Computer Sweden > IT

Sunday, 08 December, 23:01

Computer Sweden - 02 dec 19 kl. 11:10

Prevas inför Infor i Borås
Konsultbolaget Prevas har hjälpt Borås Energi och Miljö att installera Infors molnbaserade affärssystem för att hålla koll på driften i en ny avloppsanläggning..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Infor, Borås, Prevas, Borås Energi, Miljö, Infors

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prevasinför , Infori , Borås
DI - 07 maj 19 kl. 10:05

Borås Energi och Miljö AB valde Prevas och Infor EAM för underhållet av Sobacken

Borås Energi och Miljö AB har investerat 3,7 miljarder kronor i nya anläggningar i Sobacken utanför Borås. Det är nya toppmoderna anläggningar för fjärrvärme, el och avlopp. Här produceras även biogas som används till publik försäljning samt kommunens egna bilar och bussar.

DI - 20 sep 18 kl. 09:10

Prevas har ingått avtal med Scatec Solar ASA

Blir global implementeringspartner för Infor EAM..

Nya Wermlands Tidningen - 21 aug 11 kl. 10:42

Stark expansion i Prevas

Om inte världen totalkraschar av ekonomiska bekymmer kommer IT-företaget Prevas verksamhet i Värmland att växa mycket kraftigt. Under det senaste året har Prevas anställt 15 medarbetare vid sitt kontor i Karolinen Karlstad. I går kom företaget med beskedet att det blir ytterligare 15 jobb under de närmaste två åren.

Dagensanalys.se - 19 sep 18 kl. 13:14

Infor utser Johan Made till ny Nordenchef

Made kommer närmast från SAP Sverige där han var vd och ansvarig för molnlösningar i Norden och Baltikum. Johan Made kommer främst att bygga ett framgångsrikt ”Infor-ekosystem” genom att identifiera alla de specifika roller som berör försäljning, kanalen och partner i Norden och rekrytera till dem. Hans målsättning är också att öka investeringarna i utbildning för personal och partners i syfte att höja den professionella nivån i alla delar av verksamheten för att stärka framgångarna på kundsidan.

DI - 21 feb 11 kl. 13:09

Prevas: Finanschef är tillförordnad vd

Mats Åström, som för närvarande är finanschef i Prevas, har från och med idag, måndag, utsetts till tillförordnad vd i Prevas..

DI - 19 mar 12 kl. 13:05

Prevas köper återstoden av dotterbolag

It-bolaget Prevas har förvärvat resterande del av aktierna i dotterbolaget Prevas Technology West..

DI - 25 okt 13 kl. 08:45

Prevas gör deal med Saab

Teknikkonsulten Prevas tecknar avtal med Saab enligt ett pressmeddelande i dag. Prevas är utvald till prioriterad leverantör för tjänster inom bland annat systemarbete, programvara, elektronik, mekanik och test..

DI - 06 mar 18 kl. 08:30

Johan Strid ny VD på Prevas AB

Styrelsen i Prevas har utsett Johan Strid till ny VD och koncernchef för Prevas AB. Han kommer närmast från Knowit och tillträder senast den 1 augusti 2018 och ersätter K-G Ramström som haft posten sedan våren 2013..

IDG - 14 mar 11 kl. 07:40

Infor vill köpa Lawson

En jätteaffär är på gång i affärssystemsvärlden, när jätten Infor bjuder drygt 11 miljarder kronor för Lawson..

IT24 - 26 apr 11 kl. 13:50

Infor köper Lawson

Efter mycket spekulationer står det nu klart att affärssystemsjätten Infor köper Lawson. Prislappen: drygt tolv miljarder kronor..

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - I förrgår: 13:29

"AWS vill ge en het teknik till alla – men en annan tigs ihjäl"


AI och maskininlärning nämns i var och varannan mening under Amazon Web Services re:Invent nu i veckan – och de här teknikerna ska ut "till alla". Men blockkedjan talas det överhuvudtaget ingenting om längre..

Computer Sweden - I förrgår: 13:16

BP hjälper AWS att bygga ny svensk vindkraftpark


Energijätten BP och molnjätten Amazon Web Services, AWS, ska tillsammans bygga nya kraftstationer, av vilka den största kommer ligga i Sverige..

Computer Sweden - I förrgår: 12:23

Är din mentala hälsa till salu? Hälsosajter bryter mot GDPR


Hur mycket och vilka data lämnar vi ifrån oss till tredje part när vi besöker webbsajter? Är ens våra hälsodata fredade? Två analytiker inom integritet och spårning har undersökt hur sajter med inriktning på mental ohälsa spårar och säljer känsliga personuppgifter..

Computer Sweden - I förrgår: 09:48

Slacks vd sågar Teams – "vi ser en enorm tillströmning av Officekunder"


Trots att de flesta av Slacks toppkunder använder delar av Microsofts Office 365 så väljer de bort Teams till förmån för Slack. Det hävdar Slacks vd..

Computer Sweden - I förrgår: 06:02

Vem har upphovsrätten? Deras plattform ska säkra bevisen


EU har skärpt upphovsrättsreglerna men samtidigt är det inte lätt att bevisa copyright på nätet. Nu utvecklar Omegapoint tillsammans med forskningsinstitutet Rise en blockkedjelösning där bevisen för upphovsrätt ska säkras..

Computer Sweden - 05 dec 19 kl. 13:10

Oracle beskylls för att lura sina kunder


Enligt en före detta projektledare ska Oracle ha sålt mjukvara som inte fanns eller som saknade viktiga funktioner till amerikanska universitet, vilket beskrivs som en form av bedrägeri..

Computer Sweden - 05 dec 19 kl. 10:17

Huawei slår tillbaka – överklagar ny svartlistning i USA


Nyligen stämplades Huawei som en säkerhetsrisk av USA:s telekommyndighet FCC och utesluts därmed från ett statligt stödprogram. Men Huawei går till motattack och överklagar beslutet i domstol..

Computer Sweden - 05 dec 19 kl. 09:38

Nästa man till rakning – nu granskas Amazons molnaffärer


Amerikanska myndigheter fortsätter att gräva i teknikjättarnas affärer. Nu utökas granskningen av Amazon från att bara gälla e-handel till att omfatta molnverksamheten..

Computer Sweden - 05 dec 19 kl. 09:19

Nu är allt klart – i dag är den nya konsultjättens födelsedag


Ganska exakt ett halvår efter att storaffären presenterades är nu alla formaliteter klara för Tietoevry..

Computer Sweden - 05 dec 19 kl. 06:02

Finansvärlden måste rusta mot cyberhot – "behövs en grundnivå"


Förr hängde bankernas säkerhet på tjockleken på valvens väggar. I dag handlar det om långa värdekedjor med mängder av beroenden mellan olika parter som måste säkras. ”Vi måste diskutera vad vi ska göra i praktiken”, säger riksbankschefen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.