Skånskan > Nyheter

Thursday, 05 December, 21:34

Skånskan - 02 dec 19 kl. 13:01

Skadegörelse på stationenMARIEHOLM En skadegörelse på tågstationen i Marieholm har polisanmälts. Någon har förstört i kuren och även bränt tidningar på platsen.
Skadegörelsen ska ha skett mellan fredagen och lördagen..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
MARIEHOLM En, Marieholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skadegörelse, stationen
Skånskan - 10 timmar sedan

Skadegörelse på flera skolor

LUND Nödbelysningen på Killebäckskolan i Lund förstördes natten mellan måndag och tisdag. Någon har slagit sönder de gröna lamporna som bland annat visar nödutgång om det börjar brinna.
Även Backaskolan har utsatts för skadegörelse.

Skånskan - 04 jul 16 kl. 15:46

Flyktingar får skulden för våg av skadegörelse

TOMELILLA Den senaste tidens många fall av skadegörelse i Tomelilla skylls på ensamkommande flyktingbarn. Men de ligger inte bakom brotten säger Mats Cronhag, chef över lokalpolisområde Österlen.– Det hetsas på internet på ett sätt som inte är okej.

Nerikes Allehanda - 11 okt 13 kl. 16:39

Skadegörelse och klotter vid stationen

En biljettautomat vid väntkuren på plattformen vid Kumla station har utsatts för skadegörelse. Automatägaren uppskattar att det rör sig om skadegörelse för drygt 21?000 kronor.

Skånskan - 19 dec 18 kl. 14:21

Skadegörelse på stationen

ESLÖV Polisen har fått in en anmälan om en skadegörelse som inträffat på toaletten inne på stationen i Eslöv.
Någon har tänt eld på papper på toaletten men elden har inte spridit sig. Incidenten inträffade på onsdagsmorgonen..

Alingsås tidning - 10 sep 19 kl. 11:12

Skadegörelse på stationen

Vid 01-tiden på tisdagen gjordes en anmälan om skadegörelse på stationen i Vårgårda. Enligt polisens uppgifter har en fönsterruta i en väntkur slagits sönder. Någon misstänkt för gärningen finns inte..

Skånskan - 01 mar 18 kl. 21:38

Skadegörelse och trygghet heta ämnen

Lund Arbetet mot vandalisering blev en het debattfråga vid torsdagens kommunfullmäktigemöte, liksom tryggheten vid järnvägsstationen. ERWP.fif(0)Båda ärendena byggde på motioner och besluten innebär att redan pågående insatser ska fortsätta, utan kompletteringar.

YLE - 05 sep 14 kl. 05:00

Hur mycket kostar skadegörelse i din kommun?

Skadegörelse kan bli en mycket dyr affär. För kommunerna är det ett slitsamt och otacksamt jobb att reparera samma saker om och om igen. Radar har utrett hur mycket de finlandssvenska kommunerna lägger på reparation av skadegörelse av allmän egendom.

Corren - 12 apr 13 kl. 14:03

Upprepad skadegörelse vid stationen

Den nya pendeltågsstationen tycks ha utlöst en våg av skadegörelse i Skänninge, och allt kommunen kan göra är att laga det som har slagits sönder..

SmålandsPosten - 23 jan 15 kl. 06:13

Skadegörelse på järnvägsstation i Älmhult

Sent i går kväll utlöstes brandlarmet på järnvägsstationen i Älmhult. När räddningstjänsten kom till platsen möttes de varken av eld eller rök. Istället hade någon kastat omkull ett antal större blomkrukor inne på stationen med stor oreda som följd.

Alingsås tidning - 22 maj 16 kl. 08:34

Hemfridsbrott och skadegörelse

Vid 03:30-tiden åkte polisen ut till en bostad i Herrljunga kommun, då en man i 60-årsåldern tagit sig in hos sin förre detta partner, genom att slå in en ruta. Mannen, som nu är misstänkt för skadegörelse och hemfridsbrott, ska enligt polisen ha varit berusad och medtogs till stationen för att sova ruset av sig. Enligt polisen kommer han att höras under dagen..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Att spela clown är att få vara sig själv

SANN. Viveka Olofsson säger att hennes clownfigur är ett sätt att få vara sig själv.
– När en clown sätter på sig sin mask är det att öppna upp – med sminket blir alla uttryck större, man måste vara sann, på något sätt.

