Skånskan > Nyheter

Friday, 06 December, 12:55

Skånskan - 02 dec 19 kl. 13:01

Cyklar stals ur ett garageESLÖV På fredagskvällen har en tjuv tagit sig in i ett garage på Skålpundsvägen. Två cyklar och fyra sommardäck stals under inbrottet..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ESLÖV På, Skålpundsvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cyklar, stalsur ett , garage
GöteborgsPosten - 12 aug 15 kl. 10:16

Minibussar och cyklar stals hos bilhandlare

Två minibussar och ett 50-tal cyklar stals vid ett inbrott i Kvänum i Vara kommun under natten mot onsdagen..

Sydöstran - 15 aug 19 kl. 14:36

Anmälan: Högtryckstvätt och cyklar stals från garage

Två cyklar och en högtryckstvätt stals från ett garage på Backvägen i Rödeby..

Helsingborgs Dagblad - 07 aug 12 kl. 13:50

Nya cyklar stals

Tjuvar bröt sig in ett garage på Norre Värnsgatan någon gång kring natten mot måndagen. De ratade en del annat av värde men tog med sig tre cyklar av nyare modell, till ett värde av cirka 15 000 kronor..

Nya Wermlands Tidningen - 08 sep 14 kl. 16:07

Mountainbike-cyklar stals ur garage

Tre stycken mountaibike-cyklar samt en del verktyg till ett, enligt anmälaren betydande värde, har stulits från en fastighet i Karlstad..

YLE - 29 mar 14 kl. 13:40

Dyrbara cyklar stals på Drumsö

En cykelbutik på Drumsö fick ovälkommet besök natten till fredag. Cyklar värda tiotusentals euro stals. Tjuvar bröt sig in i cykelbutiken på Drumsövägen och stal tre cyklar av märket Cervélo och en av märket Focus.

DalaDemokraten - 15 aug 17 kl. 13:34

Cykelstölder för jättebeloppåtta cyklar stals från låst förråd vid hotell

I fjol stals 21 cyklar i anknytning till Cykelvasan. Antalet stulna cyklar beräknas bli ungefär detsamma i år..

Dalarnas tidningar - 02 jun 14 kl. 12:01

Dyra cyklar stals i Sälen

Natten till söndagen stals två cyklar, med ett sammanlagt värde av 60 000 kronor i Sälen. Någon har gjort inbrott i ett cykelförråd vid Snötorget i Lindvallen och tagit cyklarna. Samtidigt stals också en cykelhållare som man sätter på dragkroken på en bil..

DalaDemokraten - 02 jun 14 kl. 12:01

Dyra cyklar stals i Sälen

Natten till söndagen stals två cyklar, med ett sammanlagt värde av 60 000 kronor i Sälen. Någon har gjort inbrott i ett cykelförråd vid Snötorget i Lindvallen och tagit cyklarna. Samtidigt stals också en cykelhållare som man sätter på dragkroken på en bil..

VBL - 08 nov 12 kl. 06:40

Cyklar stals i Närpes

Två nya cyklar av märket Jopo stals utanför Pjelax skola i Närpes..

Skånskan - 28 mar 17 kl. 12:03

Cyklar stals vid bostad

BLENTARP ERWP.fif(2)Natten mellan söndag och måndag stals två cyklar i Blentarp. Cyklarna, en elcykel och en mountainbike, stod parkerade utanför bostaden..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Fastigheten på Holmbytorp 125 i Flyinge har fått ny ägare

Flyinge Lars Arthur Örvin, 54 år, har tagit över fastigheten på adressen Holmbytorp 125 i Flyinge från Kirsti Tellervo Örvin. Ägarskiftet i form av en gåva blev klart i november 2019. Huset har en boyta på 109 kvadratmeter.

