Realtid > Ekonomi

Sunday, 08 December, 15:02

Realtid - 02 dec 19 kl. 12:55

Karin Apelman ny ledamot i RevisionsakademienFAR:s generalsekreterare och vd Karin Apelman har valts in som ledamot i styrelsen för Svenska Revisionsakademin (SRA)..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Apelman, Revisionsakademien, FAR, Karin Apelman, Svenska Revisionsakademin, SRA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Karin, Apelmanny , ledamoti , Revisionsakademien
DI - 19 nov 15 kl. 10:06

Intervju med Karin Apelman, EKN

Realtid - 14 mar 18 kl. 12:57

Karin Apelman blir generalsekreterare i FAR

Branschorganisationen FAR har utsett sin nästa generalsekreterare, som efterträder Dan Brännström till sommaren. Valet föll på en kvinna med bakgrund i statsförvaltningen..

SmålandsPosten - 05 jan 15 kl. 08:00

Karin Nilsson (C) vill tillbaka till riksdagen

Karin Nilsson lämna riksdagen då Alliansen förlorade regeringsmakten. Hon såg fram emot den kommande extra valrörelsen men då den har ställts in är hon åter sysslolös. – Jag är inte färdig i Stockholm än.

E24 - 04 mar 16 kl. 12:25

Hon blir ny ledamot i Wallenstams styrelse

Valberedningen i Wallenstam föreslår Karin Mattson Weijber som ny ledamot i fastighetsbolagets styrelse. Det framgår av ett pressmeddelande..

Skånskan - 22 sep 18 kl. 05:00

Endast en ledamot kom in genom kryss

Lund En enda ledamot, Ida Alterå (C), tog sig in i kommunfullmäktige genom personröster.Flera andra nådde också över spärrgränsen men de stod redan på valbar plats. I de flesta fall rörde det sig om respektive partis förstanamn.

DN - 13 nov 18 kl. 15:53

SD-ledamot fick dubbel ersättning – var politisk sekreterare åt sig själv

Martin Westmont (SD), ledamot i Stockholms kommunfullmäktige, har under det senaste halvåret plockat ut dubbla ersättningar. Utöver att vara arvoderad förtroendevald har han fått 50.000 kronor i månaden för en heltidstjänst som sin egen politiska sekreterare.

Nyhetskanalen - 29 mar 12 kl. 17:57

Syskonen Karin Enström och Henrik Landerholm möjliga efterträdare till försvarsministerposten

En ny moderat försvarsminister utses inom kort. Flera möjliga namn nämns redan. Henrik Landerholm, samordnare för Sveriges civila insatser i Afghanistan, tidigare yrkesofficer, försvarspolitiker i riksdagen och chef för försvarshögskolan.

Västerbottens Folkblad - 02 apr 17 kl. 12:39

Ny ledamot in i länets centerstyrelse

Anna-Karin Sjölander från Umeå har valts in i Centerpartiets distriktsstyrelse. I helgen har länets centerdistrikt årsstämma i Arvidsjaur. Anledningen till att den västerbottniska stämman hålls i grannlänet är att de båda distrikten har fastställs gemensamma röstlistor till kyrkovalet.

GöteborgsPosten - 07 feb 18 kl. 10:38

Karin Pleijel hoppar av förskoleuppdrag

Miljöpartisten Karin Pleijel avsäger sig uppdragen som vice ordförande i utbildningsnämnden och ledamot i interimistiska förskolenämnden.
– Jag kommer fortsätta vara ansvarigt kommunalråd för de här nämnderna, säger hon..

Helsingborgs Dagblad - 29 mar 12 kl. 08:49

Gants grundare Odd Molly-ledamot

Klädföretaget Odd Mollys styrelse får ett tillskott i form av Lennart Björk, som grundade branschkollegan Gant och var vd under perioden 1980?2001 och ordförande 2001?2012.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 6 timmar sedan

“Resan från Gällivare till Stureplan var inte spikrak”

Lars Söderfjell är killen från Lappland som ville bli auktoriserad revisor, men hamnade vid Stureplan och finansbranschen. Vad har varit hans bästa karriärbeslut och vad har varit hans sämsta? Och hur var det att vara misstänkt för marknadsmissbruk?

Realtid - Igår: 08:30

Finansiell demens och fintechbolaget som alla snackar om

Nyheter i blodet, finansiell demens och fintechbolaget som alla snackar om. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 07:35

Stark dragning till Klarna, lyxhotell och Allra

När vi går igenom de tio mest lästa artiklarna publicerade den senaste veckan på Realtid ser vi att Klarna, ett lyxhotell i Lärkstaden och Allrarättegången lockar väldigt många läsare..

Realtid - Igår: 16:50

Finansanalytikerna önskar mer hållbarhet och fler kvinnor

Sveriges Finansanalytikers Förening, SFF, vill få en bättre integration av hållbarhet i finansanalysen och hoppas få mer kvinnor till branschen. Nye ordföranden Lars Söderfjell tycker att det är "jättemärkligt" att så få kvinnor idag visar intresse..

Realtid - Igår: 16:50

Finansanalytikerna önskar mer hållbarhet och fler tjejer

Sveriges Finansanalytikers Förening, SFF, vill få en bättre integration av hållbarhet i finansanalysen och hoppas få mer kvinnor till branschen. Nye ordföranden Lars Söderfjell tycker att det är "jättemärkligt" att så få tjejer idag visar intresse..

Realtid - Igår: 15:46

Alf Göransson kan bli ny ordförande för NCC

Alf Göransson föreslås bli ny ordförande för NCC..

Realtid - Igår: 15:15

Starka jobbsiffror i USA – Stockholmsbörsen lyfter på beskedet

I USA ökade antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn med 266 000 personer i november. Stockholmsbörsen lyfter kraftigt efter de nya siffrorna..

Realtid - I förrgår: 14:55

Tyder fastighetsboomen på finansiell demens?

Samhällsfastigheter är det nya svarta inom finansbranschen. Realtids krönikör Per Lindvall undrar om inte om många investerare drabbats av kollektiv finansiell demens..

Realtid - I förrgår: 14:05

Carnegie bäst på nordiska företagstransaktioner

Carnegie toppar för fjärde året i rad rankingen bland rådgivare av nordiska företagstransaktioner, enligt Kantar Sifo Prosperas senaste kundundersökning. .

Realtid - I förrgår: 11:50

”Stark efterfrågan på logistik, kontor och hyresbostäder”

Konsolideringarna och uppköpen på fastighetsmarknaden kommer att fortsätta. Det är fredagspanelen överens om. Men hur framtiden för bostadsutvecklarna ser ut råder det delade meningar om..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.