Barometern > Nyheter

Friday, 13 December, 09:50

Barometern - 02 dec 19 kl. 13:07

Kritik mot SD-politiker från lokalt klimatnätverkMartin Kirchbergs (SD) motion om att fler röster bör höras i klimatdebatten kritiseras nu av det nybildade lokala klimatnätverket Torsås Klimatverkstad..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
SD, Kirchbergs, Torsås Klimatverkstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritikmot , SD-politikerfrån , lokalt, klimatnätverk
HBL - 13 dec 14 kl. 16:52

Politiker oense om flyttande av biståndspengar

Beslutet att flytta tre miljoner euro från utvecklingsbiståndet till ambassadnätverket skapade en mindre politisk storm på lördagen.Utvecklingsminister Sirpa Paatero (SDP) fördömde nedskärningen av biståndet. – För mig är det en helt ofattbar idé, sade Paatero i Yles program Ykkösaamu (morgonettan).

Sydsvenskan - 26 jul 15 kl. 20:12

Våldet i Malmö inte unikt. Orsakerna är komplexa. Polisen måste ta makten.

Tidigt på söndagsmorgonen hände det igen. En handgranat sprängdes i ett bostadsområde i Malmö, precis som natten före. Och natten innan dess.

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 15 kl. 20:12

Våldet i Malmö inte unikt. Orsakerna är komplexa. Polisen måste ta makten.

Tidigt på söndagsmorgonen hände det igen. En handgranat sprängdes i ett bostadsområde i Malmö, precis som natten före. Och natten innan dess.

Supermiljöbloggen - 28 okt 18 kl. 18:18

Hannes Anagrius: En ekonomi oberoende av tillväxt

KRÖNIKA DEL 2 av 1. Hur kan ekonomin designas så att den ökar välbefinnandet inom planetens gränser, oavsett om ekonomin växer eller krymper? I förra delen av denna krönika (här) beskrev jag de enorma svårigheterna med att förena evig ekonomisk tillväxt med ett hållbart samhälle.

Supermiljöbloggen - 21 okt 16 kl. 09:13

Politikerna som lyssnar på klimatskeptiker

Expressen avslöjade i förrgår att ett flertal kontroversiella klimatförnekare och lobbyister haft direkt inflytande över Sverigedemokraternas politik. Det visar sig nu att även Moderaterna bjudit in samma klimatförnekare att föreläsa. Sverigedemokraternas riksdagsledamot Josef Fransson, tidigare miljötalesperson för partiet och nu representant i näringsutskottet, har under fler år fått hemlig hjälp i sitt politiska arbete av personer som öppet kallar sig klimatförnekare.

YLE - 11 jun 16 kl. 17:55

Hönsen blev slagträn i Reko-kuppen

Reko-ringarna har utsatts för vad initivativtagaren Thomas Snellman kallar ett kuppförsök. Reko-ringen i Borgå har bytt koncept till Farmarin Markkinat och nu gäller nya regler. Men kuppförsöket verkar misslyckas säger Snellman.

Cornucopia - 28 nov 18 kl. 10:36

Hur vill ni att ex-fångar ska återintegreras i samhället?

Med rätta har sociala medier i dagarna översvämmats av kritik kring Malmös 70-miljoners skattepengfest för fd fängelseklienter. Det är enkelt att hoppa på det populistiska raseriet, och Malmö ska med rätta kritiseras för bristande kontroll på alla plan. Men frågan är långt ifrån svart-vit, och ni som nu rasar bör ställa er frågan hur man ska hantera de som släpps ut ur våra fängelser - utan bostad, utan jobb, med skulder - så att de inte faller tillbaka till gamla vanor.

Skånskan - 10 maj 19 kl. 12:11

Avtal med polisen sätter fokus på unga

SVEDALA Ungdomar på glid ska fångas upp tidigt och minst ett narkotikasök per skola och år ska genomföras.
Det är något av det som finns med i samverkansavtalet mellan polisen och Svedala kommun.Det här ska kommun och polis samarbeta förGrannsamverkan – ett arbete som pågår och ska fortsätta
Trafikfarliga platser ska identifieras
Fler hastighetstavlor ska sättas upp.

Barometern - 03 okt 13 kl. 08:26

?Det finns anledning till att registrera romska barn?

på debatt om polisens kartläggning av romer.
Ronja Ismails artikel gör mig mycket upprörd. Att sprida rena osanningar är något som en politiker borde avhålla sig ifrån.

Barometern - 03 okt 13 kl. 08:26

Det kan finnas anledning till att registrera romska barn

Replik på debatt om polisens kartläggning av romer. Ronja Ismails artikel gör mig mycket upprörd. Att sprida rena osanningar är något som en politiker borde avhålla sig ifrån.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 30 minuter sedan

Telenor i Norge väljer Ericssons 5G-nät

Barometern - 30 minuter sedan

Transsexuell tjänsteman vann toalettvist

Barometern - 30 minuter sedan

Josefine Axelsson och Andreas Nilsson

Barometern - 30 minuter sedan

Felicia Peterson och Joacim Dufva

Barometern - 30 minuter sedan

Amanda Sjöblom och Rasmus Johansson

Barometern - 30 minuter sedan

Han prisas för mångårigt föreningsarbete

Först trodde inte Bertil Johansson att han var berättigad till priset. Men när det väl stod klart att han var det blev han både överraskad och glad. – Man känner sig väldigt hedrad, säger Bertil Johansson..

Barometern - 30 minuter sedan

Glädjeskutt på börsen

Barometern - 45 minuter sedan

Fler artister klara för Åre Sessions

Barometern - 45 minuter sedan

”Jag har aldrig haft särskilt lätt att passa in”

Livet har gått på högvarv för Levan Akin sedan hans film ”And then we danced” blev klar. Att uppmärksamheten skulle bli så här stor hade nog ingen anat, allra minst regissören själv..

Barometern - 45 minuter sedan

Petterssons 100:e poäng – bara Bure är bättre

Med en backhand i nättaket avgjorde Elias Pettersson när Vancouver slog Carolina med 1–0 efter förlängning. Det var Petterssons 100:e poäng i NHL. Bara legendaren Pavel Bure har nått den siffran snabbare i Vancouvertröjan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.