Dagensanalys.se > Ekonomi

Friday, 13 December, 02:19

Dagensanalys.se - 02 dec 19 kl. 13:11

Två ägg: Svensk radio vill tvinga in FM-sändare i nya bilarNu ska allmänhetens möjlighet att lyssna på svensk FM-radio i bilar tryggas med att införa en FM-mottagare. Detta så att man ska kunna fortsätta lyssna på Rix MorronZoo. Sunny: Har du hört att Sveriges Radio, NENT Group och Bauer Media har gjort ett uttalande om att de kräver FM-mottagare i nya bilar. Benedict: Varför är det här ens en fråga? Sunny: För om du inte har en FM-mottagare i din nya Tesla kan du inte lyssna på Rix MorronZoo babbla [. ] Inlägget Två ägg: Svensk radio vill tvinga in FM-sändare i nya bilar dök först upp på Dagensanalys.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
FM, Rix MorronZoo, Sveriges Radio, NENT Group, Bauer Media, Tesla, Två, Dagensanalys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, äggSvensk , radiovill , tvingain , FM-sändarei , nya bilar
YA - 01 jul 16 kl. 03:00

Älskade Radio, tvinga mig inte att överge dig

Mattan var skotskrutig i enlighet med ett kortvarigt inredningsmode. Genom högtalaren i klockradion strömmade Ulf Schenkmanis och Lars-Erik Samuelsson i , Ulf Elfving i , Bertil Perrolf med och med Roland Karlsson och Sven Colling..

YLE - 26 nov 14 kl. 06:02

Vårdstrejken: Ålands ledning vill tvinga fram skyddsarbete

Landskapsregeringen på Åland är oroad för den pågående vårdstrejken och vill tvinga fram skyddsarbete. Landskapsregeringen vänder sig till regeringen i riket för att uppmärksamma den på vad man anser vara en samhällsfarlig situation. Man anser att att medborgarnas liv och säkerhet inte kan tryggas under pågående strejk.

Nyhetskanalen - 25 mar 12 kl. 09:23

Energiminister Anna-Karin Hatt (C) gör tummen ner för Danmarks försök att tvinga alla EU-länder att minska energianvändningen.

Energiminister Anna-Karin Hatt (C) gör tummen ner för Danmarks försök att tvinga alla EU-länder att minska energianvändningen. Hon hävdar att Sveriges energiintensiva industri - gruvor, stål och papper - skulle skadas. -Det viktigaste är att se till att vi blir mer energieffektiva, inte att sätta tak för energianvändningen, säger hon till Ekot i Sveriges Radio.

BT - 27 apr 12 kl. 14:56

Strejkvarsel mot tv och radio

Fackförbundet Unionen varslar om konflikt på public serviceföretagen SVT, SR, UR och Radiotjänst. Konflikten bryter ut onsdagen den 9 maj klockan 16 om inte avtal träffats innan dess, skriver Unionen i ett pressmeddelande.
På SVT berörs personal på programkontrollen och kopplingscentralen, där Unionens medlemmar inte kommer att hantera SVT 2, SVT 24, Kunskapskanalen och SVT World.

Sydsvenskan - 10 jul 11 kl. 06:30

Hägglund vill tvinga föräldrar till domstol

Föräldrar till barn som begått brott ska kunna polishämtas till rättegången. På Kristdemokraternas dag i Almedalen dammade Göran Hägglund av ett gammalt förslag från Folkpartiet.
VISBY.

Dagen - 22 mar 11 kl. 03:00

EFK: "Vi kan behöva tvinga hem våra missionärer från Japan"

EFK:s missionärer är kvar i Japan och bidar sin tid. I Sverige har krisgruppen dagliga överläggningar och skulle situationen förvärras kan man behöva tvinga de att återvända till Sverige.

Flera gånger om dagen pratar de fem personer som utgör Evangeliska frikyrkans krisgrupp om situationen för missionärerna i Japan.

SVT Debatt - 25 okt 13 kl. 06:00

Regeringen bör tvinga Vattenfall att ta miljöansvar

ENERGI Under fredagen ska finansmarknadsminister Peter Norman svara på flera interpellationsfrågor i riksdagen om kolkraften och det statliga bolaget Vattenfall. Är den nuvarande regeringen allvarliga med att de vill öka den förnybara energiproduktionen, bör de sätta ner foten, och tvinga Vattenfall att ta mer miljöansvar. Stäng ner kolkraftverken och kolgruvorna nu ?

YLE - 29 okt 13 kl. 14:40

Ministeriet kan tvinga Esbo att utreda stor-Helsingfors

Esbos beslut att i går måndag inte gå med i en utredning om ett stor-Helsingfors med nio kommuner kan sakna betydelse. Det här uppger man vid Finansministeriet. Överdirektör Päivi Laajala säger att kommuner kan tvingas till en utredning.

YLE - 06 mar 14 kl. 04:30

Radio Lux menar allvar

En ny radiokanal tävlar om lyssnarna i Vasaregionen.Trion Sebastian Da Costa, Atte Kotilainen och Heidi Töyrylä ligger bakom Radio Lux som inledde sina sändningar i söndags. De beskriver kanalen som en urban livsstils-kanal som riktar sig främst till människor med ett ungt sinnelag.