Skånskan - 2 timmar sedan

Börsraket ny hyresvärd i Kävlinge

Kävlinge Skånska K-Fast Holding AB, som nyligen noterades på Nasdaq Stockholm, har köpt en byggrätt i centrala Kävlinge. Det blir bolagets första etablering i Kävlinge, men inte första markavtalet på orten.K-Fast Holding, som introducerades på Nasdaq Stockholm i november, blev på onsdagen ägare till sin första fastighet i Kävlinge.

Skånskan - 3 timmar sedan

Tandläkarklinik spred allvarlig blodsmitta

Malmö En skönhets- och tandläkarklinik i Malmö har så allvarliga hygienbrister att verksamheten stoppas med omedelbar verkan.
Vid en inspektion konstaterades att det med stor sannolikhet spridits hepatit B från en patient till en annan på kliniken.Inspektionen för vård och omsorg (Ivo) konstaterar efter en inspektion på skönhetskliniken att det finns allvarliga brister i hygienrutinerna och i hanteringen av såväl läkemedel som utrustning.

Skånskan - 3 timmar sedan

Hallbäck: Att slå Alingsås är alltid en skalp

HANDBOLL Sex matcher på 23 dagar, den första i kväll mot ligaledaren Alingsås HK.
– Vi är tränade för den här typen av program och matcher, hälsar Jerry Hallbäck, Ystads IF-tränaren.Efter åtta raka segrar sprack sviten i förra veckan mot HK Malmö, 25-28 i Baltiskan.

Skånskan - 3 timmar sedan

Avgift för simskola tredubblas nästa år

SVEDALA Simskoleavgiften i Svedala höjs till det tredubbla.
Med stöd av Sverigedemokraterna fick de borgerliga partierna den här mandatperioden igenom en höjning som går från 200 till 600 kronor.– Avgiften har varit oförskämt låg i många år.

Skånskan - 3 timmar sedan

Stor polisinsatt efter misstänkt grovt brott på Segevång

Malmö Polisen larmades till Segevång vid 16.59 på torsdagseftermiddagen med misstanke om grovt brott.Ett stort antal polispatruller inklusive helikopter befinner sig just nu i intill Beijers park efter misstanke om grovt brott.

Skånskan - 4 timmar sedan

Wingårdhs först att flytta in i Varvsstaden

Malmö Kockums gamla varvsområde ska de kommande åren omvandlas till en helt ny stadsdel.
Nu står det klart att Wingårdhs Arkitekter blir första hyresgästen att flytta in i Varvsstaden.
I december år flyttar företaget, som drivs av den välkände arkitekten Gert Wingårdh, in i Magasin 211.

Skånskan - 3 timmar sedan

Aktivitetsbidrag blev 13 kronor

Kävlinge På onsdagskvällen klubbade arbetsliv och fritid de nya riktlinjerna för föreningsstödet i kommunen, allt enligt det som Skånskan tidigare skrivit om.
Ett beslut tillkom dock. Nämnden enades över partigränserna till att fastställa aktivitetsbidraget till 13 kronor.

Skånskan - 4 timmar sedan

Åtal: 16-åring fick barn att posera sexuellt

TRELLEBORG 16-åringen från Trelleborg misstänks ha förmått en ung Trelleborgsflicka att skicka bilder på sig själv i sexuella positioner.
Nu åtalas han misstänkt för utnyttjande av barn för sexuell posering.Den 16-årige Trelleborgaren och den underåriga flickan också hemmahörande i Trelleborg har haft kontakt över nätet.

Skånskan - 4 timmar sedan

S sågar förslag om vårdval

Skåne Planerna på att införa vårdval inom öron-näsa-halsverksamheten i Region Skåne kritiseras hårt av Socialdemokraterna.
Partiet hänvisar till läkare som sågar förslaget, och varnar för att det kan få allvarliga konsekvenser för bland annat akutverksamheten.– Införandet av vårdval inom öron-näsa-halssjukvården går emot Region Skånes egen expertis, säger Anna-Lena Hogerud (S), andre vice ordförande i hälso- och sjukvårdsnämnden i Region Skåne.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.