Realtid > Ekonomi

Saturday, 14 December, 07:21

Realtid - 02 dec 19 kl. 12:35

Telia slutför förvärv av Bonnier BroadcastingTelia Company meddelar att bolaget under måndagen slutfört förvärvet av Bonnier Broadcasting från Bonnier för 9,2 miljarder kronor..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Bonnier Broadcasting, Company, Bonnier

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Telia, slutför, förvärvav , Bonnier, Broadcasting
Dagens Media - 18 jun 18 kl. 09:00

Telia kan tvingas betala miljardbelopp till Bonnier

Om affären mellan Telia och Bonnier inte går i hamn kan Telia få betala 1 miljard kronor i avgift till Bonnier, enligt obekräftade uppgifter till SvD..

SVT - 25 maj 18 kl. 11:26

Uppgift: Telia nära köp av TV4 och C More

Telia slutförhandlar ett köp av tv-koncernen Bonnier Broadcasting, som innefattar bland annat TV4 och C More, enligt uppgift till tidningen Resumé..

Dagensanalys.se - 12 nov 19 kl. 17:45

Telia får köpa TV4

Du har säkert läst detta någon annanstans men händelsen är ändå värd att nämnas en gång till – att Telia fått godkännande av EU att köpa TV4, MTV och Cmore. Det var för över ett år sedan som budet på 9,2 miljarder kronor offentliggjordes av Telia för köpet av Bonnier Broadcasting. Men för att köpet ska gå igenom var man tvungen att vänta på okej från konkurrensmyndigheten hos EU.

DI - 18 jun 18 kl. 08:38

Avbruten affär med TV4 kan kosta Telia 1 miljard

Teleoperatören Telia kan komma att tvingas kompensera Bonnier om det visar sig att det inte blir någon affär. Det rapporterar SvD och hänvisar till obekräftade uppgifter. .

Corren - 21 jul 18 kl. 04:00

Banta SVT och stycka Telia

I fredags stod det klart att Telia genomför köpet av Bonnier Broadcasting och TV4..

Computer Sweden - 18 jul 19 kl. 10:01

Telia om TV 4-köpet: Tror på godkännande under året


Telia tror att köpet av Bonnier Broadcasting, som bland annat innefattar TV4 och Cmore, blir godkänt under fjärde kvartalet 2019..

Dagensanalys.se - 25 maj 18 kl. 11:55

Telia vill köpa Bonnier Broadcasting

Telia ligger i slutförhandlingar om att köpa upp Bonnier Broadcasting. Bakom scoopet är  Resumé som ingår i Bonnier. Enligt källor till Resumé har förhandlingarna pågått sedan förra hösten.

Dagens PS - 20 jul 18 kl. 07:38

EXTRA: Megaaffären klar – Telia köper Bonniers TV

Telia ingår nu formellt ett avtal om att förvärva Bonnier Broadcasting som består av TV4, C More och finländska MTV. Prislappen är 9,2 miljarder kronor på skuldfri basis med en villkorad köpeskilling på maximalt 1 miljard kronor baserat på framtida intäkts- och ebita-utveckling. Priset på 9,2 miljarder kronor motsvarar en ev/ebit-multipel om 15,4x eller 7,7x inklusive förväntade synergier och integrationskostnader.

Dagensanalys.se - 28 maj 18 kl. 10:01

Bonnier säljer Broadcast för att konkurrera med Netflix med ny SVOD-tjänst?

Kan Bonnier sälja sin Broadcast-affär för 12 miljarder kronor för att få finansiell andrum och skapa en helt ny streamingplattform som ska konkurrera med Netflix? Enligt Resumé (som ägs av Bonnier) har diskussioner med Telia pågått sedan förra hösten. Bonnier AB ska även behålla en ägarandel i Broadcasting för att komma åt innehållsrättigheterna.

Dagens PS - 12 nov 19 kl. 17:06

Telenorchef kritisk mot Telia-affär

Efter dagens nyhet om att Telia har fått grönt ljus för köpet av TV ser Telenor problem med för få aktörer på TV-marknaden. Företagets TV-chef menar att det kan krympa möjligheterna till streaming.  Telias köp av Bonnier Broadcasting, som äger TV 4 och C More, godkändes idag av EU, men det finns ett antal villkor som ska följas för att affären ska slutföras.

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 14 timmar sedan

KPMG global ledare inom cybersäkerhet

KPMG har utnämnts som global ledare inom cyber security-rådgivning av analysföretaget ALM Intelligence. I rapporten får KPMG betygen ”stark” eller ”väldigt stark” i samtliga av de nio bedömda kategorierna..

Realtid - 14 timmar sedan

Trump: Kina och USA överens

Kinas regering meddelar på fredagen att stora framsteg har nåtts i en fas 1-avtal mellan USA och Kina.  USA:s president Donald Trump skriver på Twitter att länderna ingått ett partiellt avtal..

Realtid - 15 timmar sedan

Per Bolund vill se tätare samarbete mellan polis och banker

Finansmarknadsminister Per Bolund (MP) vill att bankerna och myndigheterna ska samarbeta mer för att komma åt problemen med penningtvätt och terrorfinansiering. Samtidigt ser han stora förbättringar..

Realtid - 16 timmar sedan

Här är de nya reglerna för tjänstepensionsföretag

Finansinspektionens styrelse har nu publicerat vilka föreskrifter och allmänna råd som ska gälla framöver för tjänstepensionsföretag..

Realtid - 16 timmar sedan

"Sidbyten" bromsar FI

Det enda sättet att komma tillrätta med problemen hos Finansinspektionen är att regeringen inser att motparten besitter helt andra finansiella muskler. Det skriver Realtids Claes Folkmar..

Realtid - 16 timmar sedan

Quickbit ingår samarbete inom kundkännedom för kryptovalutor

Fintechbolaget Quickbit ingår ett strategiskt samarbete med amerikanska Onfido som erbjuder lösningar för digital identifiering och validering av kunders identitet. .

Realtid - 18 timmar sedan

”Det måste bli mer omständligt att genomföra transaktioner”

Kortbedrägerier och id-kapningar är ämnet för veckans panel. Åklagare, Klarna, Swedbank och Bankföreningen svarar på frågor om utvecklingen, vad branschen gör och hur detta påverkar finansbranschen..

Realtid - 19 timmar sedan

Bolund anmäld till KU

Finansmarknadsminister Per Bolund har anmälts till Konstitutionsutskottet, KU, efter ett uttalande om eventuella sanktionsavgifter mot Swedbank..

Realtid - 19 timmar sedan

Pepins tappar vd:n

Efter tre år på kapitalinsamlingsplattformen och tillväxtbolagsbörsen Pepins slutar Julia Reuszner som vd. ”Vi beklagar det. Det är hennes eget val”, säger Pepins ordförande Peter Norman..

Realtid - 19 timmar sedan

Bolund anmäld til KU

Finansmarknadsminister Per Bolund har anmälts till Konstitutionsutskottet efter ett uttalande om eventuella sanktionsavgifter mot Swedbank..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.