Skånskan - 1 timme sedan

Skånska aktörer kräver miljöprövning av vindkraftsparker

Länsstyrelsen Skåne och skånska kommuner oroas över att två planerade danska vindkraftsparker i Öresund skulle kunna störa flyttfåglar, bottenlevande organismer och tumlare, samt leda till att inflygningen till flygplatsen i Kastrup oftare sker över Sverige. Därför vill man se en noggrann miljöprövning, där även svenska aktörer får komma med synpunkter.Svenska myndigheter har tagit ställning mot vindkraftsetableringar i Öresund eftersom de anser att andra värden väger tyngre, skriver Länsstyrelsen Skåne i sitt remissvar till svenska Naturvårdsverket, som samlat in svenska synpunkter på vindkraftsplanerna.

Skånskan - 1 timme sedan

Röjde sekretessbelagda uppgifter – kritiseras av JO

HÖRBY Socialnämndens förre ordförande Hans Frank (L) kritiseras av JO för att ha röjt sekretessbelagda uppgifter i en insändare i Skånska Dagbladet.
– Det var direkt olämpligt att han i insändaren uttalade sig om ett enskilt ärende på det sätt som skedde, skriver JO.En kvinna i Hörby JO-anmälde Hans Frank efter att han kommenterat hennes mors ansökan om hemtjänst i en insändare i Skånska Dagbladet den 20 februari 2018.

Skånskan - 1 timme sedan

Nattåg fråm Malmö till Berlin

Under sommaren kommer det att gå nattåg till Berlin varje dag.Det är Snälltåget som den kommande sommaren utökar antalet avgångar med 150 procent. Mellan den 22 juni och den 30 augusti kommer tåget att avgå varje kväll mot bara tre kvällar i veckan tidigare år.

Skånskan - 4 timmar sedan

Misstänkte Tollarpsmördaren begärs häktad

Tollarp Den man som misstänks för att ha mördat den 20-åriga kvinnan i Tollarp begärs häktad.I onsdags anhölls en person på sannolika skäl misstänkt för mord på en ung kvinna i Tollarp. Häktningsförhandlingen hålls mot mannen klockan 11.

Skånskan - 4 timmar sedan

Ansvariga för evenemanget skyller på varandra

höör Ansvarsfrågan för hästkortegen tycks vara oklar när SkD pratar med arrangörerna.
– Vi håller på med butiker och utställare. Hästarna har Sture Nilsson hand om, säger Anders Löfvall på huvudarrangören föreningsalliansen.

Skånskan - 5 timmar sedan

Morgonens nyheter

Webb-TV Få koll på nattens händelser.

Skånskan - 5 timmar sedan

Menlöst när Jumanji är tillbaka igen

recension FILM
Jumanji: The Next Level
Regi: Jake Kasdan
Medverkande: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas med fleraNär Jumanji rebootades för ganska exakt två år sedan var succén lika omedelbar som gigantisk. Nära en miljard dollar tjänades in på biografer världen över. En sådan kassavältare kunde naturligtvis inte bara ignoreras, och denna uppföljare är konsekvensen av detta.

Skånskan - 5 timmar sedan

En sevärd maffiafilm

FILM
Camorrans barn
Regi: Claudio Giovannesi
Medverkande: Viviana Aprea, Francesco DiNapoli med fleraOm vi en gång trott att det här med gängkrig och maffia var fenomen som hörde hemma i Chicago och möjligen West Side Story lever vi i bättre vetskap nu när verkligheten kommit ikapp oss.
Som om inte problemet i sig själv är stort nog så växer det ytterligare av att det kryper allt längre ner i åldrarna och tar sin början redan i skolåren. Som ytterligare lök på laxen blir det allt vanligare med skjutvapen som snurrar runt på världskartan med någon öststat som avsändare.

Skånskan - 6 timmar sedan

Misstänkt dödsfall på rastplats

Skåne Vid kvart i sex-tiden på torsdagskvällen hittades en död man på Hallandsåsens rastplats.
Ärendet utreds som mord.Det var 17.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.