Skånskan > Nyheter

Monday, 09 December, 09:25

Skånskan - 02 dec 19 kl. 11:39

Två bilinbrott på Center SydLöddeköpinge Två bilägare drabbades i fredags kväll av bilinbrott då de hade sina bilar parkerade på Center Syd. Mellan halv sex och sex på kvällen krossades bilarnas rutor. I båda bilarna låg datorer, som stals..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Center Syd, Två

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilinbrott, Center, Syd
Skånskan - 25 feb 19 kl. 15:06

Nya stölder på Center Syd

LÖDDEKÖPINGE Inbrott och stölder har blivit vardag på Center Syd. I helgen var det inbrott i totalt fyra personbilar som stod på parkeringen utanför köpcentret.
Många bilister har under de senaste månaderna fått inbrott i sina bilar på Center Syds parkering.

Skånskan - 11 nov 19 kl. 21:00

Över 140 bilinbrott i år på Center Syd

Löddeköpinge Under årets första tio månader har 140 bilägare fått rutorna krossade och värdeföremål stulna ur bilar som stått parkerade på Center Syd. För att komma till rätta med problemen ökas nu närvaron av poliser och väktare inför julhandeln.Sedan årsskiftet har polisen märkt ett ökat antal bilinbrott på Center Syd.

Skånskan - 03 jun 19 kl. 10:35

Nytt bilinbrott vid Center syd

LÖDDEKÖPINGE Någon krossade rutan i en bil och stal kvarlämnad väska, kläder, mobilladdare, necessär med mera när föraren var inne och handlade.
Det hände på parkeringen vid Center syd i lördags mellan 16 och 16.45 och det är ett i raden av flera bilinbrott där på senare tid..

Skånskan - 17 jun 19 kl. 11:14

Fler bilinbrott på Center syd

LÖDDEKÖPINGE Ytterligare två bilinbrott har anmälts från bilister som parkerat vid Center syd i Löddeköpinge.
I lördags kväll drabbades en holländskregistrerad bil. När föraren var inne i en butik tog sig någon in i bilen och stal dator, pekdator och systemkamera.

Skånskan - 14 maj 19 kl. 11:38

Nya inbrott vid Center Syd

LÖDDEKÖPINGE Inbrottsvågen vid Center Syd fortsätter. I måndags eftermiddag bröt sig någon in i en danskregisterad personbil på parkeringen utanför köpcentret och stal en väska med kläder och id-handlingar.
Samma eftermiddag har något krossat en ruta på en parkerad personbil utanför Lidl.

Skånskan - 21 mar 19 kl. 15:54

Nytt bilinbrott vid Center Syd

LÖDDEKÖPINGE Ännu en gång har en klåfingrig tjuv varit framme och gjort inbrott på parkeringen utanför Center Syd.
Vid 13-tiden i onsdags var det någon som krossade en ruta på en personbil, stack in handen och stal en dator. Polisen varnar för att ha saker synliga i bilen..

Skånskan - 26 nov 15 kl. 12:00

Charlotte Perelli inviger nya Center Syd i kväll

Löddeköpinge Till tonerna av Charlotte Perrelli invigs i kväll Galleria Center Syd, efter en omfattande om- och tillbyggnad.
Köpcentret har byggts till med 9 000 kvadratmeter och ökat från 50 till 75 butiker.– Vi har en täckning på 93 procent av butikerna nu.

Skånskan - 15 okt 18 kl. 17:01

Center Syd planerar omfattande expansion

löddeköpinge Center Syd vill bygga ut med 4 000 kvadratmeter vid sin anläggning i Löddeköpinge.
Planerna är att komplettera de hundratalet butiker och restauranger som i dag finns på Center Syd med vårdcentral, tandvård eller kulturella verksamheter.– Jag tror att det här kommer att bli en tillgång faktiskt, säger Pia Almström (M), Kävlinges högsta politiker.

Cornucopia - 02 nov 16 kl. 11:44

Boksigneringar i Malmö och Center Syd den 17:e december

Mitt under julhandelns sista vansinniga helg lördagen 17:e december signerar jag böcker i Malmö respektive Center syd. Vi ses där! Exakta tider nedan.

