Nyteknik > Teknik

Tuesday, 10 December, 01:46

Nyteknik - 02 dec 19 kl. 12:40

Kampanj ska få solcellsbilen i produktionDen solcellsklädda bilen var tänkt att börja byggas i Trollhättan under nästa år. Nu meddelar Sono Motors att den ursprungliga finansieringsplanen har spruckit..
Läs mer på Nyteknik
Läs mer om:
Trollhättan, Sono Motors

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kampanjska , , solcellsbileni , produktion
Resume - 13 dec 13 kl. 13:45

Kampanj ur vm-bollens synvinkel


Stopp/Family har tillsammans med TBWA/Chiat LA gjort en integrerad kampanj för Adidas VM-boll "Brazuca." Filmen har regisserats gemensamt av Bram Coppens, Caviar och STOPP/LA's cd Zachary Richter. För produktion, interaktiv- och post-produktion och VFX står svenska Stopp/Family..

SVT Debatt - 24 maj 13 kl. 05:45

Nu lanserar vi en kampanj för mänsklig jobbpolitik

MILJÖPARTIETS KONGRESS Fler ska ha ett arbete att gå till och fler ska må bra av sitt arbete. På Miljöpartiets kongress som inleds idag beslutar vi om en ny arbetslinje. Sverige behöver en ny jobbpolitik på fem områden, gröna investeringar, nya jobb för unga, i välfärden, i små och medelstora företag och i industrin, skriver Anders Wallner (MP), Gunvor G Ericson (MP) och Per Bolund (MP).

Skånskan - 18 jan 16 kl. 11:00

Sockeröverskott gav kort kampanj

Örtofta Minskade betareal för lantbrukarna gjorde att årets betkampanj vid Örtofta sockerbruk var betydligt kortare än vanligt.
– Det var en nödvändig åtgärd för att balansera det sockeröverskott som finns, säger Bengt Högberg, vd för Nordic Sugar.2015 års betkampanj pågick i 73 dagar.

Kristianstadsbladet - 09 jan 14 kl. 00:52

Kampanj mot kokainodlingar i Peru


Peruanska myndigheter tänker för första gången gå in i rebellkontrollerade djungelområden för att där förstöra kokaplantor, huvudingrediens i kokain.Enligt anti-drogmyndigheten Devida handlar det om 15 000 hektar odlingar i sydöstra Amazonasregionen som ska förstöras av polis och militär.Planen är att dessutom förstöra lika stora arealer kokaodlingar på andra håll i landet, enligt ett uttalande på onsdagen.

BT - 09 jan 14 kl. 00:55

Kampanj mot kokainodlingar i Peru

Peruanska myndigheter tänker för första gången gå in i rebellkontrollerade djungelområden för att där förstöra kokaplantor, huvudingrediens i kokain. Enligt anti-drogmyndigheten Devida handlar det om 15 000 hektar odlingar i sydöstra Amazonasregionen som ska förstöras av polis och militär.Planen är att dessutom förstöra lika stora arealer kokaodlingar på andra håll i landet, enligt ett uttalande på onsdagen.

Dagensanalys.se - 19 dec 18 kl. 13:44

Så här lyckas du med influencermarknadsföring

Använder du influencermarknadsföring på rätt sätt kan det både höja din varumärkeskännedom, öka er försäljning och bidra till ett långsiktigt starkare och mer trovärdigt varumärke. I den här artikeln tar Sam Foroozesh från Cure Mediaa< dig igenom fyra huvudsakliga delar som utgör nyckeln till en lönsam och väl effektiv kampanj. För att lyckas med influencer marketing finns det några utgångspunkter som är viktigare än andra att ta hänsyn till – framför allt redan i planeringsstadiet av din kampanj.

Västerbottens Folkblad - 21 apr 12 kl. 10:34

North Kingdom bäst i klassen

SKELLEFTEÅ North Kingdoms avancerade kampanj tillsammans med Google Creative Lab tog hem guldägget i kategorin ?produktion?. SKELLEFTEÅ North Kingdoms avancerade kampanj tillsammans med Google Creative Lab tog hem guldägget i kategorin ?

