VA > Ekonomi

Friday, 13 December, 05:03

VA - 02 dec 19 kl. 11:28

Ica och Norrmejerier satsar på svenskt alternativ till eftertraktade halloumin"I en tid av oro för folkhälsoutmaningar och miljöproblem känns det viktigt att ytterligare investera i de svenska bönderna." .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Norrmejerier

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Icaoch , Norrmejerier, satsar, svenskt, alternativtill , eftertraktade, halloumin
Västerbottens Folkblad - 25 feb 11 kl. 10:11

Norrmejerier satsar i Burträsk

BURTRÄSK Genom att bygga ut mejeriet i Burträsk ska Norrmejerier öka ostproduktionen rejält. BURTRÄSK Genom att bygga ut mejeriet i Burträsk ska Norrmejerier öka ostproduktionen rejält. Under torsdagen tog Norrmejeriers styrelse beslutet att bygga ut mejeriet i Burträsk med 154 ?

Västerbottens Folkblad - 27 nov 15 kl. 10:56

Norrmejerier satsar på Umeå och skruvkork

Modernisering av maskinparken, en förskjutning av produktionen till anläggningen i Umeå och en satsning på förpackningar med skruvkork. Bemanningen minskar också. Några inslag när Norrmejerier genomför en satsning.

Västerbottens Folkblad - 29 maj 17 kl. 11:02

Norrmejerier satsar på växtbaserad plast

Norrmejerier byter till en växtbaserad skruvkork på standard-, mellan- och lättmjölk. Ekologisk Mellanmjölk får en helt ny skruvkorksförpackning som är mer klimateffektiv än förpackningen utan kork. – Växtbaserad kork på mjölk är efterlängtat.

SvD - 27 feb 12 kl. 07:52

Ica-ägare satsar på e-handel

Ahold, som är storägare i Ica, köper e-handelsföretaget Bol..

SR - 15 aug 18 kl. 10:00

Europa-klart Telge Basket satsar svenskt

Telge Basket satsar inhemskt den här säsongen – när det blir spel i både Ligan och Euro cup. – Vår målsättning är att våra svenska spelare ska få internationell erfarenhet, säger coachen Viktor Bengtsson till Radiosporten..

Dagensanalys.se - 29 dec 17 kl. 14:52

ICA satsar på Snapchat och Pizza-filter

ICA Sverige satsar på sin Snapchat-kanal, där följarna till exempel får ta del av matinspiration, receptframtagning eller möta reklamkaraktärerna bakom kulisserna, med nytt filter. ICA Sverige använder Snapchat för att komma närmare en yngre målgrupp där andra social medier inte är lika starka. – För oss är det här ett lekfullt sätt att kommunicera genom rörlig bild och ge våra följare en större inblick i hur vi på ICA jobbar med receptframtagning, matinspiration, samhällsengagemang och mycket mer, säger Susanna Serenban, ansvarig sociala kanaler på ICA Sverige.

GöteborgsPosten - 08 feb 18 kl. 10:50

Ica satsar på e-handel

Ica-gruppen satsar på ett nytt centralt lager för e-handel i Stockholm, som öppnar i höst. Vd Per Strömberg varnar samtidigt för att problemet brottslighet riktat mot Ica-handlare växer..

BT - 08 feb 18 kl. 11:13

Ica satsar på e-handel

Ica-gruppen satsar på ett nytt centralt lager för e-handel i Stockholm, som öppnar i höst. Vd Per Strömberg varnar samtidigt för att problemet brottslighet riktat mot Ica-handlare växer..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Satsar miljoner i sina livsmedelsbutiker

ICA MatMagasinet satsar i början av 2013 åtta miljoner kronor i nya butiksinventarier samt utökad avdelning frukt & grönt. Willys matbutik på Gamla Bangatan bygger in spelbutik också i början av året..

Hela Gotland - 03 nov 16 kl. 05:15

Ica Maxi satsar - bygger drive thru-station

Gotlands första e-handelsstation öppnar nästa år..

Fler nyheter från VA

VA - 14 timmar sedan

Inga framsteg i mötet mellan Tele2/Com Hem och Telia – TV4 fortsatt nedsläckt

Tele2 och Com Hems träff med Telia under torsdagen för att diskutera sändningsrättigheterna för TV4-kanalerna och C More har inte resulterat i några framsteg. Det framgår av ett pressmeddelande. .

VA - 14 timmar sedan

Färre spelare – trots större spelåtkomst

Spelinspektionen har släppt en rapport över svenskarnas spelande under 2019, det första året efter att den nya spellagen trätt i kraft. .

VA - 14 timmar sedan

Mitel effektiviserar möten med ny AI-lösning

Genom starka partnerskap med bland annat Google och Amazon Web Services levererar Mitel sömlösa UC- och kontaktcenterlösningar baserade på avancerad AI-arkitektur. Med sin nya möteslösning vill Mitel bidra till effektivare möten. .

VA - 15 timmar sedan

Donald Trump hånar Greta Thunberg: ”Chill Greta, Chill!”

Igår utsågs Greta Thunberg till ”Person of the year” av Time Magazine. Nu hånas hon av USA:s president. .

VA - 15 timmar sedan

Därför ska du investera i din hemmamarknad på sikt

”Med över 20 år på nacken vet vi att vår placeringsfilosofi fungerar”. Det säger Markus Larsson, vd och förvaltare på det finlandssvenska fondbolaget Fondita vars fokus ligger på fondförvaltning av mindre och medelstora bolag på den nordiska och europeiska aktiemarknaden.  .

VA - 17 timmar sedan

Topp tio – hetaste aktierna i Norden just nu

Veckans Norden topp 10 består av sju svenska, en norsk, en dansk och en finsk aktie. .

VA - 17 timmar sedan

Sveriges utsläpp av växthusgaser minskar

Mellan 2017 och 2018 minskade utsläppen av växthusgaser i Sverige med nästan två procent. Det visar färsk statistik från Naturvårdsverket. .

VA - 18 timmar sedan

Saudi Aramco fortsätter rusningen

Saudi Aramcos börsrusning fortsatte på torsdagen, dagen efter att det statliga bolaget noterades på den inhemska Tadawul-börsen i Riyad, med att ånyo rusa börsplatsens maximala 10 procent i öppningen. .

VA - 19 timmar sedan

Årets Bil-ägaren: ”Det här är framtidens bil”

Tomas Strand älskar bilar. Hans personliga bilresa har kantats av körglädje och tagit honom från bensinslukande sportbilar till den senaste älsklingen: Årets Bil-vinnande elbilen Jaguar I-PACE. .

VA - 19 timmar sedan

Svagt uppåt på torsdagsbörsen – ståljätten i täten

Stockholmsbörsen visar en lätt uppgång i den tidiga handeln på torsdagen.  .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.