Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 10 December, 18:03

Dagens PS - 02 dec 19 kl. 12:56

Colakonnässören Warren Buffetts tvärvändningDen ikoniska investeraren Warren Buffett är känd för att dricka mängder av cola. Men han har inte alltid varit trogen ett märke. Warren Buffett är känd för att dricka fem burkar Cola varje dag, motsvarande 25 procent av hans dagliga kaloriintag, skriver Business Insider. ”Jag är en kvarts Coca-Cola”, har Warren Buffett sagt till Fortune, enligt Business Insider. Men så har inte alltid varit fallet.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Warren Buffetts, Warren Buffett, Buffett, Cola, Business Insider, Coca-Cola, Fortune, Pepsi, Pepsi Cola-Cherry, Coca-Colas, Berkshire Hathaway, Cherry Coke, Berkshire Hathaways, Colakonnässören Warren Buffetts, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Colakonnässören, Warren, Buffetts, tvärvändning

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 4 timmar sedan

M och KD drar sig ur energiavtalet

Moderaterna och Kristdemokraterna drar sig ur energiöverenskommelsen. Detta efter att partierna inte fått gehör för kärnkraft. Bakgrunden är att de två partierna vill att kärnkraften ska vara en del av framtidens energilösning.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Svindelbolagets vd riskerar sju års fängelse

Finansbolaget Allras grundare Alexander Ernstberger kan dömas till upp till sju års fängelse, meddelade en åklagare i dag. Allra var involverat i en uppmärksammad härva 2017, där man ska ha förskingrat pengar från pensionärer. Även tre andra står åklagade i samma brottsmål.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Kunder med för många returer stängs av

E-handelsföretaget Boozt inaktiverar nu konton nu folk som returnerar för mycket kläder. Det handlar om 9.000 kunder.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Vestberg kan krävas på 90 miljoner

Hans Vestberg var koncernchef under tiden för Ericssons misstänkta korruption. Nu höjs röster för att dra tillbaka hans bonusar.  Korruptionen ska ha pågått i Afrika och Asien under åren 2010-2016 när Hans Vestberg var koncernchef.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Långtidsarbetslösheten skenar i väg i landet

Ny prognos från Arbetsförmedlingen pekar på kraftig ökning av långtidsarbetslösa. Det här uppger TT och konstaterar att avmattningen i ekonomin sätter avtryck på arbetsmarknaden. ”Vi ser en dämpad efterfrågan på arbetskraft men från en mycket hög nivå”, säger Annelie Almérus, arbetsmarknadsanalytiker på Arbetsförmedlingen, till nyhetsbyrån.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Kontanterna hotade – krasch hotar sedelpressen

Pengarna sinar för bjässen som trycker Sveriges sedlar. Företaget är i akut kris, uppger SvD. Det är brittiska De La Rue, som alltså trycker de svenska sedlarna, som enligt tidningen nu har djupgående finansiella problem.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Filmparodi och elaka tweets ska locka röster

Partiledarna för Storbritanniens två stora partier har det senaste dygnet tagit till okonventionella metoder för att nå sina väljarbaser. Toryledaren Boris Johnson gör parodi på en modern julklassiker, medan Labourledaren Jeremy Corbyn läser upp ”mean tweets”.  I konservativa Tories ”sista” kampanjvideo, som de själva beskriver det, är en parodi på en av de mest kända scenerna från filmen Love Actually.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Greta-effekten? ”Climate emergency” är årets ord

Begreppet ”climate emergency” har utsetts till årets ord av Oxford Dictionary. Användningen av begreppet har stigit med över 10.000 procent.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Influencer döms till 14 år i fängelse

I dagens techbrief kan du läsa om crowdfundingstjärnan som går i konkurs, Nintendos aktie som rusar och influencern som döms till fängelse. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. Kraschade crowdfundingstjärnan skyller på handelskriget Startupbolaget Coolest Cooler benämns av The Verge som ett av crowdfundingkonceptets största misslyckanden.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Ford tror på bättre tider i Kina

Amerikanska fordonsjätten Ford bedömer att man kommer att halvera sin förlust på den kinesiska marknaden i år. Därefter väntas förlusten återigen halveras nästa år och sedan förbättras ytterligare under 2021. Det uppgav bolaget i samband med ett analytikermöte, enligt ett dokument som lämnats in till amerikanska finansinspektionen, enligt The Fly.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.