Expressen > Sport

Monday, 09 December, 20:46

Expressen - 02 dec 19 kl. 14:09

”Nästan säker på att han blir såld snart”IFK Norrköping och Sirius vill värva Samuel Nnamani, enligt uppgifter till Fotbollskanalen.AFC Eskilstuna är också beredda att sälja anfallaren.– Jag tror att det är svårt att behålla honom eftersom att han gjorde så bra ifrån sig, säger klubbens ordförande Alex Ryssholm till Fotbollskanalen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
IFK Norrköping, Sirius, Samuel Nnamani, Fotbollskanalen, AFC Eskilstuna, Alex Ryssholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nästan säkerpå att han blir , såldsnart
YLE - 7 timmar sedan

Analys: Var inte så säker på att det lugnar sig för regeringen

De senaste veckorna har varit de mest turbulenta i politiken på länge. Nu då den nya regeringen småningom börjar ta form tror kanske en del att det lugnar ner sig. Jag skulle inte vara så säker på den saken, skriver Svenska Yles politiska reporter AG Karlsson..

Skånskan - 30 dec 15 kl. 01:00

Ban­ker­nas fel?

Opinion 99:an, en livs­me­dels­bu­tik i Mal­mö, stäng­er i mor­gon. För ett år se­dan, på ny­års­af­ton 2014, drab­ba­des bu­ti­ken av ett rån. In­ne­ha­var­na ho­ta­des med kniv och tving­a­des läm­na ifrån sig peng­ar.

Skånskan - 02 nov 15 kl. 01:00

Sku­rup fö­re­dö­me om god åker­mark

Opinion Den goda jorden be­hövs för od­ling av mat – inte för byggande. När världens be­folkning växer och sam­ti­digt de fat­tigaste blir fär­re ökar be­hovet av och ef­ter­frå­gan på livs­me­del snabbt. En ök­ning av mat­pro­duk­tionen med min­st 50 pro­cent kan för­väntas till 2050 – om det finns pro­duk­tions­ka­pa­ci­tet till­räck­ligt.

Skånskan - 02 feb 17 kl. 04:00

Okända re­gi­on­po­li­ti­ker

ERWP.fif(1)Skå­ningarna känner inte sina re­gi­on­po­li­ti­ker. Det är in­gen ny­het men fram­går tyd­ligt i årets (gjord 2015) SOM-rap­port från Skåne som pub­li­cerats nu.

Skånskan - 21 mar 17 kl. 04:00

Stärk it-sä­ker­heten

ERWP.fif(0)Det svenska va­let näs­ta år kan hotas av it-at­tacker från an­dra länder, en­ligt stats­mi­nis­ter Ste­fan Löfven (S) i Dagens Nyheter i går. Rege­ringen vill nu hjälpa par­tierna att bli med­ve­tna om riskerna för it-at­tacker och på­ver­kans­operationer och har bland an­nat bjudit in par­ti­le­da­rna till in­for­ma­tion om Säpos hot­bild.

YLE - 14 aug 17 kl. 06:44

Fler söker hjälp vid skyddshem när vardagen börjar – ändå saknas resurser

Fler söker hjälp vid skyddshem när vardagen återvänder. Ändå råder det brist på resurser vid skyddshemmen. Det här kan bli en utmaning i höst.

Skånskan - 29 mar 19 kl. 14:15

Kommentarsstorm om Soc­ker­toppen

Ör­tof­ta Ef­ter att per­so­nalen på Slotts­parkens för­sko­la gick ut med att man inte vill byta namn till Soc­ker­toppen haglade kom­men­tarerna tätt på so­ci­ala me­di­er. Men per­so­nalen står fast.”Kan­ske borde heta bitterfi … istäl­let”, ”Fattar ni hur jävla tram­siga ni är”, ” För­står per­so­nalen” och ”Jag håller med per­so­nalen.

BT - 02 dec 14 kl. 22:13

Maråker kung - det tände honom

På förhand en oviss returtagningsmatch mot storvuxna danskar. Efteråt, när Borås tagit ett stort steg mot vidare avancemang, stod Christian Maråker som överlägsen vinnare efter en av sitt livs bästa prestationer. Presskonferensen har nått till sin slutpunkt.

