BT > Nyheter

Monday, 09 December, 22:57

BT - 02 dec 19 kl. 13:42

Vinnande bidraget för arkitekttävlingen om Gässlösa klartVinnaren i den stora arkitekttävlingen om Gässlösas framtid är utsedd. Det vinnande bidraget Made in Borås vill ta vara på Borås industri- och textilhistoria..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Gässlösa, Gässlösas, Made, Borås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinnande, bidragetför , arkitekttävlingenom , Gässlösaklart
BT - 22 mar 19 kl. 18:05

Så kan Gässlösas förvandling bli världsberömt: ”Kommer göra mycket”

Idag är Gässlösa främst känt som gammalt industriområde. Men till vintern kan stadsdelen istället vara världskänd som mall för den framtida stadens utveckling. Det är nämligen då som den internationella arkitekttävlingen Europan 15 avgörs.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Skönmålad USA-bild av Afghanistankriget

När höga befattningshavare i USA sade att landet gjorde stora framsteg i kriget i Afghanistan visste de att det inte stämde. The Washington Post har tagit del av tusentals handlingar som visar hur krigföringen skönmålades på högsta nivå..

BT - 45 minuter sedan

Nedåt på Wall Street

USA-börserna inledde veckan negativt sedan bland annat teknik- och hälsosektorn tyngt indexen. De närmaste dagarna har marknaden dessutom en mängd evenemang att förhålla sig till, något som dämpade investeringsviljan..

BT - 1 timme sedan

Wijk historisk i ny svensk storseger

Sveriges innebandydamer fortsätter att skåpa ut motståndet i VM. Och Anna Wijk fortsätter att stapla poängen på hög. Efter fyra nya assist i 10–2-segern mot Tjeckien är hon uppe i 181 landslagspoäng, en tangering av Emelie Lindströms rekord..

BT - 1 timme sedan

Krismöte om styret i Borås: ”Det här har fått konsekvenser”

Ett akut inkallat möte om krisen i styret av Borås startade måndagsmorgonen i stadshuset. Samarbetspartiernas kritik av Socialdemokraternas oförmåga att lösa sitt kaos blir allt tydligare..

BT - 2 timmar sedan

President varnar: Victoriafallen kan torka ut

Besökare har länge lockats att uppleva Victoriafallens mäktiga dån. Men nu har torkan fått vattenmassorna att minska – och Zambias president Edgar Lungu varnar för att ett av naturens underverk kan försvinna på grund av klimatförändringarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.