Realtid > Ekonomi

Friday, 13 December, 15:26

Realtid - 29 nov 19 kl. 17:07

"Vi kände till det enorma intresset redan på torsdagen"När K-fastigheter gjorde sin succénotering på fredagen var Erik Selin var med och ringde i börsklockan för första gången – trots att han har en rad andra bolag på börsen..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;Vi, Erik Selin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Vi, kändetill det , enorma, intressetredan på , torsdagen"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 5 minuter sedan

Här är de nya reglerna för tjänstepensionsföretag

Finansinspektionens styrelse har nu publicerat vilka föreskrifter och allmänna råd som ska gälla framöver för tjänstepensionsföretag..

Realtid - 30 minuter sedan

"Sidbyten" bromsar FI

Det enda sättet att komma tillrätta med problemen hos Finansinspektionen är att regeringen inser att motparten besitter helt andra finansiella muskler. Det skriver Realtids Claes Folkmar..

Realtid - 45 minuter sedan

Quickbit ingår samarbete inom kundkännedom för kryptovalutor

Fintechbolaget Quickbit ingår ett strategiskt samarbete med amerikanska Onfido som erbjuder lösningar för digital identifiering och validering av kunders identitet. .

Realtid - 2 timmar sedan

”Det måste bli mer omständligt att genomföra transaktioner”

Kortbedrägerier och id-kapningar är ämnet för veckans panel. Åklagare, Klarna, Swedbank och Bankföreningen svarar på frågor om utvecklingen, vad branschen gör och hur detta påverkar finansbranschen..

Realtid - 3 timmar sedan

Bolund anmäld till KU

Finansmarknadsminister Per Bolund har anmälts till Konstitutionsutskottet, KU, efter ett uttalande om eventuella sanktionsavgifter mot Swedbank..

Realtid - 3 timmar sedan

Pepins tappar vd:n

Efter tre år på kapitalinsamlingsplattformen och tillväxtbolagsbörsen Pepins slutar Julia Reuszner som vd. ”Vi beklagar det. Det är hennes eget val”, säger Pepins ordförande Peter Norman..

Realtid - 3 timmar sedan

Bolund anmäld til KU

Finansmarknadsminister Per Bolund har anmälts till Konstitutionsutskottet efter ett uttalande om eventuella sanktionsavgifter mot Swedbank..

Realtid - 5 timmar sedan

Lågkonjunktur bra tid för företagsförvärv

Förvärv som genomförs i lågkonjunktur är mer framgångsrika än förvärv som görs när ekonomin är stark. Det visar en rapport från BCG..

Realtid - 6 timmar sedan

Legofamiljen säljer gymkedja

Legofamiljen Kristiansen har, via sitt investmentbolag Kirkbi, tillsammans med riskkapitalbolaget FSN Capital sålt Fitness World till Puregym för 3,1 miljarder danska kronor, motsvarande 4,3 miljarder kronor. .

Realtid - 6 timmar sedan

Altor säljer Ålö till Jost

Riskkapitalbolaget Altor säljer tillsammans med Fort Knox Förvaring och Management Investors innehavet i Ålö Holding till tyska Jost Werke..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.