Cornucopia - 13 dec 16 kl. 07:50

Boksigneringar i veckan - Stockholm, Malmö och Center Syd

En kort blänkare för att påminna om att jag signerar böcker i Stockholm och Öresundsregionen i veckan. Ni hittar mig i enlighet med kalendern hos Adlibris Marknad på Regeringsgatan på torsdag kväll och hos Akademibokhandeln Hansa respektive Center Syd i Öresundsregionen på lördag. Detaljer nedan.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Stopp för motion om solceller

ESLÖV Miljöpartisten Lars Ahlfors har lagt en motion om att kommunen ska dra igång ett pilotprojekt för utbyggnaden av solcellstekniken.
Men kommunstyrelsen beslutade att ärendet skulle utgå när man hade möte.I motionen föreslår Lars Ahlfors (MP) att det ska skapas ett pilotprojekt för att stimulera solcellsutbyggnaden i Eslövs kommun.

Skånskan - 10 timmar sedan

Awad fortsätter i HK Malmö

HANDBOLL HK Malmö har förlängt avtalet med försvarsgeneralen Kassem Awad i två år.
24-åringen är därmed säkrad till säsongen 2021-2022.Awad anslöt från Nyköping 2016 och har på kort tid etablerat sig som en av Handbollsligans bästa försvarsspelare.

Skånskan - 11 timmar sedan

Demokrati eller inte?

Debatt Vill vi att våra barn och barnbarn ska växa upp i en demokrati? Det är en fråga som svenska väljare måste ställa sig med tanke på den politiska utvecklingen. Det är allvar nu.

Skånskan - 12 timmar sedan

Silverdepp i Fair Play efter historisk rysare

TENNIS Fair Plays herrar tvingades kliva ner frå För första gången spelades ett avgörande supertiebreak – och där var gästerna hetast, 3-4.Malmöparet Frederik Nielsen/André Göransson hamnade tidigt i underläge mot Markus Eriksson/Christian Samuelsson och kom aldrig i kapp.
8-10 och guldet till GLTK
– Roligt att vara med om en sådan här match som verkligen hade allt, men avslutningen var självklart inte lika rolig, suckade Göransson.

Skånskan - 15 timmar sedan

Exadvokat bröt avspärrning

Malmö Trots att polisen spärrat av ett område i Västra hamnen för att röjdykare skulle kunna undersöka ett område så bröts avspärrningarna. En pappa med små barn tog sig innanför avspärrningarna, liksom en före detta advokat och en man med permobil. Det skriver Kvällsposten på sin sajt.

Skånskan - 15 timmar sedan

De hjälper ge övergivna katter nytt hem

Malmö Hittills år har Katthjälpen i Malmö gett 54 katter nya hem. Verksamheten är ideell, men kringkostnaderna är stora liksom hjälpbehovet.
På söndagen höll föreningen öppet hus för nyfikna som funderar på att bli volontärer, adoptera en katt eller bidra med en slant.

Skånskan - 16 timmar sedan

Bil voltade på Amiralsgatan

Vid kvart i fem-tiden på söndagseftermiddagen larmades polisen till Amiralsgatan med anledning av en olycka.Det är en personbil som ska ha voltat i höjd med S:t Knuts torg. En person uppges var kvar i fordonet.

Skånskan - 17 timmar sedan

Apotekare låg bakom svinn

Malmö Malmöapoteket hade problem med svinn av narkotikaklassade läkemedel från det egna lagret.
Det visade sig snart att det var en anställd farmaceut som låg bakom medicinstölderna.Nu har apotekaren anmälts till Inspektionen för vård och omsorg.

Skånskan - 22 timmar sedan

Villa övertänd – en till sjukhus

En villa i Hemmestorps Eke utanför Sjöbo brinner. Räddningstjänsten är på plats men kommer inte kunna att släcka branden. Strax före klockan 10 på söndagen larmades SOS om en brand i Everlöv i Sjöbo kommun.

Skånskan - 23 timmar sedan

Påverkad man hade kniv i bilen

Vid en bilkontroll hittade polisen hittade de ett luftvapen och en kniv i mannens bil. När polisen skulle kontrollera en personbil på Kulladalsgatan, börjar man misstänka att föraren, en 22-årig man, är drogpåverkad. Han medtas för provtagning misstänkt för drograttfylleri.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.