SR > Nyheter

Sunday, 08 December, 20:14

SR - 02 dec 19 kl. 12:08

Bitterheten mot EU späs på i AlbanienI Albanien är fortfarande besvikelsen stor efter att EU sagt nej till att börja medlemsförhandlingar. Den stora jordbävningen, som krävt 51 människoliv, har bara spätt på den känslan..
Läs mer på SR
Läs mer om:
EU, Albanien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bitterhetenmot EU , späspå i , Albanien

Fler nyheter från SR

SR - 1 timme sedan

Sanna Marin blir statsministerkandidat för S

Socialdemokraterna i Finland valde i dag statsministerkandidat, det blev den 34-åriga trafik- och kommunikationsministern Sanna Marin..

SR - 2 timmar sedan

Kav på ändrade regler för beräkning av rovdjur

Naturvårdsverket och landets länsstyrelser vill se en lagändring när det gäller sättet att beräkna miniminivåer för stora rovdjur i Sverige..

SR - 2 timmar sedan

Industristrejk väntas i Finland

I Finland kan en omfattande strejk inom industrin bryta ut imorgon, bara några veckor efter poststrejken som fick statsministern på fall..

SR - 3 timmar sedan

Pouya dödades av Irans regim – blev symbol för upproret

Över 200 människor dödades i Iran när regimen brutalt slog ner protesterna som började för tre veckor sedan. En av de unga demonstranterna, 27-årige Pouya Bakhtiari, har blivit ett slags symbol för detta, det senaste upproret mot regimen..

SR - 7 timmar sedan

Infekterad strid om 5G-nät på Färöarna

På Färöarna har frågan om vem som ska få bygga landets 5G-nät blivit så känslig att regeringen stoppat ett tv-inslag om saken..

SR - 9 timmar sedan

Två begärs häktade för inblandning i Uddevallamord

Ytterligare två personer begärs häktade för inblandning i mordet på en 17-årig flicka i Uddevalla, det skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande..

SR - 8 timmar sedan

Klimatvänliga Kalifornien kör mer bil

Kalifornien har länge tagit täten bland de delstater som vill jobba hårdare mot klimatförändringar än USA som helhet. Men på en punkt går utvecklingen åt fel håll – Kalifornienborna åker idag mer bil än tidigare..

SR - 9 timmar sedan

Professor: Klimatmöten har stor betydelse

FN:s klimatmöten, som det i Madrid nu, kritiseras ibland för att inte leda till någonting. Men professor Björn-Ola Linnér, säger att internationella klimatmöten är mycket viktiga..

SR - 12 timmar sedan

Terrorgruppen IS pressas på nätet

Efter en räd från Europol har tusentals IS-konton stängts ner på appen Telegram. Det är ett stort bakslag för terrorgruppen IS-propagandamaskineri, enligt forskaren Michael Krona vid Malmö universitet..

SR - 13 timmar sedan

Minst 30 döda i fabriksbrand i Indien

I Indien har mer än 30 människor omkommit i en brand i en fabriksbyggnad i huvudstaden New Dehli..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.