BT - 02 dec 14 kl. 22:13

Maråker kung - det tände honom

På förhand en oviss returtagningsmatch mot storvuxna danskar. Efteråt, när Borås tagit ett stort steg mot vidare avancemang, stod Christian Maråker som överlägsen vinnare efter en av sitt livs bästa prestationer. Presskonferensen har nått till sin slutpunkt.

Skånskan - 09 mar 16 kl. 01:00

Un­der åker­markens år för­svann mil­joner hek­tar

Opinion För­ra året var det Mat­jordens år, ut­nämnt av FN:s mat- och jord­bruks­or­ga­ni­sa­tion FAO. Det gick näs­tan spår­löst för­bi i Sve­ri­ge, och ty­värr på de flesta an­dra håll ock­så.
Var­je mi­nut för­svinner åker­mark mot­sva­ran­de 30 fot­bolls­planer, tio mil­joner hek­tar.

Skånskan - 13 nov 16 kl. 04:00

Värna åker­marken

ERWP.fif(0)Världens be­folkning ökar fort­farande snabbt. Kli­mat­för­änd­ringarna ris­kerar att hota livs­me­dels­pro­duk­tionen i delar av världen där tor­kan blir över­mäk­tig.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

”Nästan all forskning har ofta gjorts på män”

På kort tid har två elitskidåkare, Ingvild Flugstad Östberg och Frida Karlsson, tvingats dra ner på sin belastning. Tungt för de båda – men ett gott tecken, menar norska TV2:s expert Petter Skinstad. – Det är väldigt modernt och rätt i tiden att kvinnornas hälsa kontrolleras på det sättet som de har rätt till, säger han.

Expressen - 1 timme sedan

Därför gick 22-årige stjärnan i pension

Förra veckan kom bomben: Pine lägger ner Overwatch-karriären.Nu berättar 22-årige stjärnan om beslutet.– Jag fick negativa tankar, jag kände mig vilsen, säger han till Dot Esports..

Expressen - 2 timmar sedan

Avslöjar sanningen om filmen på Erik Karlsson

Erik Karlsson har flertalet gånger uppmärksammats för att ha visat känslor på isen. Nu berättar han och lagkamraten Brenden Dillon om ett av de mest omtalade klippen – och avslöjar samtidigt att det hela rör sig om ett missförstånd.– På ett sätt kan man ha förståelse för det, för han skriker inte bara på A, B eller C.

Expressen - 3 timmar sedan

Frida Karlsson tvingas dra ner på sin träning

Frida Karlsson tvingas dra ner på träning och tävling efter en hälsokontroll. Det meddelar det svenska skidförbundet i ett pressmeddelande. – Det har helt enkelt blivit lite för intensivt och för mycket.

Expressen - 3 timmar sedan

Klart: Han blir Öis nye huvudtränare

GÖTEBORG. Här är Keith Millen – Öis nye tränare.Efter många turer hit och dit presenterades han vid en presskonferens på Öisgården på måndagseftermiddagen..

Expressen - 3 timmar sedan

Stjärnan: ”Det tar hårt på min familj”

Danny ”Zonic” Sörensen har lett Astralis till otaliga segrar – och miljontals inspelade kronor.Nu kan 33-åringen vara på väg att överge tränarkarriären.– Det tar riktigt hårt på familjen att jag reser så mycket, säger han till BT..

Expressen - 3 timmar sedan

Han tog hem Tips-SM: ”Det blev någon tår”

Under måndagen avgjordes årets upplaga av Tips-SM på Queens Head i Stockholm. Vinnare: Roger Larsson. Som därmed tog hem prischecken på 250 000 kronor.

Expressen - 4 timmar sedan

Olof bröt ryggen under tävling: ”Jag tappade allt”

Olof Hammar brukade sjunga på Göteborgs operan.Men efter att ha brutit ryggen under en tävling i stövelkastning halverades hans lungkapacitet. Det resulterade i flera år utan musik – men nu har han hittat tillbaka.

Expressen - 4 timmar sedan

Ni hör själva – det är så klart bara en bluff

Ryssland stängs av från alla stora mästerskap i fyra år.Visst låter det dramatiskt? Men det är så klart bara en bluff.

Expressen - 4 timmar sedan

Mäktiga hälsningen till Astralis på Wall Street

Nu går det att handla Astralis-aktier på börsen.Den danska e-sportorganisationen välkomnades på Wall Street på måndagsmorgonen.”Ett stolt ögonblick för oss”, skriver de på Twitter..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.