Barometern > Nyheter

Wednesday, 11 December, 04:57

Barometern - 02 dec 19 kl. 12:10

Lokala Telenorkunder utan bredband igen – reservdelar på vägCirka 3 500 Telenorkunder i Kalmar och delar av Öland saknar bredbandsuppkoppling sedan i går. Även förra veckan drabbades kunder till företaget av driftstörningar..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Telenorkunder, Kalmar, Öland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lokala, Telenorkunderutan , bredband, igen, reservdelar, väg
YA - 19 dec 18 kl. 16:00

Äntligen grävs det för bredband igen: ”Varit många turer”

Efter ett års uppehåll och mycket irritation hos kunderna sätter nu utbyggnaden av bredband igång igen. På onsdagen sattes skopan i marken på en åker utanför Tommarp..

Hela Gotland - 28 mar 19 kl. 09:25

Samtliga kunder har nu bredband igen

De senaste dagarna har Geabs fibernät legat nere, vilket har gjort att många privatpersoner och företag helt saknat bredbandsuppkoppling..

BT - 17 maj 16 kl. 12:52

Reservmasten fungerar – P4 Sjuhärad hörs igen

Reservmasten fungerar. Strax efter klockan 12 på tisdagen kunde P4 Sjuhärad nå ut med sina lokala sändningar igen..

Kristianstadsbladet - 19 jul 13 kl. 08:00

Problem med mobiltäckningen i Åhus i år igen

Ett överbelastat mobilnät i Åhus, med svårigheter att ringa och dålig samtalskvalitet som följd, har återigen drabbat Åhus under beachhandbollsfestivalen. ? Det bara klickar av.

Cornucopia - 12 apr 15 kl. 11:59

Telia river bredband i Dalarna, Jämtland och Värmland

Vid halvårsskiftet förlorar tusentals kunder i Dalarna, Jämtland och Värmland sitt bredband när Telia helt prompt skrotar bredbandet utan ersättningsteknik. Man tar alltså steget från att tidigare riva kopparledningar på stationer utan bredband, till att nu också avveckla xDSL från telestationerna utan att erbjuda något alternativ. Tydligen är xDSL mer ålderdomligt än inget bredband alls.

SmålandsPosten - 16 aug 13 kl. 07:16

Lokalt engagemang krävs för bredband

?I Sverige finns ett tusental lokala byanät för bredbandsanslutning som har startats av frivilligt engagerade, något som är unikt i världen. Men regeringens beslutade stödpengar för utbyggnad av bredband på landsbygden räcker inte för att möta behovet och efterfrågan.

BT - 21 aug 13 kl. 14:16

Lokalt engagemang krävs för bredband

Länsstyrelser, kommuner och stadsnät kan inte göra hela jobbet. ?Om boende på landsbygden i Västra Götaland ska få samma bredbandstjänster ?

BT - 22 sep 11 kl. 13:37

Fler får tillgång till bredband

Jag skrev förra hösten en motion till kommunfullmäktige i Borås stad om vikten av att vi har en policy för hur vi skall bygga ut och stödja bredbandsutbyggnaden i vår kommun. Det var vid ett möte med LRF som det uppdagades att vi i Borås inte hade några planer för hur utbyggnaden av bredband skulle se ut. Jag påtalade vikten av att alla skall ha rätt till bredband oavsett var de bor.

BT - 19 okt 12 kl. 13:23

Problem för Telenorkunder i Borås

Telenor har för närvarande en störning i sitt mobilnät. Borås är ett av de drabbade områdena. Företaget meddelar på sin Facebooksida att tjänster som mobilt bredband och mobiltelefoni kan krångla.

Norrtelje Tidning - 23 nov 16 kl. 20:05

Bredband och telefoni utslaget för ADSL-kunder i Norrtälje

Ett okänt antal Tele2- och Telenorkunder som har ADSL-tjänster har sedan i onsdagsförmiddagen haft avbrott i sina tjänster. En trasig fiberkabel i Gävle är orsaken. Felsökning pågår..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Detta krävs för att Sverige ska nå VM-semi

Sverige måste vinna mot Montenegro, men först måste Ryssland slå Spanien för att drömmen om en VM-semifinal ska leva för Blågult. Dessutom ska Sverige hämta in ett spanskt försprång på sex mål. Här är förutsättningarna inför dagens avgörande av mellanrundan i handbolls-VM..

Barometern - 30 minuter sedan

Många unga lämnar Stockholmsregionen

Barometern - 15 minuter sedan

Postnord räknar med rekordmånga julpaket

Paketströmmen som posten hanterar ökar för varje jul. För att klapparna ska färdas så smidigt som möjligt finns ett antal saker att tänka på. Att adressera ett paket direkt till ett barn kan vara en dålig idé..

Barometern - 30 minuter sedan

Ny aktivitet på vulkanön i Nya Zeeland

Två dygn efter utbrottet på White Island i Nya Zeeland anses ön ännu vara för farlig för att räddningsarbetare ska åka dit. Under onsdagen steg nya rökpelare från vulkanen..

Barometern - 1 timme sedan

Asiens börser väntar på handelsavtalet

Barometern - 2 timmar sedan

Bakslag för Trumps murbudget

Barometern - 2 timmar sedan

Geniförklarad nioåring hoppar av universitetet

Den nioårige pojken Laurent Simons hoppar av det tekniska universitetet i Eindhoven i Nederländerna. Orsak: Han vill ta sin examen tidigare än vad universitetet medger..

Barometern - 2 timmar sedan

Nystartad spelutvecklare gör "Bioshock"

Barometern - 3 timmar sedan

USA stoppar saudisk pilotutbildningOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.