Skånskan > Opinion

Saturday, 14 December, 07:22

Skånskan - 02 dec 19 kl. 11:09

Kastade sten på vårdcentralSTAFFANSTORP Natten till lördag utsattes vårdcentralen i Staffanstorp för skadegörelse.
Någon har kastat en stor gatsten mot ett fönster intill personalingången och även gjort åverkan på en dörr..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
STAFFANSTORP Natten, Staffanstorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kastade, sten, vårdcentral
Skånskan - 16 nov 16 kl. 14:00

Skurups vårdcentral stänger på helgerna

Skurup I januari nästa år stänger vårdcentralen på helgerna i Skurup. Patienterna hänvisas till vårdcentralen i Ystad.
– Det blir bättre tillgänglighet som det ser ut nu, säger verksamhetsområdeschef Anna Krämer.

Kristianstadsbladet - 16 maj 14 kl. 08:00

Hästvedabor vill byta vårdcentral

Sedan hösten 2012 har vårdcentralen i Hästveda saknat läkarbemanning. ”En bedrövlig historia”, säger Alf Månsson, ordförande i Hästveda Intresseförening, som nu vill driva frågan vidare. Bland annat genom omfördelning av läkarresurser från en vårdcentral till en annan.

Kristianstadsbladet - 02 aug 14 kl. 12:30

Stort intresse för vårdcentral

Foto: Tom Wall
Intresset för Bromöllas nya vårdcentral var under öppningsdagen massivt. Lokalerna var fyllda till bristningsgränsen av nylistade patienter och de som bara ville bilda sig en uppfattning.
– Det här känns helt fantastiskt.

Sydsvenskan - 27 mar 17 kl. 19:43

Vårdcentral utsatt för skadegörelse – kastade in raket

En vårdcentral i Klagshamn utsattes för skadegörelse under måndagskvällen..

Nya Wermlands Tidningen - 13 nov 12 kl. 07:30

Arg besökare kastade datorskärm

För en tid sedan kom en arg patient (?) in på Grums nya vårdcentral, ryckte åt sig en datorskärm och kastade den på den undersköterska som bemannade receptionen..

Barometern - 05 okt 13 kl. 12:21

Vårdcentral får kritik

En vårdcentral i kommunen kritiseras av Inspektionen för vård och omsorg. Efter en inspektion under förra vintern och hösten fann IVO, Inspektionen för vård och omsorg, brister på en vårdcentral i Hultsfreds kommun.
Bristerna som upptäcktes består av att verksamheten inte följer något vårdprogram eller dokumenterade rutiner för den aktuella patientgruppen.

Barometern - 05 sep 19 kl. 11:51

Kalmar: Ny brottsmisstanke mot man som kastade tegelsten

Mannen kastade en tegelsten på polisbilen och är anhållen för två fall av försök till grov misshandel samt skadegörelse. Nu är han också misstänkt för olaga hot mot personal på en vårdcentral..

DalaDemokraten - 30 nov 99 kl. 00:00

Privat vårdcentral lägger ner

Södra dalarnas vårdcentral i Hedemora läggs ner. Bolaget som invigde sin verksamhet så sent som hösten 2010, har fått minskade resurser efter ett nytt avtal med landstinget och har därmed inte kapital att driva företaget vidare.
?

Nerikes Allehanda - 03 aug 15 kl. 10:42

IVO avslutar utredning om vårdcentral

En Askersundsbo anmälde Askersunds vårdcentral till Inspektionen för vård och omsorg, IVO, förra hösten då denne känt sig felbehandlad..

BT - 24 apr 16 kl. 12:59

Boda vårdcentral under utredning

Boda vårdcentral utreds av Inspektionen för vård och omsorg för att inte ha dokumenterat ett antal patientbesök under hösten. Detta efter en anmälan av läkaren Gunnar Olofsson, som arbetat där..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 11 timmar sedan

De kräver parkering vid Kirsebergsskolan

Malmö Föräldrar skjutsar sina barn till skolan, men har ingenstans att parkera på morgnarna.
Nu har en förälder tröttnat på parkeringskaoset vid Kirsebergsskolan och har därför startat ett Malmöinitiativ för att skapa en 15-minutersparkering utanför skolan.När Segevångsskolan stängdes flyttades en majoritet av eleverna över till Kirsebergsskolan.

