Skånskan > Nyheter

Sunday, 08 December, 07:23

Skånskan - 02 dec 19 kl. 11:39

Stal värdefull mobiltelefonLöddeköpinge I lördags blev Telenor på Marknadsvägen av med ett demoexemplar av en mobiltelefon, värd 8 990 kronor..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Telenor, Marknadsvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stal, värdefull, mobiltelefon
Skånskan - 06 mar 18 kl. 11:43

Stal värdefull ridutrustning

VELLINGE Värdefull ridutrustning stals från en gård på Gessingevägen under natten mellan söndagen och måndagen.
Det var i sadelkammaren som det upptäcktes att någon hade stulit två sadlar, fyra stigläder, fyra stigbyglar och andra tillbehör. Värdet på det stulna uppskattas till 70 000 kronor..

Dalarnas tidningar - 21 okt 15 kl. 11:04

Inbrottstjuv bröt sig in i klassrum – stal dator och mobiltelefon

Någon har brutit sig in på Kungsgårdsskolan i Säter genom att krossa en ruta till ett klassrum. Tjuven har stulit en dator och en mobiltelefon. Inbrottet har skett någon gång mellan klockan 16.

DalaDemokraten - 21 okt 15 kl. 11:04

Inbrottstjuv bröt sig in i klassrum – stal dator och mobiltelefon

Någon har brutit sig in på Kungsgårdsskolan i Säter genom att krossa en ruta till ett klassrum. Tjuven har stulit en dator och en mobiltelefon. Inbrottet har skett någon gång mellan klockan 16.

Nya Wermlands Tidningen - 29 jul 16 kl. 11:40

Stal lånad mobiltelefon

Vid halv elva på onsdagskvällen blev en målsägande stulen på sin mobiltelefon..

Kristianstadsbladet - 20 mar 19 kl. 12:08

Stöld: Kvinna filmades när hon stal mobiltelefon

En kvinna i 30-årsåldern fångades på övervakningsfilm när hon stal krögarens mobiltelefon på en restaurang. Hon lämnade sedan tillbaka den. .

Magazin24 - 01 apr 12 kl. 08:52

Stal mobil mitt i natten

Strax innan klockan 04.00 på fredagsmorgonen inträffade en stöld på Kyrkbyvägen i Ramnäs. En person stal en kvinnas mobiltelefon från hennes lägenhet och försvann sedan i en bil.

Dalarnas tidningar - 15 okt 14 kl. 10:20

Spelsugen stal tv-spelskonsol

I början på veckan tog sig en person in i en lägenhet och stal en tv, mobiltelefon och konsol för tv-spel. Polisen har inte gripit någon misstänkt för brottet. Händelsen inträffade vid Rådstugränd..

GT - 15 maj 15 kl. 21:19

Stal prästens mobil – avslöjad av selfie

En 21-årig man sökte hjälp från kyrkan i Åmål – men när prästen lagade mat till honom och hans vän stal han hennes mobiltelefon. Men hans eget ansikte skulle avslöja honom. Mannen tog nämligen en selfie med den stulna mobilen – som laddades upp på prästens Facebooksida, skriver nwt.

GT - 25 jul 16 kl. 20:09

Man stal från polis – när han satt i polisbil

I september förra året kallades polisen till resecentrum i Borås efter ett larm om två narkotikapåverkade personer. En av poliserna tyckte att den ena var märkbart påverkad och satte honom i bilen. Då stal han hennes mobiltelefon – i polisbilen.

DalaDemokraten - 03 feb 17 kl. 15:38

Man trängde sig in i pars bostad och stal kontanter och telefon – döms till fängelse

Mannen tog sig in i parets bostad i Tällberg genom att krossa ett fönster. Väl inne stal han en mobiltelefon samt kontanter. Nu döms han till fyra månaders fängelse..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 10 timmar sedan

Tågstopp mellan Rydsgård och Svarte

Det råder stopp i tågtrafiken på Ystadbanan mellan Rydsgård och Svarte. Pågatågen är inställda på sträckan Skurup-Ystad-Simrishamn i båda riktningarna och bussar ersätter medan reparationsarbete pågår. Trafiken beräknas kunna köra som normalt igen från 21.

