Skånskan > Opinion

Friday, 13 December, 15:27

Skånskan - 02 dec 19 kl. 14:44

Inbrott på LånggatanSVEDALA Ett fönster bröts upp och lyftes av och sedan tog sig en eller flera gärningspersonen in i en bostad på Långgatan i Svedala i söndagseftermiddags.
Enligt polisanmälan ska husägaren återkomma med vad som eventuellt saknas i bostaden – förutom de 7 000 kronor som omgående upptäcktes vara väck.
Inbrottet ska ha skett någon gång mellan klockan 14 och 16.30..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Långgatan, SVEDALA Ett, Svedala

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inbrott, Långgatan
Magazin24 - 01 feb 13 kl. 19:33

Flera inbrott i källarförråd

Magazin24.se har tidigare skrivit om ett inbrott i ett källarförråd på Österlånggatan i Arboga. Nu har ytterligare polisanmälningar kommit in från samma adress.

YA - 19 aug 13 kl. 22:34

Man greps efter inbrott

Strax efter klockan 18 fick polisen samtal om att en man gick och ryckte i portar och dörrar på Långgatan i Ystad. En man i 35-årsåldern greps senare, misstänkt för stöld genom inbrott.
- Han är gripen på Långgatan.

BT - 08 dec 14 kl. 06:32

Inbrott i butik på Österlånggatan

I natt fick en spel- och tobaksbutik på Österlånggatan i Borås inbrott. En ruta krossads och tjuvarna fick bland annat med sig en kartong snusdosor. Vittnen såg hur tre män lämnade butiken i en bil som stod parkerad i närområdet.

GöteborgsPosten - 03 maj 15 kl. 12:43

Inbrott på Första Långgatan

En sushi-restaurang på Första Långgatan har haft inbrott..

Nerikes Allehanda - 23 aug 13 kl. 09:01

Bilinbrott på Långgatan

En bilägare som hade sin bil parkerad på långtidsparkering på Långgatan har drabbats av inbrott. Personen parkerade bilen på platsen i tisdags förmiddags. När personen kom åter onsdag kväll upptäcktes att någon krossat höger ruta med två stenar och att bilen var genomsökt.

Jmini.se - 14 nov 15 kl. 06:51

BostadsInbrott på Långgatan i Tranås

Inbrott i bostad på Långgatan som skett under dagen eller kvällen. Boende saknar kontanter och elektronik och polispatrull har genomfört brottsplatsundersökning och anmälan. F.

Kristianstadsbladet - 08 dec 12 kl. 10:35

Smycken stals vid inbrott

Vid 22.30-tiden på fredagskvällen upptäckte husägarna att det varit inbrott i deras hus på Trebackalånggatan i Hässleholm.
Inbrottet skedde någon gång under eftermiddagen/kvällen när gärningsmannen bröt upp altandörren.

Barometern - 25 nov 13 kl. 17:20

Inbrott och försök till inbrott i Borgholm

Under natten till måndagen bröt sig någon eller några in i en restaurang på Södra långgatan i Borgholm och stal massor av sprit och vin. Man försökte även bryta upp två Jack Vegas-maskiner, utan att lyckas. Samma natt skedde också ett försökt till inbrott på Tempo, men där kom inte inbrottstjuvarna in.

BT - 28 jul 14 kl. 08:01

Inbrott i parfymaffär ? ingen gripen

Vid halv tre-tiden i natt fick polisen larm om ett inbrott på Österlånggatan. När man anlände till platsen visade det sig att någon eller några hade tagit sig in i en parfymaffär. Tjuvarna fick med sig stöldgods vid inbrottet, men hur mycket är ännu oklart.

GöteborgsPosten - 26 jul 12 kl. 08:37

Inbrott på Glenns Sportsbar

En man i 30-års ålder greps efter ett inbrott på Andra Långgatan under morgonen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

Singelolycka på Yttre Ringvägen

Malmö En trafikolycka inträffade på Yttre Ringvägen vid middagstid på fredagen.Klockan 13 06 får SOS Alarm in uppgifter om trafikolyckan. Enligt uppringaren rör det sig om en singelolycka på Yttre Ringvägen, mellan trafikplats Fredriksberg och trafikplats Helenelund.

