Realtid > Ekonomi

Thursday, 12 December, 07:38

Realtid - 02 dec 19 kl. 12:25

"Räntemarknaden fungerar dåligt"Flera aktörer menar att en mindre expansiv penningpolitik – med högre reporänta och minskade köp och innehav av statsobligationer – skulle få så väl valuta- som räntemarknaden att fungera bättre. .
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
;räntemarknaden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Räntemarknaden, fungerar, dåligt"

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 1 timme sedan

Ny utmanare på företagslån

Låneförmedlaren Corpia har fått in 150 miljoner kronor i ett obligationslån och börjar nu ge ut egna företagslån..

Realtid - 1 timme sedan

Sysselsättning ger överdrivet positiv bild

"Uppblåsta siffror används för att dölja fortsatta integrationsproblem; att gå från inget arbete till en timme i veckan är inte integration." Det skriver Tino Sanandaji, nationalekonom, och författare..

Realtid - 14 timmar sedan

Miljarder ska sparas med ny digital infrastruktur

Regeringen har beslutat att etablera en förvaltningsgemensam digital infrastruktur för informationsutbyte och ett nationellt ramverk för grunddata inom den offentliga förvaltningen. .

Realtid - 14 timmar sedan

Patricia Hedelius lämnar Svenska Dagbladet för AMF

Ekonomijournalisten Patricia Hedelius lämnar inom kort Svenska Dagbladet. Innan årsskiftet börjar hon jobba på pensionsbolaget AMF som aktieförvaltare. .

Realtid - 15 timmar sedan

Knowit förvärvar Invativa

IT-konsulten Knowit växer med omkring 25 konsulter i och med uppköpet av digitaliseringsbolaget Invativa..

Realtid - 15 timmar sedan

Stronghold Invest säljer Datscha till RCA

Stronghold Invest säljer Datscha till amerikanska Real Capital Analytics. Fusionen blir en av den största transaktionerna inom proptech i Europa..

Realtid - 16 timmar sedan

"Skattemyndigheten kastar skam och skuld över Ernstberger"

Alexander Ernstbergers försvarare Carl-Johan Malmberg och Slobodan Jovicic inleder första pläderingsdagen för de åtalade i Allra-härvan. "Ska de tilltalade få vänta till åklagarens plädering innan de förstår vad åklagaren påstår", säger Carl-Johan Malmberg..

Realtid - 16 timmar sedan

Fyra danska banker får kritik – Danske Bank värst

Danske Bank får omfattande kritik för sin marknadsövervakning. Ytterligare tre banker måste också förbättra sina system och rutiner..

Realtid - 19 timmar sedan

Fondbranschen överens om ny redovisning av fonders koldioxidavtryck

Styrelsen i Fondbolagens förening har antagit en ny branschgemensam vägledning för redovisning av koldioxid från fondinvesteringar..

Realtid - 19 timmar sedan

Svensk skattehantering mot trenden

38 procent av 375 tillfrågade svenska bolag uppger att tidsåtgången när det gäller skattehantering har ökat under de senaste fem åren. Bara 6 procent upplever en minskning. Det visar en färsk undersökning från PWC och World Bank..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.