Skånskan - 10 timmar sedan

Hon får folk att följa med på promenad

GÅENDE. Stan blir tryggare om fler människor är ute. Så resonerade Thilde Otton-Väpnargård när hon bjöd in människor att följa med henne på en kvällspromenad i stan.

Skånskan - 12 timmar sedan

40 nya parkbänkar – e-förslag fick gehör

ESLÖV Med inspiration från ett medborgarförslag tänker Eslövs kommun placera ut 40-talet nya bänkar för folk att sitta på i tätorten och några av byarna.Förslagsställare är en pensionärscirkel för samhällskunskap och miljö i Eslöv som påpekar att många som rör sig ute är äldre eller föräldrar med småbarn som gärna ser att det finns möjligheter att vila sig en stund.
Pensionärerna påpekar också att det blir säkrare att göra sig ute om det finns folk där, vilket det ju gör om någon sitter och tar igen sig en stund på en bänk.

Skånskan - 12 timmar sedan

Skånetrafiken inviger nya automater

Malmö Skånetrafiken inviger sina nya biljettautomater idag. Krönikören Kalle Lind var på plats för att testa. Kontaktlös betalning kommer till Malmö i mitten av januari.

Skånskan - 13 timmar sedan

LBK-back klar för Olympic

FOTBOLL Nye BK Olympic-tränaren Mladen Blagojevics lagbygge börjar nu ta rejäl fart.Från Lunds BK handplockas en av hans gamla vapendragare, 23-årige försvararen Geronimo Balint.
Det blir fjärde klubben som Blagojevic och Malmö FF-fostrade Balint kommer att samarbeta i.

Skånskan - 14 timmar sedan

Barn och unga ska fångas upp med nytt samarbete

ystad Barn och unga kan hamna mellan stolarna när de behöver hjälp av olika myndigheter.
Därför har Ystad kommun tillsammans med polisen och Region Skåne nu tecknat ett avtal för att bättre samarbeta kring tidiga insatser.Socialtjänsten och utbildningsförvaltningen i Ystad kommun har länge haft ett samarbete, men man har sett ett behov av att fånga upp fler barn och unga som lider av psykisk ohälsa och de som riskerar att hamna på den kriminella banan.

Skånskan - 14 timmar sedan

55 kvadratmeter stort hus i Blentarp sålt till ny ägare

Blentarp Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Råsåkravägen 17 i Blentarp av Gustav Skoog. Ny ägare är Olof Ludvig Jönsson, 35 år. Priset blev 1 150 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i november 2019.

Skånskan - 14 timmar sedan

Opposition nobbade plats

ESLÖV När vård- och omsorgsnämnden hade sitt senast sammanträde skulle man också utse två representanter som ska sitta i Rådet för Hälsa och Trygghet under det kommande året.
Nämndens ordförande, Tony Hansson (S), konstaterar att det brukliga är att majoriteten får den ordinarie platsen i rådet och att oppositionen tar ersättarplatsen.Den här gången var intresset svalt från oppositionspartierna.

Skånskan - 15 timmar sedan

Snattare hade dåligt minne

Lund En 65-årig kvinna har dömts av Lunds tingsrätt för att ha snattat på City Gross den 26 september. En anställd ska ha sett kvinnan lägga ner en gul förpackning i sin ficka. Han följde henne genom butiken där hon fick med sig fler saker, främst hygien- och städartiklar.

Skånskan - 15 timmar sedan

Äldre kvinna tros ha smugglat vapen

Malmö Ett par i 70-årsåldern begärdes på fredagen häktade misstänkta för vapenhantering.
Kvinnan tros ha smugglat hjälpt en tredje person, 47-år gammal, att smuggla in vapen i landet.– Det rör insmuggling av vapen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.