Uppsalanyheter.se > Nyheter

Saturday, 07 December, 21:09

Uppsalanyheter.se - 02 dec 19 kl. 04:59

Recension: Gabriel Kelley besöker Uppsala med ny skiva i bagagetRecension: På onsdag den 4 december kommer den amerikanska musikern och sverigevännen Gabriel Kelley till UKK. Han är ute på en sverigeturné med sitt nya självbetitlade album i bagaget. På onsdag den 4 december kommer den amerikanska musikern och sverigevännen Gabriel Kelley till UKK. Han är ute på en sverigeturné med sitt nya självbetitlade album i bagaget.   Senast Gabriel Kelley spelade i Uppsala var i januari 2018 på Hijazz Klubb.
Läs mer på Uppsalanyheter.se
Läs mer om:
Kelley, Uppsala, Gabriel Kelley, UKK, Hijazz Klubb, Mats Rydström, Herik Widén, Luc Nyhus, Leo Kinell, Ted Ströms, Vintersaga, Monica Törnell, Sverige, Gabriel Kelleys, Georgia, Tony Joe White, Lowell George, Little Feat, Bobbie Gentrys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Recension, Gabriel, Kelley, besöker, Uppsalamed ny , skivai , bagaget
Uppsalanyheter.se - I förrgår: 03:46

Recension: Själfull Gabriel Kelley värmde i decembermörkret

Recension: Gabriel Kelley med band värmde Uppsalapubliken under ett par timmar. Med sin varma röst och innerliga och äkta musik med rötter i den amerikanska södern både vaggade och gungade han och bandet de lyckliga som tagit sig till UKK sal B. De bjöd bland annat på musik från det fantastiska självbetitlade albumet som släpptes i oktober.

Regeringen - 01 apr 16 kl. 10:16

Idrottsminister Gabriel Wikström besöker Uppsala och träffar Upplands idrottsförbund

Måndagen den 4 april besöker Gabriel Wikström Uppsala och Upplands idrottsförbund i sin roll som idrottsminister. Han kommer ta del av idrottsförbundets verksamhet samt besöka olika idrottsföreningar i länet..

Regeringen - 01 jun 16 kl. 15:13

Idrottsminister Gabriel Wikström besöker Ridsportförbundet på Strömsholm

Under fredagen den 3 juni besöker folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister Gabriel Wikström Svenska Ridsportförbundets anläggning Strömsholm i Västmanland..

Regeringen - 17 okt 16 kl. 13:18

Gabriel Wikström talar i Uppsala och besöker Västernorrland

Onsdagen den 19 oktober besöker folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister Gabriel Wikström Uppsala för att inledningstala vid den nationella konferensen DROGFOKUS 2016. Därefter fortsätter han till Sundsvall för en sjukvårdsdialog med ledningen för landstinget i Västernorrland..

Regeringen - 31 okt 16 kl. 11:18

Gabriel Wikström besöker Falun och Gävle

Onsdagen den 2 november besöker folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister Gabriel Wikström Dalarna och Gävleborg för sjukvårdsdialoger med respektive landstings- och regionledning..

Regeringen - 14 feb 17 kl. 07:00

Gabriel Wikström besöker Karlstad och Norberg

Onsdagen den 15 februari talar folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister Gabriel Wikström på Riksidrottsförbundets konferens Idrott och mångfald i Karlstad och besöker sedan Hälsoveckan i Norberg..

Regeringen - 31 mar 17 kl. 14:29

Sjukvårdsministern besöker Enköping och Strängnäs

Måndag den 3 april besöker folkhälso-, sjukvårds- och idrottsminister Gabriel Wikström Enköping och Strängnäs..

YLE - 31 maj 17 kl. 18:06

Allt fler besöker världsnaturavet

Mellan 300 000 och 350 000 personer besöker Kvarkens världsnaturarv varje år och enligt dem som jobbar inom turismbranschen blir besökarna fler för varje år. Det man nu efterlyser är fler bäddplatser för att turisterna inte ska behöva lämna världsarvet till natten. I området finns idag ungefär 400 bäddplatser utspridda på stugor i olika delar av världsnaturarvet.

YLE - 31 aug 17 kl. 08:37

President Sauli Niinistö turnerar i landskapen – besöker också Borgå

Republikens president besöker alla landskap i år, med anledning av det självständiga Finlands 100-årsjubileum. I november står Nyland och Borgå på tur. Näst i tur står Egentliga Tavastland, Mellersta Finland, Nyland och Norra Österbotten.

