Affärsvärlden > Ekonomi

Sunday, 08 December, 04:47

Affärsvärlden - 02 dec 19 kl. 11:15

Räntemarknaden får tummen ned av aktörernaDet är fler aktörer som anser att räntemarknaden generellt fungerar dåligt eller mycket dåligt jämfört med de som tycker att marknaden fungerar bra..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Räntemarknadenfår , tummen, nedav , aktörerna
DI - 01 jun 17 kl. 21:21

Henrik Didner: ”De oseriösa aktörerna är som virus”

Fondgurun Henrik Didner finner sig i att hans populära fond träffas av Pensionsmyndighetens nya stoppregel. I stället är han kritisk till de aktörer som har drivit fram det hårda förslaget. ”De här oseriösa aktörerna är som virus”, säger Henrik Didner till Di..

PrivataAffärer - 07 dec 18 kl. 10:17

Här är aktörerna som höjt sparräntorna

Svenskarna fortsätter att spara på konton med usel ränta. SCB:s senaste finansmarknadsstatistik visar att hushållens genomsnittsränta för nyinsättningar på bankkonton var 0,07 procent i oktober. Den låga genomsnittsräntan tyder på att storbankerna fortfarande dominerar svenskarnas kontosparande.

Nya Wermlands Tidningen - 19 nov 15 kl. 19:27

Aktörerna står på kö i Åmål

I Åmål står aktörerna på kö för att få bedriva vårdverksamhet. Det säger Ann-Sofie Alm (M), ordförande i primärvårdsstyrelsen i Västra Götalandsregionen.– Jag har goda förhoppningar om att vi kan lämna över till någon eller några som vill driva vårdcentral i Åmål..

DN - 17 jul 16 kl. 11:13

De är aktörerna i kuppdramat


En grupp ur den turkiska militären försökte under natten mot lördagen störta president Erdogan och ta makten i landet. Här är de olika aktörerna i dramat..

SvD - 18 jul 16 kl. 22:12

Genomgång: Viktigaste aktörerna i Turkiet

Den 15 juni försökte ett antal militärer att genomföra en statskupp i Turkiet. Kuppen misslyckades och i nuläget är det oklart vilka som låg bakom den. President Erdoğan skyller på Gülenrörelsen, men dess ledare fördömer kuppen.

SmålandsPosten - 10 sep 16 kl. 05:00

Aktörerna är inte enbart positivt inställda

Kommunen presenterar sin nya skiss över återbruksbyn för aktörerna. Fortfarande finns en oro hos dem angående hyrorna och vilka värden kommunen vill främja..

DN - 05 sep 17 kl. 09:57

Hård konflikt mellan tv-aktörerna

Konflikten mellan Com Hem och Discovery Networks fortsätter. Förhandlingarna pågar fortfarande men irritationen mellan aktörerna växer. Kunder kan kräva kompensation, menar rådgivare..

YLE - 29 okt 18 kl. 14:10

Aktörerna väntar ivrigt på att flytta in i Fiskets hus i Vasa – bjöd på rundvandring

Fiskets hus i Vasa börjar ta form. Två av tre moduler står nu på plats. På måndagen bjöd aktörerna in till en rundvandring på byggplatsen..

IDG - 02 jul 18 kl. 06:07

AI ritar om affärssystemkartan – men hänger de svenska aktörerna med? 


Utvecklingen av plattform som tjänst och AI utmanar de traditionella affärssystemen. In på arenan träder nya aktörer – Amazon, Google, Facebook och Baidu. Och det kan bli svårt för de nordiska leverantörerna att hänga med.

Computer Sweden - 02 jul 18 kl. 06:07

AI ritar om affärssystemkartan – men hänger de svenska aktörerna med? 


Utvecklingen av plattform som tjänst och AI utmanar de traditionella affärssystemen. In på arenan träder nya aktörer – Amazon, Google, Facebook och Baidu. Och det kan bli svårt för de nordiska leverantörerna att hänga med.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:25

Alf Göransson föreslås ta klubban i NCC

NCC:s valberedning föreslår Alf Göransson att bli vald till ny styrelseordförande i NCC vid nästa ordinarie bolagsstämma som äger rum den 1 april 2020. Detta efter att nuvarande ordförande Tomas Billing har avböjt omval..

Affärsvärlden - Igår: 15:22

Stark jobbrapport ger USA-terminerna skjuts uppåt

En starkare jobbrapport för november än väntat eldade på uppgången i terminerna för de ledande amerikanska börserna inför fredagens öppning..

Affärsvärlden - Igår: 14:43

Urstarka amerikanska jobbsiffror

Antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn i USA ökade med 266.000 personer i november. Arbetslösheten uppgick till 3,5 procent, jämfört med 3,6 procent månaden före..

Affärsvärlden - Igår: 14:56

Miljardärernas paradis

KRÖNIKA Baserat på det vanliga Gini-måttet är Sverige ett av världens mest ojämlika länder när det gäller fördelningen av förmögenheter..

Affärsvärlden - Igår: 14:17

Bolund stödjer FI-förslag för kommersiella fastigheter

Det finns en stor samsyn inom finansiella stabilitetsrådet om att risker förknippade med utlåning till kommersiella fastigheter är något man behöver vara medveten om och det finns ett starkt stöd för Finansinspektionens förslag på detta område. Det sade finansmarknadsminister Per Bolund till journalister efter finansiella stabilitetsrådets möte på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 14:15

Inför noteringen av Saudi Aramco

Aktierna i Saudi Aramco kommer att börja handlas på Tadawul-börsen i Riyad på onsdag den 11 december, enligt ett uttalande från bolaget..

Affärsvärlden - Igår: 13:46

Alphabet stäms av fackförbund

Googles ägarbolag Alphabet stäms av amerikanska fackförbundet Communications Workers of America. Bolaget anklagas för att ha gett organisatörer som önskade engagera sig i facklig verksamhet sparken, enligt Reuters..

Affärsvärlden - Igår: 13:36

Därför minskar Perssons investeringsbolag i Hexagon

En kursuppgång på över 30 procent under 2019 och den efterföljande "något" ansträngda värderingen ledde fram till Ramsburys beslut att skala ned innehavet i Hexagon..

Affärsvärlden - Igår: 13:29

Starbreeze tar nedskrivning på 111 miljoner

Starbreeze och Smilegate har beslutat att avsluta samarbetet kring det Crossfire-relaterade spelprojektet, vilket medför en nedskrivning om 111 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:31

Aktierna som backar på börsen

Stockholmsbörsen låg på plus vid lunchtid på fredagen, liksom andra Europabörser. Men vissa aktier går emot strömmen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.