Skånskan > Nyheter

Friday, 06 December, 10:07

Skånskan - 02 dec 19 kl. 13:55

Pojke fast för vapenbrottMalmö En pojke på 16 år misstänks för grovt vapenbrott och narkotikabrott. Det var när en patrull var på Jöns Risbergsgatan i ett annat ärende som andra brott kom i dagen.
Vid en husrannsakan hittades bland annat en film där målsägande ses med ett vapen som polisen misstänker är licenspliktigt.
Man hittade även narkotika i form av cannabis i en mängd som antyder att det inte var för eget bruk.
Pojken är inte skriven på den adress där husrannsakan genomfördes..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
En, Jöns Risbergsgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pojke, fastför , vapenbrott
Sydsvenskan - 02 sep 11 kl. 10:45

Pojke fast i träd

Räddningstänsten har ryckt ut för att rädda en pojke ur ett träd i Hofterup.
Enligt larmet vid tiotiden hade en åttaåring klättrat åtta meter upp i ett träd vid Skönadalskolan i Hofterup. Pojken uppgavs sitta fast..

Nyhetsverket - 03 mar 12 kl. 15:44

Liten pojke fast mellan klippblock

Räddningstjänsten kämpar för att rädda en tre och ett halvt år gammal pojke som trillat och fastnat mellan två klippblock i ett friluftsområde utanför Kristianstad. Olyckan inträffade vid halv elva i förmiddags. Enligt Aftonbladet sitter pojken fast i en bergsskreva som är så trång att ingen vuxen lyckas ta sig in.

Helsingborgs Dagblad - 12 jun 12 kl. 23:10

Pojke fast inuti träd i två timmar

En elvaårig pojke i Ucklum utanför Stenungsund satt under tisdagskvällen fast inuti ett träd i två timmar. Det var när pojken och hans två kamrater skulle ut och spana efter fåglar som olyckan skedde. Han föll ner i ett hål i en gammal al när han skulle försöka få upp en håv de tappat, skriver Göteborgs-Posten på nätet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Pojke fast i träd i timmar

En elvaårig pojke i Ucklum utanför Stenungsund satt under tisdagskvällen fast inuti ett träd i två timmar.Det var när pojken och hans två kamrater skulle ut och spana efter fåglar som olyckan skedde. Han föll ner i ett hål i en gammal al när han skulle försöka få upp en håv de tappat, skriver Göteborgs-Posten.

UNT - 16 apr 15 kl. 22:32

Pojke fast med huvudet under vatten

En sexårig pojke i Vetlanda fastnade med armen i en stege på badhuset och satt fast med huvudet under vattnet i en minut innan han lyckades ta sig loss..

Sydsvenskan - 16 apr 15 kl. 22:34

Pojke fast med huvudet under vatten

En sexårig pojke i Vetlanda fastnade med armen i en stege på badhuset och satt fast med huvudet under vattnet i en minut innan han lyckades ta sig loss.Badhuset i Vetlanda har en bassäng med höj- och sänkbar botten. När botten höjs skjuts stegen ihop och det var då som pojken fastnade mellan spjälorna, skriver lokala medier.

Helsingborgs Dagblad - 16 apr 15 kl. 22:34

Pojke fast med huvudet under vatten

En sexårig pojke i Vetlanda fastnade med armen i en stege på badhuset och satt fast med huvudet under vattnet i en minut innan han lyckades ta sig loss.Badhuset i Vetlanda har en bassäng med höj- och sänkbar botten. När botten höjs skjuts stegen ihop och det var då som pojken fastnade mellan spjälorna, skriver lokala medier.

SvD - 16 apr 15 kl. 22:32

Pojke fast med huvudet under vatten

En sexårig pojke i Vetlanda fastnade med armen i en stege på badhuset och satt fast med huvudet under vattnet i en minut innan han lyckades ta sig loss..

NT - 01 okt 19 kl. 17:45

Pojke fast i träd ledde till larm

En pojke ringde själv och larmade räddningstjänsten från trädet där han satt fast..