Magazin24 - 25 feb 13 kl. 10:16

Politiker besöker företag

Socialdemokratiska kommun- landsting- och riksdagspolitiker besöker den här veckan olika företag i Västmanland. Nu inleds Socialdemokraternas "företagsresa" som har till syfte att stärka näringslivsklimatet i Västmanland och Sverige. Den här veckan ska politiker från kommun, landsting och riksdagen besöka olika företag i länet.

Fler nyheter från Uppsalanyheter.se

Uppsalanyheter.se - 5 timmar sedan

Färre konkurser i Uppsala - listan över konkurser i november

Antalet konkurser i Uppsala län har hittills i år minskat med drygt 3 procent jämfört med samma period förra året. Det visar statistik från kreditupplysningsföretaget Syna.Antalet konkurser i Uppsala län har hittills i år minskat med drygt 3 procent jämfört med samma period förra året.

Uppsalanyheter.se - 13 timmar sedan

Recension: Pampigt och himmelskt bra med Anna-Lotta Larsson

Recension: De lokala körerna Vindhemskören och Vokalensemblen Uppslaget fick ihop ett pampigt jularrangemang med Anna-Lotta Larsson och Andreas Landegren i Missionskyrkan på självaste Sankt Nikolaus dag. De lokala körerna Vindhemskören och Vokalensemblen Uppslaget fick ihop ett pampigt jularrangemang med Anna-Lotta Larsson och Andreas Landegren i Missionskyrkan på självaste Sankt Nikolaus dag.   De båda körernas dirigent Peter Melin inledde konserten med några verk enbart för körerna.

Uppsalanyheter.se - Igår: 03:54

Sirius styrkebesked, krossade Jönköping

Superligan: Sirius väntade och väntade på sina motståndare som hade fastnat i trafiken efter en olycka. Sedan krossade man Jönköping som kanske önskade att man suttit kvar i bussen istället för att bli överkörda i IFU Arena med 11-2.Sirius väntade och väntade på sina motståndare som hade fastnat i trafiken efter en olycka.

Uppsalanyheter.se - Igår: 04:56

Recension: Eric Bibb har en hel värld av musik i sin själfulla röst

Recension: Många konserter är bra och en del är så bra att ord inte räcker för att beskriva upplevelsen. Eric Bibbs konsert på Katalin under torsdagskvällen var just en sådan. Många konserter är bra och en del är så bra att ord inte räcker för att beskriva upplevelsen.

Uppsalanyheter.se - I förrgår: 03:46

Recension: Själfull Gabriel Kelley värmde i decembermörkret

Recension: Gabriel Kelley med band värmde Uppsalapubliken under ett par timmar. Med sin varma röst och innerliga och äkta musik med rötter i den amerikanska södern både vaggade och gungade han och bandet de lyckliga som tagit sig till UKK sal B. De bjöd bland annat på musik från det fantastiska självbetitlade albumet som släpptes i oktober.

Uppsalanyheter.se - 02 dec 19 kl. 03:51

Recension: Den första advent, kom Sarah Dawn Finer med turnén "Winter Songs" till UKK

Recension: "Hej kära Uppsala!" sade sångerskan och bad oss att luta oss tillbaka och njuta av värme i kylan och ljus i mörkret. Sarah Dawn Finer gjorde ett stopp på första advent på UKK med sin turné "Winter songs".

Uppsalanyheter.se - 01 dec 19 kl. 06:18

Recension: Populär Jakob Hellman underhöll på UKK

Recension: Inför ett nästan utsålt konserthus sjöng och spelade Jakob Hellman uppbackad av fyra musiker. En nästan lite hyperaktiv Hellman underhöll också med långa underfundiga mellansnack med en hel del fyndig humor. Inför ett nästan utsålt konserthus sjöng och spelade Jakob Hellman uppbackad av fyra musiker.

Uppsalanyheter.se - 30 nov 19 kl. 02:12

Almtuna bröt förlusttrend mot Kristianstad

Allsvenskan: Vilken islossning för Almtuna som vann med 5-1 efter att ha gått från 1-1 till en övertygande seger med fyra raka mål i slutperioden mot Kristianstad.Vilken islossning för Almtuna som vann med 5-1 efter att ha gått från 1-1 till en övertygande seger med fyra raka mål i slutperioden mot Kristianstad.   Almtuna och Kristianstad har mötts tre gånger tidigare och vid samtliga tillfällen har Kristianstad vunnit med uddamålet, efter förlängning och vid ett tillfälle efter straffar.

Uppsalanyheter.se - 25 nov 19 kl. 22:15

Recension: Thank you for the music - en hyllning till Björn och Benny

Recension: Alla har vi ett förhållande till Björn Ulvaeus och Benny Anderssons musik. Frågan är vad den sista föreställningen innan uppehållet innehåller? Det syns att hela gänget på scenen drar på lite extra energi.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.