BT > Nyheter

Monday, 16 December, 12:17

BT - 02 dec 19 kl. 12:54

De övertygades långsamhet är ett större klimatproblemGlöm ”klimatvetenskapsförnekarindustrin” och deras sura utsläpp i debatten. Svenska folket förväntar sig att politikerna ska inse att klimatkrisen kräver akuta insatser. .
Läs mer på BT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De övertygades, långsamhetär ett större , klimatproblem

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

TV: Här marscherar Bäckängseleverna mot skolkampen

Borås två största skolor ska återigen göra upp i en skolkamp. Se klippet på när eleverna på Bäckängsgymnasiet marscherar mot Boråshallen. Kampen ser du live på BT.

BT - 1 timme sedan

Då tar Tunbjörk plats på Fotografiska i New York

Fotografiskas hyllade utställningen ”Tunbjörklandet – blicken från sidan” blir stor sommarutställning i New York..

BT - 45 minuter sedan

Tonåring frias för bombfrakt på tåg

Han hade en kraftig bomb på tåget – men frias från förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse. Men tonåringen från Södertälje hade också en pistol med sig och döms för vapenbrott..

BT - 1 timme sedan

Krisande Nynas erbjuder "superförmånsrätt"

Den krisdrabbade asfaltstillverkaren Nynas erbjuder sina leverantörer superförmånsrätt, det vill säga kontant- eller förskottsbetalning. Syftet är att kunna fortsätta verksamheten, trots inställda betalningar och ett skuldberg på 12,4 miljarder..

BT - 1 timme sedan

SJUHÄRAD: Lokalt företag ligger bakom ”Sämsta bygget i Sverige”

Sämsta bygget 2019 svarar Ulricehamnsbolaget Hanssons Hus Entreprenad AB för, enligt tidningen Byggnadsarbetaren. Vd Rikard Hansson tycker att kritiken är orättvis..

BT - 1 timme sedan

LO-krisen på styrelsens bord

Det stormar internt i LO. Flera förbund har hoppat av den laddade förhandlingen med arbetsgivarna kring arbetsrätten och turordningsregler – i förlängningen en fråga som kan spräcka regeringen. I dag håller LO styrelsemöte..

BT - 1 timme sedan

Svenskan bakom Netflix-serien "The witcher"

Henry Cavill har lagt undan "Superman"-dräkten och iklätt sig rollen som monsterjägaren Geralt i nästa stora fantasyepos. En av "The witchers" regissörer är svenska Charlotte Brändström..

BT - 1 timme sedan

Sanktionsavgift mot databasOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.