Skånskan > Nyheter

Tuesday, 10 December, 18:00

Skånskan - 02 dec 19 kl. 11:39

Hemlös sov under LSS-boendeFurulund Kävlinge kommun har polisanmält ett olaga intrång. I källaren till ett LSS-boende på Kungsgatan i Furulund har de påträffat mat, täcke, påslakan och en väska med andra tillhörigheter..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
LSS, Kävlinge, Kungsgatan, Furulund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hemlös, sovunder , LSS-boende
Skånskan - 21 apr 17 kl. 05:00

Bostäder för hemlösa på gång i Limhamn

MALMÖ Tidigare låg här ett aktivitetshus och en restaurang. Nu planerar fastighetsägaren att bygga 137 lägenheter för hemlösa och ett LSS-servicehus i kvarteret Spiran i Limhamn. ERWP.

Skånskan - 07 nov 18 kl. 17:27

Demonstration för hemlösa

Lund Kompassen har sedan januari fungerat som ett boende för hemlösa i kommunen, men eftersom det har varit ett projekt så upphör det att gälla i december. Detta väcker starka reaktioner och resulterade i en demonstration utanför rådhuset.Samtidigt som kommunstyrelsen hade sammanträde inne rådhuset så passade några missnöjda Lundabor på att demonstrera utanför.

Sydsvenskan - 25 maj 13 kl. 00:45

Läs ett utdrag ur ?De förlorade barnen?

4. Mohammed. London
Det finns inget skydd för regnet på torget vid Marble Arch så vi kastar oss över gatan och upp på en röd dubbeldäckare.

YLE - 24 jan 14 kl. 04:36

Enhet för bostadslösa överfull - nätterna oroliga

Boendejouren på Sanduddsgatan i Tölö har sängplatser för 52 personer och som mest får 60 personer vistas där om nätterna. Men under de senaste smällkalla nätterna har antalet överstigit 60 och det har lett till oroligheter. - Då när här är fullt är det på dagarna, på kvällarna och på nätterna mycket stökigt.

HBL - 21 okt 13 kl. 07:58

Misären på botten består

När Helsingfors Gästhem och ­Natthärbärgen grundades i slutet av 1800-talet svarade det mot ett stort ­behov. Misären och ­fattigdomen i ­Helsingfors var stor. I dag, 130 år ­senare, ser problemen annorlunda ut men fortfarande lider människor nöd och allt yngre drabbas.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

Handlarnas julförsäljning påverkas av avstängd gata

Sjöbo Mitt i julruschen har en del av Västergatan stängts av för trafik. Kommunen måste byta en avloppsledning.
Detta har fått både handlare och kunder att reagera.

Skånskan - 15 minuter sedan

Mer stöd där hemma ska ge färre droger

SKURUP Bruket av narkotika framför allt cannabis, ökar bland Skurups unga.
Så kan det inte fortsätta, tycker politikerna i socialnämndsutskottet och ger nu klartecken för fler resurser till kommunens förebyggande arbete.”Polisen grep en yngling i lördags i stadsparken i Skurup, misstänkt för narkotikainnehav.

Skånskan - 15 minuter sedan

Krock på Malmövägen

Lund Flera fordon är inblandade i en trafikolycka vid macken Circle K på Malmövägen i Lund.Olyckan inträffade vid 17 30-tiden på tisdag eftermiddag. Det rör sig om en flerfordonsolycka på Malmövägen i Lund, precis intill macken Circle K.

Skånskan - 30 minuter sedan

Styret överkörda om helgjobb

höör Undersköterskor som jobbar varannan helg ska på sikt glesas ut. Det vill Socialdemokraterna som fått igenom en motion om att frågan ska utredas. Detta trots att minoritetsstyret var emot en utredning.

Skånskan - 45 minuter sedan

Groundhog Day

Kandidaten som får störst stöd i en av de viktigaste opinionsmätningarna inför det amerikanska valet, Harvard-Harris, kandiderar inte ens till presidentposten. Joe Biden leder före Warren och Buttigieg – om man inte frågar om Hillary Clinton. Om Clinton presenteras som kandidat leder hon.

Skånskan - 1 timme sedan

Misshandlad på bussen

Lund En pojke på i 17-års åldern blev under måndagseftermiddagen misshandlad på bussen. Händelsen ska ha skett på buss nummer sex i riktning mot St: Lars. Pojken ska ha fått ett knytnävsslag i tinningen och uppgav att ha ont i huvudet.

Skånskan - 1 timme sedan

Kvinna blev biten av hund

Lund En kvinna i 30-års åldern blev i fredags biten i låret av en hund.
När kvinnan cyklade kom det en man i 60-års åldern mötande mot henne. Mannen och kvinnan ska ha haft en diskussion och därför stannade kvinnan cykeln.

Skånskan - 1 timme sedan

Lurade folk på pengar

Lund En kvinna i 20-års åldern har under flera tillfällen lurat personer att betala en förskottsbetalning för en utannonserad motorcykel eller en utannonserad bil. Kvinna har genom vilseledande textmeddelande fått flera att betala en summa till henne. Samtliga betalningar har skett via appen Swish.

Skånskan - 1 timme sedan

Vill ha fler hundrastgårdar i centrala Lund

Lund Det finns för få hundrastgårdar.
Kommunens invånare vädjar om fler rastgårdar till Lund.Tre lundaförslag som berör hundrastgårdar har skickats in till kommunen och över 100 personer har skrivit under förslagen.

Skånskan - 1 timme sedan

Uppgav sig vara polis

Lund Runt 14-tiden på måndags eftermiddagen blev en kvinna uppringd av en person med dolt nummer
Personen i telefonen uppgav sig vara polis och försökte genom det vilseleda kvinnan. Den utsatta kvinnan uppger att uppringaren ville få henne att logga in på sitt bankkonto med hjälp av sin bankdosa. Avsikten ska ha varit att ta pengar från offrets bankkonto.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.