Skånskan - 2 timmar sedan

Ledningar spolas länge och väl

ESLÖV Många Eslövsbor har lagt märke till att spolbilar stått på Kanalgatan och angränsande gator den senaste veckan. Enligt VA Syds presstjänst är det inget särskilt som hänt i va-nätet utan det handlar bara om planlagda spolningar, något som genomförs med några års mellanrum. Hur lång tid det tar beror på hur pass mycket grus och sediment som finns i avloppsledningarna.

Skånskan - 2 timmar sedan

Dockhumor på väg till Skåne

Med bland andra Allram Eest, Kjell och Renata och Klotty samt ett gäng helt nya karaktärer har dockspelarna Petter Lennstrand och Björn Karlberg gjort den föreställningen Dockhumor på Scalateatern i Stockholm under hösten. Och till våren ska hela gänget på miniturné till Malmö, Lund och Göteborg.
– Det ska bli väldigt roligt att testa det här på turné också, säger Petter Lennstrand.

Skånskan - 4 timmar sedan

Vackert utan engagemang

Recension Film
Porträtt av en kvinna
i brand
Regi: Céline Sciamma
Medverkande: Noémie Merlant, Adèle Haenel med fleraDen franska filmen Porträtt av en kvinna i brand är signerad regissören Céline Sciamma och till hundra procent levererad av två de två skådespelarna Noémie Merlant och Adèle Haenel. Filmen utspelas 1760 i Bretagne i Frankrike och en rik änkegrevinna anlitar den unga konstnären Marianne (Noémie Merlant) för att måla ett porträtt av hennes dotter Héloïse (Adèle Haenel) inför hennes stundande bröllop. Av någon anledning vill inte Héloïse stå modell och Marianne måste måla porträttet i smyg.

Skånskan - 4 timmar sedan

Inga mer skattepengar till trålning

LOKAL DEBATT Insändare med anledning av artiklarna om fisket i Ringsjön i onsdagens Skånska Dagbladet 11 december. Vilken nytta gör egentligen trålningen av skräpfisk i Ringsjön? Detta projekt har man hållit på med i Ringsjön sen år 2005.

Skånskan - 4 timmar sedan

Så firades Hörbys lucia 1967

HÖRBY Hörby lucia är numera ett minne blott som arrangemang.
Även om det firas lucia på flera håll i kommunen är Hörby utan officiell lucia för första gången på 52 år.
Hörbyprofilen Gert Nilsson har med anledning av detta djupdykt i sitt bildarkiv, och plockat fram några bilder från den allra första luciakröningen i Hörby i december 1967.

Skånskan - 5 timmar sedan

Minst 25 skadade i explosion

Utrikes Minst 25 personer ska ha skadats vid en explosion i ett flerfamiljshus i tyska Blankenburg. Enligt tyska tidningen Focus pågår en större räddningsinsats. I närheten finns en förskola och en grundskola och som barnen fått lämna.

Skånskan - 5 timmar sedan

Världsmusik på riktigt

Nyheter Den belgiska trion Kel Assouf gästade Plan B igår och det svängde mer än vad en regnig torsdagskväll kan tåla..

Skånskan - 6 timmar sedan

Nya ägare till 50-talshus i Eslöv

Eslöv Karin Maria och Jens Kristian Bergström, 34 och 35 år, är nya ägare till huset på Röstångavägen 22 i Eslöv. Husets byggår är 1954 och det har en boyta på 84 kvadratmeter. Säljare är Sara och Damir Kuseta.

Skånskan - 6 timmar sedan

Varför är fredagen den trettonde en otursdag?

Webb-tv Varför fredagen den trettonde betraktas som otursdag kan bottna i flera olika saker. Här tar vi upp några av dem..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.