Skånskan > Nyheter

Saturday, 14 December, 07:18

Skånskan - 02 dec 19 kl. 13:01

Tjuv bröt sig in i ett förrådESLÖV Någon gång under fredag till lördag har någon brutit sig in i ett källarförråd i en fastighet på Rönneberga. Ett tangentbord har stulits under inbrottet..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV Någon, Rönneberga

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tjuvbröt sig in i ett , förråd
Västerbottens Folkblad - 26 jul 11 kl. 08:06

Tjuv stal mobiltelefoner

UMEÅ Två mobiltelefoner. En tjuv härjade på en av restaurangbåtarna i natt.UMEÅ Två mobiltelefoner.

Barometern - 29 jul 14 kl. 21:52

Fångade tjuv på bar gärning

På tisdagseftermiddagen fångades en tjuv bokstavligen talat i ett hus på Sikgatan i Borgholm. På tisdagseftermiddagen fångades en tjuv bokstavligen talat i ett hus på Sikgatan i Borgholm. Det började med att larmet i bostaden gick.

Uppsalanyheter.se - 09 mar 15 kl. 05:37

Tjuv jagades bort av vittne

Ett vittne jagade bort en tjuv på Prästgårdshöjden natten mot måndag sedan denne försökt att stjäla ljusrampen på en parkerad bil.Ett vittne jagade bort en tjuv på Prästgårdshöjden natten mot måndag sedan denne försökt att stjäla ljusrampen på en parkerad bil.   En tjuv som var i full färd med att försöka stjäla ljusrampen från en parkerad bil på Prästgårdshöjden i Björklinge jagades bort av ett vittne.

Nyheter 24 - 06 jan 11 kl. 12:31

Hemlös tjuv med "gyllene röst" blir ny radiostjärna


SE VIDEO: Ted Williams, 53, börjar redan bli USA:s mest berömda röst. Fram till nyligen var han en hemlös tiggare. Men alla är inte lika roade av Williams väg från gatan till glamouren.?

Nya Wermlands Tidningen - 09 feb 11 kl. 09:32

"Polisen" var ? en tjuv

Hur fräck kan en tjuv vara? Det finns exempel på de som lurat sig in hos åldringar som hemtjänstanställda och de som stulit bilar utanför polishuset. I helgen dök en tjuv upp ?

DalaDemokraten - 22 jan 15 kl. 07:33

Simpel tjuv stal rollator

En tjuv av det simplare slaget passade på i Malung på tisdagseftermiddagen. En person som behöver rollator för att kunna gå säkert utomhus hade ställt ifrån sig rollatorn utanför en livsmedelsbutik i Grönland. Då passade en tjuv på att stjäla hjälpmedlet..

Dalarnas tidningar - 22 jan 15 kl. 07:33

Simpel tjuv stal rollator

En tjuv av det simplare slaget passade på i Malung på tisdagseftermiddagen. En person som behöver rollator för att kunna gå säkert utomhus hade ställt ifrån sig rollatorn utanför en livsmedelsbutik i Grönland. Då passade en tjuv på att stjäla hjälpmedlet..

YLE - 21 jun 15 kl. 21:09

af Petersens: Det är ett tjuv- och rackarspel

Yle Sportens Formel 1-expert Fredrik af Petersens tror att Kimi Räikkönen måste visa bra resultat inom den närmaste framtiden för att få fortsatt förtroende i Ferraristallet. af Petersens talar också om det tjuv- och rackarspel som pågår mellan stallkamraterna Nico Rosberg och Lewis Hamilton. – För Räikkönen började problemen i Österrikes GP redan i kvalet då Ferrari gjorde ett misstag och ändrade taktik utan att tala om det för Kimi vilket innebar att han blev utslagen redan i den första omgången, säger af Petersens när Yle Sporten ringer upp.

Skånskan - 04 dec 15 kl. 17:38

Tågpassagerare grep tjuv

MALMÖ Paret var på väg med tåget till Kastrup när en man plötsligt stal kvinnans mobiltelefon.
Tilltaget observerades, men den misstänkte tjuven vägrade att lämna tillbaka mobiltelefonen.
Istället försökte mannen att fly, vilket gjorde att flera passagerare ingrep och höll fast honom.

Skånskan - 05 nov 18 kl. 11:45

Pojkar hemma när tjuv bröt sig in – jagades bort av granne

Skåne Två barn var hemma då en tjuv bröt sig in i familjens villa.
Gärningsmannen kunde gripas efter att en granne jagat bort honom och sedan lett polisen rätt. Det var vid 10.