Dagens PS - 08 aug 18 kl. 08:08

BMW återkallar 320 000 dieselbilar i Europa

BMW:s undersökningar har visat att, i likhet med den nuvarande koreanska situationen, ett fel i EGR-modulen (Exhaust-Gas-Recirculation) kan i sällsynta fall orsaka bränder i vissa dieseldrivna BMW-modeller på den europeiska marknaden. En del av denna EGR-modul är EGR-kylaren. I vissa fall kan små kvantiteter av glykolkylmedlet frigöras och byggas upp i EGR-modulen.

Dagen - 26 jan 12 kl. 03:00

"Behöver hjälpa Gud att stoppa vapenhandeln"

Uppsala. I dag ska det snackas vapenhandel i Bangkok. Kristna organisationer i Sverige står bakom en workshop som samlar deltagare från flera länder och trossamfund i Asien.

Politikerbloggen - 19 jan 13 kl. 11:33

Frihet under ansvar för skogspolitiken


DEBATT. Att svenskt skogsbruk av vissa debattörer år 2012 beskrivs med ord som skövling, svartskogsbruk, perverst och groteskt känns därför otidsenligt och föga konstruktivt. Det skriver Marianne Eriksson, kommunikationsansvarig, LRF Skogsägarna, på TV4 Politikerbloggen.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 8 timmar sedan

Uppdatering ska ge Jaguar I-Pace längre räckvidd

Jaguar har lärt sig mer om energieffektivitet i elbilar. Ägare av en I-Pace kan lagom till jul få 8 procents längre räckvidd genom en uppdatering av programvaran..

Nyteknik - 10 timmar sedan

Air France testar robotiserade bagagebilar

En autonom lösning som ska göra bagagehanteringen på flygplatser snabbare – och effektivare. Nu testar Air France självkörande bagagebilar i Toulouse..

Nyteknik - 11 timmar sedan

Ny reglering – då sänker Eon elnätspriset

Energibolaget Eon sänker elnätspriserna från årsskiftet..

Nyteknik - 11 timmar sedan

”Ge oss fossilfria alternativ till rimligt pris”

DEBATT. Alltför stort fokus på höga bränsleskatter riskerar att drabba småföretagen eftersom fungerande fossilfria alternativ är dyrare eller saknas helt på många håll, skriver Rickard Gegö, Sveriges Åkeriföretag och Günter Mårder, Företagarna..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Undvik driftstopp i datacentret med tillfällig kraftförsörjning

Överväger du att skjuta upp uppstarten av ett datacenter medan du väntar på att det ansluts till elnätet? Tillfällig kraftförsörjning låter dig fortsätta arbetet som planerat, samtidigt som du undviker onödiga kostnader och dyra förseningar..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Nya möjligheter med mobilt energilagringssystem

I takt med att vind- och solenergi blir mer utbrett ökar också behovet av energilagring. Om en ny nordisk balansmodell träder i kraft, kommer batteridrivna energilagringssystem att ge möjlighet till nya inkomstkällor för datacenter och andra företag..

Nyteknik - 12 timmar sedan

Musk kommer med nya detaljer kring Teslas elektriska fyrhjuling

Tesla Cybertruck är presenterad och den vet vi nu mycket om. Men hur är det med fyrhjulingen som nämndes i slutet på presentationen?.

Nyteknik - 13 timmar sedan

EU godkänner statligt batteristöd

EU-kommissionen ger klartecken för statligt stöd till batteriforskning..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Så blir gruvmaskinsbolaget dygnet runt-fabrik i Örebro

Atlas Copco-avknoppningen Epiroc bygger två fabriker i Örebro. I den ena av dem ska värmebehandling av bergborrmaskiner ske automatiserat hela dygnet..

Nyteknik - 14 timmar sedan

Musk vann i domstolen – uttalande var inte förtal

Teslachefen och miljardären Elon Musk frias från anklagelserna om förtal, av en jury vid en domstol i Los Angeles i amerikanska Kalifornien..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.