Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 12 December, 10:15

Dagens Media - 02 dec 19 kl. 14:44

DI-gruppen får ny utvecklingschefJohanna Lundén avslutar sitt konsultuppdrag som utvecklingschef på DI-gruppen, det vill säga Bonnier Business Media och Dagens Industri, vid årsskiftet..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Lundén, DI, Bonnier Business Media, Dagens Industri

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: DI-gruppenfår ny , utvecklingschef
Dagens Media - 17 jun 15 kl. 10:43

Anna Rastner blir programchef för TV4-Gruppen

Anna Rastner har utsetts till ny programchef för TV4-Gruppen. Samtidigt får Jakob Hansson utökat ansvar i rollen som utvecklingschef..

YLE - 28 nov 16 kl. 21:08

Inget beslut om utvecklingschef i Raseborg

Det var meningen att frågan om en utvecklingschef i Raseborg skulle behandlas än en gång på stadsstyrelsemötet på måndag (28.11), men ärendet drogs bort från listan. Däremot beslutade stadsstyrelsen att tjänsten som fritidschef ledigförklaras från och med den 1 mars år 2017.

YLE - 19 dec 16 kl. 18:48

Fredrika Åkerö blir utvecklingschef i Raseborg - tjänsten tidsbunden

Stadsstyrelsen i Raseborg beslutade i dag (19.12) efter omröstning med siffrorna fem mot fyra, och två nedlagda röster, att politices kandidat Fredrika Åkerö flyttas från tjänsten som ungdomssekreterare till den nya tjänsten som utvecklingschef. Tjänsten är tidsbunden.

YLE - 27 maj 16 kl. 10:24

Förslag: Fredrika Åkerö blir utvecklingschef i Raseborg

Raseborgs stad organiserar om förvaltningen och staden får en ny tjänst som utvecklingschef. Stadsdirektör Tom Simola föreslår att Fredrika Åkerö blir utvecklingschef. Åkerö är politices kandidat och jobbar för närvarande som ungdomssekreterare i Raseborg.

LV - 10 nov 17 kl. 08:30

De kan bli ny utvecklingschef i Vimmerby

Två från Vimmerby och en från Västerviks kommun. Kommunen har nu valt ut tre av de sökande till tjänsten som utvecklingschef. De tre kandidaterna ska djupintervjus under november.

Dagensanalys.se - 17 dec 18 kl. 14:54

Redaktionell utvecklingschef ska driva Aller medias digitala offensiv vidare

Aller media inrättar en ny tjänst som ska ansvara för den växande digitaliseringen av företagets varumärken samt organisation och affär. Företaget tillsätter Jens Stenberg, som idag arbetar inom koncernen, som redaktionell utvecklingschef. Aller media har nyligen lanserat sin första digitala prenumerationstjänst, Svensk Dam Plus, och fler kommer under 2019.

BT - 27 maj 11 kl. 08:10

BT:s utvecklingschef om den nya balbevakningen

Jonas Dahlin, utvecklingschef på Borås Tidning, hur ser BT:s nya bevakning av studentbalerna i Borås ut? ? På bt.

Helsingborgs Dagblad - 14 jul 11 kl. 14:33

Vieira slutar ? blir utvecklingschef

Franske mittfältaren Patrick Vieira lägger sina fotbollsskor på hyllan. Det hårt spelande Vieira fick inget nytt kontrakt av Manchester City, men han blir ändå kvar i klubben. Den 35-årige fransmannen, med 107 landskamper och ett VM-guld, kommer bli Citys nye utvecklingschef.

NT - 07 okt 11 kl. 16:04

Anders Hellberg utvecklingschef

Anders Hellberg förde Kuddby IF till en rekordsäker serieseger i sexan. Kommande säsong blir han utvecklingschef i Smedby AIS som har 800 aktiva medlemmar..

YLE - 04 dec 12 kl. 10:12

Korsholm fortfarande utan utvecklingschef

Kommunstyrelsen i Korsholm beslöt i går att inte välja någon av de elva personer som sökt posten som utvecklingschef. Ansökningstiden förlängdes i stället till början av januari. Enligt kommundirektör Rurik Ahlberg vill de vänta och se om det finns fler intresserade för tjänsten..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 15 minuter sedan

Programmatiska köp i linjär-tv – då slår det igenom i Sverige

Programmatiska köp i linjär-tv har blivit allt vanligare i länder som USA och Australien. ✓Det kommer att krävas av de svenska tv-aktörerna ✓Så gynnas annonsörerna av programmatiska köp i linjär-tv ✓TV4 adderar programmatiska element till linjäraffären.

Dagens Media - 2 timmar sedan

Fortsatt svart i rutan – Com Hem bjuder in TV4 till nytt möte

Det fortsätter att vara släckt i rutan efter att förhandlingarna mellan Com Hem och TV4 strandat. Nu bjuder Com Hem in TV4 till ett nytt möte för att få till en långsiktig lösning..

Dagens Media - 2 timmar sedan

Egmont: ”Vågar inte lova att det i framtiden inte kommer nya varsel”

Till årsskiftet försvinner majoriteten av de tjänster som kapas i Egmont Publishings stora sparpaket. ”Vi gör den här omorganisationen för att klara det kommande året”, säger Johan Taubert, förlagsdirektör på Egmont, till Dagens Media.

Dagens Media - 19 timmar sedan

Annonsörerna om nya året: ”Fokus på ökad precision”

Del 4 av 6. Sveriges största annonsörer delar i Dagens Medias artikelserie med sig av sina strategier för år 2020. Ökad precision, digitala medieköp och growth är några av satsningsområdena som nämns när Volvo, Bynk, Elgiganten, Tele2 och McDonalds framtidsspanar..

Dagens Media - 19 timmar sedan

SEO-experten: ”Vi måste förbereda oss på ett splittrat sökbeteende”

”Is SEO dead?”. Den typen av debatt dyker upp med jämna mellanrum och tycks vara ett populärt ämne att spekulera i.

Dagens Media - 20 timmar sedan

Spotify blir serie på Netflix

Historien om Spotify blir ny originalserie på Netflix. Yellow Bird UK producerar..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Experterna om TV4-haveriet: ”Djupt olyckligt för annonsörerna”

Två av Sveriges största annonsörer, Tui och Volvo, ser över möjligheterna att gå i andra kanaler än TV4 om inte konflikten med Com Hem snart reds ut. Det berättar marknadscheferna Per Carleö och Johan Ydring. ”För många annonsörer är julen en väldigt viktig och lukrativ period”, säger Dentsu Aegis Johan Aleman..

Dagens Media - 21 timmar sedan

Experter om TV4-haveriet: ”Djupt olyckligt för annonsörerna”

Två av Sveriges största annonsörer, Tui och Volvo, ser över möjligheterna att gå i andra kanaler än TV4 om inte konflikten snart reds ut. Det berättar marknadscheferna Per Carleö och Johan Ydring. ”För många annonsörer är julen en väldigt viktig och lukrativ period”, säger Dentsu Aegis Johan Aleman om att Com Hems nedsläckning av TV4..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Hear värvar från OMD och IUM – för att utmana nätverksbyråerna

Mediebyrån Hear anställer tre nya medarbetare. Byrån siktar på att bli en stark konkurrent till nätverksbyråerna..

Dagens Media - 23 timmar sedan

Josefin Nilsson, gubbröra och Färöarna – så googlade svenskarna 2019

Notre-Dame, gubbröra, Josefin Nilsson och värnskatt är några av sökorden som trendade på Google under 2019..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.