Skånskan > Nyheter

Tuesday, 10 December, 23:27

Skånskan - 02 dec 19 kl. 11:59

Stal klockor vid villainbrottLUND Flera klockor och smycken stals vid ett inbrott i en villa i fredags kväll på Annehemsvägen i norra Lund.
Tjuven tog sig in i huset genom att slå sönder en fönsterruta på andra våningen. Däremot lyckades inte en eller flera tjuvarna ta sig i en bostad på Bandelsvägen, utanför Lund i fredags.
Då slogs nämligen flera fönsterrutor sönder på huset, men inget inbrott ska ha skett, enligt polisanmälan..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
LUND Flera, Annehemsvägen, Lund, Bandelsvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stal, klockorvid , villainbrott
Västerbottens Folkblad - 17 jan 15 kl. 08:56

Krossade ruta – stal klockor

Butiken Ur & Penn drabbades av inbrott på lördagsmorgonen. Ett vittne ringde polisen efter att ha hört butikens larm tjuta och sett en man lämna platsen på cykel. Polisen uppger att gärningsmannen krossade en ruta och stal ett okänt antal klockor.

NSD - 07 jun 13 kl. 09:58

Stal klockor för en miljon

En grupp maskerade tjuvar bröt sig under natten till fredagen in i ett urmakeri i den norska staden Ski, där de kom över klockor till ett värde av drygt en miljon kronor. Övervakningskameror visar hur tre män i kepsar tömde montrar med klockor, rapporterar NRK..

Skånskan - 06 mar 17 kl. 14:34

Falsk polis stal klockor för nära en miljon

Lundåkra En man på väg till en klockmässa i Tyskland blev i fredags stoppade på motorvägen av två män i en bil med blåljus.
Männen bad att få titta i mannens väska, som innehöll nio klockor värda sammanlagt nästan en miljon, som de sedan körde iväg med. ERWP.

Corren - 25 jun 12 kl. 14:41

Stal klockor i city

En 30-årig man åtalades på måndagen misstänkt för en stöld av klockor i centrala Linköping förra sommaren..

Kristianstadsbladet - 16 maj 14 kl. 20:07

Polis stal klockor, cyklar och sprit


Ett polisbefäl i Örebro har av tingsrätten dömts till villkorlig dom och 80 dagsböter för att under tre års tid ha stulit saker från polishuset, både från gripna personer och kollegor, skriver na.se.Stölderna ska ha inletts i december 2010 och bland annat innefattat upphittade klockor, cyklar och beslagtagen sprit.

Helsingborgs Dagblad - 16 maj 14 kl. 20:11

Polis stal klockor, cyklar och sprit

Ett polisbefäl i Örebro har av tingsrätten dömts till villkorlig dom och 80 dagsböter för att under tre års tid ha stulit saker från polishuset, både från gripna personer och kollegor, skriver na.se. Stölderna ska ha inletts i december 2010 och bland annat innefattat upphittade klockor, cyklar och beslagtagen sprit.

BT - 16 maj 14 kl. 20:07

Polis stal klockor, cyklar och sprit

Ett polisbefäl i Örebro har av tingsrätten dömts till villkorlig dom och 80 dagsböter för att under tre års tid ha stulit saker från polishuset, både från gripna personer och kollegor, skriver na.se. Stölderna ska ha inletts i december 2010 och bland annat innefattat upphittade klockor, cyklar och beslagtagen sprit.

Skånskan - 23 sep 14 kl. 13:13

Stal klockor och smycken

TRELLEBORG
En 31-årig kvinna har åtalats för att ha stulit klockor och smycken. Stölden inträffade på Glitter i Trelleborg i september. Det stulna var värt 1575 kronor.

Västerbottens Folkblad - 18 maj 16 kl. 07:29

Krossade skyltfönster och stal klockor

Ur & Penn i MVG-gallerian har under natten haft inbrott. Det var strax efter klockan 03.30 som larmet kom om att ett inbrott hade skett.

