Sydöstran > Nyheter

Friday, 06 December, 02:32

Sydöstran - 02 dec 19 kl. 11:10

Undersöker möjlighet för stor återvinningscentralEn tomt i Asarum kan bli platsen för en stor ny återvinningscentral. Nu söks ett förhandsbesked. – Det är ett sätt att testa om det alls är möjligt att bygga där, säger byggprojektledare. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Asarum

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Undersöker, möjlighetför , stor, återvinningscentral
DI - 30 mar 17 kl. 20:30

Oasmia undersöker möjlighet till konvertibellån

Oasmia Pharmaceutical undersöker förutsättningarna för att föra en placering av ett konvertibelt lån om runt 40 miljoner kronor genom en riktad emission till en begränsad grupp vidtalade invetsterare. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 nov 17 kl. 17:58

Boozts storägare undersöker att sälja

E-handelsbolaget Boozt storägare Sunstone Capital och Ecco Holding A/S undersöker möjligheten att sälja 4,5-5,0 miljoner aktier i bolaget..

YLE - 05 apr 17 kl. 14:47

Plugga vid ÅA: Religionsvetenskap undersöker religioner, kulturer och samhället

Ett radband - det är ett föremål som professor Peter Nynäs och Vaula Meisalmi tagit med sig för att representera ämnet religionsvetenskap. - Radbandet finns i många olika religiösa traditioner. Det här radbandet kommer från Sydkorea, där jag köpt det på en av religionsvetarnas många studieresor.

DN - 22 maj 17 kl. 16:57

Ryssland undersöker förföljelser mot homosexuella

Moskva. Ryska federala myndigheter undersöker nu förföljelser mot homosexuella i Tjetjenien. Det är första gången någonsin som Ramzan Kadyrovs människorättsbrott blir undersökta.

ÖstersundsPosten - 05 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till stor villa i Undersåker

Per Magnus Olsson, 44 år, från Ljungskile, är ny ägare till huset på Ottsjö Ottarvägen 13A i Undersåker. Huset är byggt 1985 och har en boyta på 226 kvadratmeter. Säljare är Beathe Leginds dödsbo.....

Länstidningen i Jämtland - 05 dec 17 kl. 09:01

Ny ägare till stor villa i Undersåker

Per Magnus Olsson, 44 år, från Ljungskile, är ny ägare till huset på Ottsjö Ottarvägen 13A i Undersåker. Huset är byggt 1985 och har en boyta på 226 kvadratmeter. Säljare är Beathe Leginds dödsbo.....

Supermiljöbloggen - 21 nov 13 kl. 18:51

Forskare undersöker en framtid utan tillväxt

I ett tvärvetenskapligt forskningsprojekt som leds av KTH ska olika scenarier för en framtid utan tillväxt undersökas. Forskningsprojektet kallas ”Bortom BNP-tillväxt. Scenarier för hållbart samhällsbyggande”, och ska undersöka tre framtidsscenarier med negativ tillväxt, nolltillväxt samt låg tillväxt och vilka konsekvenserna kan bli för exempelvis byggsektorn, välfärdstjänster samt vardagsliv.

DN - 15 mar 18 kl. 14:01

FN undersöker plastpartiklar i flaskvatten

FN ska nu undersöka hur stort problem det är att flaskvatten innehåller mikroplaster. Initiativet tas sedan en stor undersökning funnit höga halter av mikroskopiska plastpartiklar i vatten på flaska. Ingen vet ännu säkert hur hälsan påverkas..

VBL - 29 dec 12 kl. 16:03

Polisen undersöker stöldserie

Vid polisinrättningen i Mellersta Österbotten och Pedersöre man undersökt en stor stöldserie som riktat sig mot lastbilar. Stölderna började i oktober 2012 och pågått till början av december..

YLE - 22 maj 15 kl. 16:43

Polisen undersöker Petteri Koponens sponsorkontrakt.

Polisen är intresserat av basketspelaren Petteri Koponens sponsorkontrakt som han undertecknade med spelbolaget Betsson i februari. Polisen utreder nu om det begåtts ett brott och ifall så är fallet går man vidare med ärendet. – Vi är intresserade av Koponens fall och vi har diskuterat ärendet med basketförbundet, berättar Jouni Laiho, som ansvarar för polisens lotteriförvaltning, för Yle Urheilu.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Bröder åtalas för insiderbrott

Sydöstran - 1 timme sedan

USA: Tusen demonstranter dödade i Iran

Sydöstran - 1 timme sedan

En till sjukhus efter lägenhetsbrand

Sydöstran - 3 timmar sedan

Ljungbergs Arsenal föll tungt i hemmadebut

Fredrik Ljungberg får vänta på sin första seger som huvudtränare för Arsenal. I hemmadebuten mot Graham Potters Brighton förlorade Londonlaget med 1–2 och har nu gått sju matcher utan seger i Premier League..

Sydöstran - 4 timmar sedan

Ejdsell lyfte Färjestad med nya mål

Färjestad fortsätter att vinna och Victor Ejdsell fortsätter att göra mål. 24-åringen är nu uppe på samma målsnitt som tog honom till NHL för två säsonger sedan..

Sydöstran - 4 timmar sedan

Stenson fortsätter att storspela på Bahamas

Än så länge inte en enda seger 2019 – men i årets sista tävling har Henrik Stenson tätkänning. Svensken imponerar i Tiger Woods stjärnspäckade tävling på Bahamas och ligger tvåa efter två spelade rundor..

Sydöstran - 4 timmar sedan

Finansbolag gick bäst på Wall Street

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.