NT - 24 dec 11 kl. 10:00

Pojke fast med arm i mangel

En tvåårig pojke fastande på fredagskvällen i en mangel i ett flerbostadshus i Malmö. Han fick in handen och hela armen drogs in. Räddningstjänsten måste ta isär mangeln för att få loss honom, rapporterar Malmömedier.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Misstänkte Tollarpsmördaren begärs häktad

Tollarp Den man som misstänks för att ha mördat den 20-åriga kvinnan i Tollarp begärs häktad.I onsdags anhölls en person på sannolika skäl misstänkt för mord på en ung kvinna i Tollarp. Häktningsförhandlingen hålls mot mannen klockan 11.

Skånskan - 1 timme sedan

Ansvariga för evenemanget skyller på varandra

höör Ansvarsfrågan för hästkortegen tycks vara oklar när SkD pratar med arrangörerna.
– Vi håller på med butiker och utställare. Hästarna har Sture Nilsson hand om, säger Anders Löfvall på huvudarrangören föreningsalliansen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Morgonens nyheter

Webb-TV Få koll på nattens händelser.

Skånskan - 3 timmar sedan

Menlöst när Jumanji är tillbaka igen

recension FILM
Jumanji: The Next Level
Regi: Jake Kasdan
Medverkande: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas med fleraNär Jumanji rebootades för ganska exakt två år sedan var succén lika omedelbar som gigantisk. Nära en miljard dollar tjänades in på biografer världen över. En sådan kassavältare kunde naturligtvis inte bara ignoreras, och denna uppföljare är konsekvensen av detta.

Skånskan - 3 timmar sedan

En sevärd maffiafilm

FILM
Camorrans barn
Regi: Claudio Giovannesi
Medverkande: Viviana Aprea, Francesco DiNapoli med fleraOm vi en gång trott att det här med gängkrig och maffia var fenomen som hörde hemma i Chicago och möjligen West Side Story lever vi i bättre vetskap nu när verkligheten kommit ikapp oss.
Som om inte problemet i sig själv är stort nog så växer det ytterligare av att det kryper allt längre ner i åldrarna och tar sin början redan i skolåren. Som ytterligare lök på laxen blir det allt vanligare med skjutvapen som snurrar runt på världskartan med någon öststat som avsändare.

Skånskan - 3 timmar sedan

Misstänkt dödsfall på rastplats

Skåne Vid kvart i sex-tiden på torsdagskvällen hittades en död man på Hallandsåsens rastplats.
Ärendet utreds som mord.Det var 17.

Skånskan - 4 timmar sedan

HVB-hem görs om till transitboende

Skurup/Skivarp HVB-hemmet Trampolinen i Skivarp finns inte mer.
Först gjordes det om av förvaltningen till ett stödboende när ungdomarna växte och blev mer självständiga. Nu görs det om till transitlägenheter i en politisk reform av M-styret.

Skånskan - 13 timmar sedan

Att spela clown är att få vara sig själv

SANN. Viveka Olofsson säger att hennes clownfigur är ett sätt att få vara sig själv.
– När en clown sätter på sig sin mask är det att öppna upp – med sminket blir alla uttryck större, man måste vara sann, på något sätt.

Skånskan - 14 timmar sedan

Börsraket ny hyresvärd i Kävlinge

Kävlinge Skånska K-Fast Holding AB, som nyligen noterades på Nasdaq Stockholm, har köpt en byggrätt i centrala Kävlinge. Det blir bolagets första etablering i Kävlinge, men inte första markavtalet på orten.K-Fast Holding, som introducerades på Nasdaq Stockholm i november, blev på onsdagen ägare till sin första fastighet i Kävlinge.

Skånskan - 15 timmar sedan

Tandläkarklinik spred allvarlig blodsmitta

Malmö En skönhets- och tandläkarklinik i Malmö har så allvarliga hygienbrister att verksamheten stoppas med omedelbar verkan.
Vid en inspektion konstaterades att det med stor sannolikhet spridits hepatit B från en patient till en annan på kliniken.Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) konstaterar efter en inspektion på skönhetskliniken att det finns allvarliga brister i hygienrutinerna och i hanteringen av såväl läkemedel som utrustning.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.