SmålandsPosten - 08 jan 18 kl. 21:40

Blekinge: Stal klockor för 450 000

Klockor värda över 450 000 kronor har stulits vid ett inbrott..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 timmar sedan

I natt släcks TV4 för miljontals svenskar

Inrikes Samtliga TV4-kanaler släcks för Tele2:s kunder under natten till onsdag.
Skälet är en konflikt mellan kanalernas nya ägare, Telia, och Tele2.Detta rapporterar SVT på tisdagskvällen.

Skånskan - 3 timmar sedan

Stal ratt i tre BMW-bilar

ESLÖV Tre rattar i tre nyare BMW-bilar i Eslöv stals mellan fredag och lördag. Tjuvarna tog i två av fallen sig in i bilarna på okänt sätt utan att bryta upp lås eller krossa fönster.En BMW i Svängen utsattes mellan fredag kväll kl 21 och lördag morgon kl 06.

Skånskan - 4 timmar sedan

Störningar i tågtrafiken

Trafik Pendlare i den skånska tågtrafiken kan förvänta sig förseningar under tisdagskvällen.
Orsaken är ett signalfel mellan Malmö och Lund.Signalfelet ska ha uppmärksammats vid klockan kvart i sju på tisdag kväll.

Skånskan - 5 timmar sedan

Vädjar om hjälp till värmestugorna

Malmö På måndag öppnar Malmös två värmestugor för vintern. Men fortfarande saknas en lång lista med allt ifrån möbler till hygienartiklar och organisationerna vädjar nu till allmänheten att bidra till insamlingen av förnödenheter.Bak­om vin­terns ini­tia­tiv står Svenska kyr­kan i Malmö, Skåne Stads­mis­sion, Svenska Röda Korset, Mal­mö­kret­sen av Röda Korset och Kon­tra­punkt.

Skånskan - 5 timmar sedan

Handlarnas julförsäljning påverkas av avstängd gata

Sjöbo Mitt i julruschen har en del av Västergatan stängts av för trafik. Kommunen måste byta en avloppsledning.
Detta har fått både handlare och kunder att reagera.

Skånskan - 5 timmar sedan

Mer stöd där hemma ska ge färre droger

SKURUP Bruket av narkotika framför allt cannabis, ökar bland Skurups unga.
Så kan det inte fortsätta, tycker politikerna i socialnämndsutskottet och ger nu klartecken för fler resurser till kommunens förebyggande arbete.”Polisen grep en yngling i lördags i stadsparken i Skurup, misstänkt för narkotikainnehav.

Skånskan - 5 timmar sedan

Krock på Malmövägen

Lund Flera fordon är inblandade i en trafikolycka vid macken Circle K på Malmövägen i Lund.Olyckan inträffade vid 17 30-tiden på tisdag eftermiddag. Det rör sig om en flerfordonsolycka på Malmövägen i Lund, precis intill macken Circle K.

Skånskan - 5 timmar sedan

Styret överkörda om helgjobb

höör Undersköterskor som jobbar varannan helg ska på sikt glesas ut. Det vill Socialdemokraterna som fått igenom en motion om att frågan ska utredas. Detta trots att minoritetsstyret var emot en utredning.

Skånskan - 6 timmar sedan

Groundhog Day

Kandidaten som får störst stöd i en av de viktigaste opinionsmätningarna inför det amerikanska valet, Harvard-Harris, kandiderar inte ens till presidentposten. Joe Biden leder före Warren och Buttigieg – om man inte frågar om Hillary Clinton. Om Clinton presenteras som kandidat leder hon.

Skånskan - 6 timmar sedan

Misshandlad på bussen

Lund En pojke på i 17-års åldern blev under måndagseftermiddagen misshandlad på bussen. Händelsen ska ha skett på buss nummer sex i riktning mot St: Lars. Pojken ska ha fått ett knytnävsslag i tinningen och uppgav att ha ont i huvudet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.