Skånskan - 14 timmar sedan

Kreatörer ger nytt liv åt det ingen vill ha

Malmö På Sysav i Norra hamnen kan Malmöborna lämna in möbler och prylar som sedan säljs vidare av frivilligorganisationer. Det som inte går att sälja blir avfall. Men i stället för att grejerna slängs får en del av det nytt liv i Upsyched, ett projekt med återanvändning i fokus.

Skånskan - 15 timmar sedan

Sportbilen som ville vara snäll

Honda hade gjort snabba motorcyklar och tävlingsbilar, men aldrig någon extrem sportbil för landsvägsbruk. När NSX visades 1989 fick den översvallande beröm och kom att forcera utvecklingen hos både Ferrari och Porsche – men säljsuccén uteblev.Om du någon gång får chansen att titta under en Honda NSX ska du ta god tid på dig.

Skånskan - 15 timmar sedan

Färre gifter i vardagen

Kommissionen har med bred marginal röstat för ett förbud mot klorpyrifos som är ett av världens vanligaste insektsmedel. Det har redan tidigare varit förbjudet inom ekologisk odling, så den här gången handlar det om konventionellt odlade frukter.
Så mycket som var femte citrusfrukt som importerats till Sverige har haft spår av ämnet.

Skånskan - 15 timmar sedan

Gamla skolbyggnader är på väg att rivas

ESLÖV Snart ryker några gamla skolbyggnader bakom det nybyggda Carl Engström-gymnasiet.I ett området som ligger granne med det nybyggda Carl Engström-gymnasiet pågår ett kommunalt exploateringsprojekt.
Det finns en antagen detaljplan som bland annat omfattar byggrätter för bostäder.

Skånskan - 15 timmar sedan

Ger bättre gräs och miljö

LUND I Lund anläggs Sveriges första fotbollsplan med biokol.
Det ska gynna idrotten men också klimat och miljö.Här slås flera flugor i en smäll, konstaterar Markus Paulsson som är energistrateg på Lunds kommun och projektledare för det Vinnova-finansierade innovationsprojektet Rest till Bäst.

Skånskan - 15 timmar sedan

Skola krävs på svar av inspektion

höör Skolinspektionen begär att en skola i Höör svarar på en lång rad frågor, detta efter en anmälan från en vårdnadshavare.
I anmälan riktas flera anklagelser mot skolan och dess rektor.Enligt en anmälan som lämnats in till Skolinspektionen, riktar en vårdnadshavare hård kritik mot en skola i Höör och dess rektor.

Skånskan - 15 timmar sedan

Mögelhuset ute till försäljning

HÖRBY Kommunen har lagt ut den skandalomsusade fastigheten på Torggatan 3 till försäljning hos mäklare.
Huset köptes in som flyktingboende för snart tre år sedan, men visade sig vara i så dåligt skick att det inte gick att bo i det. Nu riskerar kommunen att göra en rejäl förlust på affären.

Skånskan - 15 timmar sedan

Sug efter centrumboende

Kävlinge Nu är ”Brunna pizzerian” i Kävlinge ett minne blott. På den gamla utbrunna ödetomten står nu en nybyggd hyresfastighet med gammaldags charm.
Intresset för lägenheterna har varit enormt och nu är rubbet uthyrt, både lägenheter och affärslokaler.

Skånskan - 16 timmar sedan

Huset på Peder Brahes Gata 14 i Bjärsjölagård, Sjöbo sålt för andra gången på kort tid

Sjöbo Bo Göran Anders Wihlborg, 56, är ny ägare till fastigheten på adressen Peder Brahes Gata 14 i Bjärsjölagård, Sjöbo. Ägarbytet blev klart i november 2019 och köpesumman blev 1 250 000 kronor. Den tidigare ägaren köpte huset så sent som så sent som i oktober i år och även då landade priset på 1 250 000 kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.