Expressen - 07 okt 19 kl. 10:51

Fler tjuvåker efter Skånetrafikens ändring – nu blir det mer kontroll

Skånetrafikens nya rutin för att korta tiderna gör att fler tjuvåker.När bussen stannar öppnas även dörrarna där bak, och passagerarna behöver inte visa biljett för föraren – något som lett till mer tjuvåkande.Nu ökas kontrollerna.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Svalöv får ett nyår helt utan några fyrverkerier

Svalöv/landskrona Det lär bli tämligen tyst med nyårssmällandet i Svalövs kommun i år.
Inte en enda ansökan om att få sälja pyrotekniska produkter har kommit in från handlare till räddningstjänsten som utfärdar tillstånden.– Faktiskt är det så, men det är en trend som funnits de senaste åren.

Skånskan - 1 timme sedan

Klagomålen och anmälningarna blir allt färre

Svalöv – Det känns bra. Jag är glad och det innebär att de som vill tag på fyrverkerier får det betydligt svårare.Björn Johnsson – kommunpolis i Svalöv – är överraskad över det klena intresset att sälja pyrotekniskt i Svalövs kommun, men har märkt av en nergång i år.

Skånskan - 2 timmar sedan

Backade direkt – ersätter med andakt

eslöv Rebecka Sahrling, rektor för Emmabo, berättar att man slopade både bordsbön och trosperspektiv så fort man fick veta att kommunen reagerat.– Vi fick meddelandet en fredag och tog bort det direkt på måndagen.
Hon berättar att Emmabo i princip sedan starten på 1980-talet använt sig av bordsbön och inte fått några invändningar mot det vid tidigare tillsyner.

Skånskan - 2 timmar sedan

Förskolebarnen tackade gud för maten

eslöv På Emmabo förskola har barnen bett bordsbön och bibelns ord har blandats in i undervisningen. Men efter en tillsyn har kommunen reagerat.Eslövs kommun genomför regelbundet tillsyn av förskolorna inom kommunen, även de fristående.

Skånskan - 2 timmar sedan

Saved räddar både mat och människor

STAFFANSTORP Hundratals kilo överblivna matvaror från grossister och butiker blir matkassar åt behövande och frukost åt skolbarn.
Nu används maten också i nystartade projektet Saved som både ska ge gemenskap och hjälpa personer att komma vidare.Det är Centrumkyrkan i Staffanstorp som står bakom projektet.

Skånskan - 11 timmar sedan

Protester mot stor besparing på skolan

Malmö På tisdag kan grundskolenämnden klubba igenom ett budgetförslag som innebär att 50 miljoner kronor sparas nästa år.
Förslaget upprör såväl personal som föräldrar till elever på några av skolorna i Malmö.
Flera protestgrupper har bildats och på måndag planeras en kastrulldemonstration framför Stadshuset.

Skånskan - 11 timmar sedan

Förslag till skolplan kräver snabba svar

Rydsgård Planen som ska göra det möjligt att bygga en ny skola i Rydsgård skickas nu ut på samråd.
Förslaget gör det möjligt att bygga en skolan på 3 500 kvadratmeter men ger möjlighet till en utbyggnad i framtiden.Örsjö 1:51 – det är på denna 2,1 hektar stora fastighet som kommunen vill bygga en ny skola i Rydsgård.

Skånskan - 11 timmar sedan

Lund kan polisanmäla bolaget Crazy Holding

lund Kommunen planerar att stämma företaget Crazy Holding, som inte vill lämna tillbaka en felaktig betalning på 3,7 miljoner kronor.
Enligt Philip Sandberg (L), kommunstyrelsens ordförande, kan det även bli aktuellt med en polisanmälan.– Det som har hänt är helt oacceptabelt.

Skånskan - 13 timmar sedan

Årets dyraste hus hittills sålt i Ludvigsborg

Ludvigsborg Årets hittills dyraste villa i Ludvigsborg är såld. Priset för den blev 3 400 000 kronor och det var huset på Bondemölla 4746 i Ludvigsborg. Huset byggdes 1954 och har en boyta på 41 kvadratmeter.

Skånskan - 13 timmar sedan

Larm drunkning på Ribersborg

Malmö Ett larm om drunkning kom in på fredagseftermiddagen på Ribersborgs kallbadhus.Räddningstjänst och polis har åkt till platsen för närmare kontroll. – Det gäller en person vad jag förstår.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.