SVT - 31 okt 14 kl. 15:59

EU vill tvinga Google att betala för länkar

Från den nya EU-kommissionen kommer nu förslag om en gemensam EU-lag för att tvinga sökmotorer som Google att betala till tidningar och andra upphovsrättsinnehavare. Parlamentet i Spanien antog i går en lag som ska tvinga Google att betala varje gång man länkar till en tidningssida..

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 14 timmar sedan

Podcast med Eric Morales, AWS om Sverige som teknikland

Under AWS re:Invent fick vi möjlighet att sitta ner med Eric Morales, Games Segment Leader Europe på AWS, och tidigare ansvarig för AWS verksamhet kring start-ups i Sverige och Norden. Vi pratade om hur Sverige står sig som teknikland i konkurrens med övriga länder, vad som krävs för att vi ska behålla den positionen, samt vad AWS planer är för Sverige och Norden. Inlägget Podcast med Eric Morales, AWS om Sverige som teknikland dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Historien om Spotify blir serie på Netflix

Serien är baserad på boken Spotify Inifrån av journalisterna Sven Carlsson och Jonas Leijonhufvud. Jag är väldigt glad över att få skapa den här moderna och underhållande serien för Netflix. Berättelsen om hur en lite grupp svenskar inom teknikindustrins innersta krets transformerat musik – hur vi lyssnar på den och hur den skapas – är verkligen en nutida historia.

Dagensanalys.se - 16 timmar sedan

Årets största händelser på svenska Facebook

Facebook har släppt sin årliga ”Year in Review” – där ögonblicken och diskussionerna som kommit att definiera det senaste året på Facebook lyfts fram. Utvalda länder, däribland Sverige, har fått en helt egen Year in Review som du kan se nedan. Inlägget Årets största händelser på svenska Facebook dök först upp på Dagensanalys.

Dagensanalys.se - 17 timmar sedan

Curamando, Kurppa Hosk, Keybroker och Animal bildar ny byrågrupp

Altor investerar i den nybildade bolagsgruppen ledd av Curamando, med fokus på att stötta bolag i omställningen till den nya digitala verkligheten. Till gruppen kopplas samtidigt Kurppa Hosk, Animal och Keybroker – tre bolag inom varumärkesarbete, kreativ kommunikation och performance marketing. Curamando har som mål att bli en ”one-stop-shop” för sina kunder.

Dagensanalys.se - 18 timmar sedan

Här är finalisterna i Årets Marknadschef 2019

Nu står det klart vilka som kan vinna Marknadsföreningen Stockholms utmärkelse Årets Marknadschef 2019. Samtidigt koras även Årets Framtidslöfte, Årets Disruptör och Årets Varumärkesresa för 2019. Årets Marknadschef delas ut till en person som med ett framgångsrikt och innovativt ledarskap har medfört till ökat förtroende för företagets varumärke och utomordentliga affärsmässiga resultat.

Dagensanalys.se - Igår: 17:53

Hur många kunder har du egentligen?

Dålig datakvalitet leder till bristfällig kommunikation, irrelevanta analyser, felaktiga slutsatser och dåliga beslut. I min första krönika tänkte jag gå igenom några vanliga typer av datakvalitetsproblem och ge några exempel på vilka konsekvenser det kan få. Den här krönikan är den första i en serie av Andreas Franson som till vardags driver företaget Internet Intelligence AB.

Dagensanalys.se - Igår: 10:33

Hear Mediabyrå blir fler

Hear Mediabyrå växer och stärker sitt team med ytterligare tre medarbetare. Ny Client Service Director är Malin Hallgren som närmast kommer från OMD. Anja Danielsson är ny Digital Specialist.

Dagensanalys.se - Igår: 12:50

Över fyra miljoner nordiska hushåll har Netflix

Mediavision berättar i sitt senaste nyhetsbrev att Netflix når idag över 4 miljoner nordiska tittare. Hälften av alla hushåll i Norden har idag någon streamingtjänst (SVOD) vilket kommer från en tillväxt om 15 procent under 2019. Den aktör som dominerar är Netflix som roffar åt sig 70 procent av de hushåll som tittar på en streamingtjänst dvs över 4 miljoner hushåll.

Dagensanalys.se - Igår: 10:39

Att känna sig välkommen bygger lojalitet

Resurs Bank släpper nu för första gången sin Resurs Retail Report som bygger på en nordisk konsumentundersökning om vad som driver lojalitet i handeln. En insikt som sticker ut extra mycket är välkomnandets betydelse för att få återkommande kunder. Resultatet visar nämligen att det är den viktigaste drivkraften för lojalitet vid handel i butik.

Dagensanalys.se - Igår: 10:26

Facebook rullar ut nya funktioner till alla annonsörer

Lagom till jul rullar Facebook ut en massa nya funktioner till både stora och små annonsörer. Fokus på rapportering av hur det går för dina annonser på Facebook – effekt över flera konton, kanaler och enheter. Allt för att du bättre ska förstå mätningar för så kallade ”cross-channel” och ”cross-device”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.