Skånskan > Opinion

Friday, 13 December, 07:31

Skånskan - 02 dec 19 kl. 11:09

Pappa anmäld för ofredandeSTAFFANSTORP Två flickor i 11-årsåldern blev utskällda av en annans pappa.
Det hände när flickorna var ute vid en fotbollsplats i Staffanstorp. Av okänd anledning kom de i diskussion med några jämnåriga där. En av dem ringde sin pappa som kom dit och enligt polisanmälan ska ha varit väldigt arg och skällt ut de båda andra flickorna. De blev rädda och tyckte det var väldigt obehagligt och en anmälan om ofredanden har gjorts..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
STAFFANSTORP Två, Staffanstorp

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pappa, anmäldför , ofredande
Nya Wermlands Tidningen - 17 dec 12 kl. 07:30

Kvinna anmälde ofredande

En 49-årig kvinna har lämnat in en anmälan om ofredande alternativt olaga hot mot grupp..

Barometern - 30 apr 14 kl. 16:50

18-åring anmäler ofredande på buss

En 18-årig flicka anmäler ett sexuellt ofredande på en buss till Kalmar i torsdags. Den 18-åriga flickan och den cirka femtioåriga mannen stod och väntade på bussen vid samma hållplats i Norrliden. Mannen var inte nykter och gjorde flera närmanden.

Vimmerby Tidning - 02 jan 18 kl. 17:16

Anmäler ofredande efter raketskjutning

En person har gjort en anmälan om ofredande..

SmålandsPosten - 09 maj 19 kl. 21:59

Älmhultsman anmäler ofredande

En Älmhultsbo i 60-årsåldern gör en anmälan om ofredande..

Skånskan - 13 nov 19 kl. 21:00

Anmäler ofredande

Eslöv En Eslövskvinna född 1995 har anmält en man född 1994 för ofredande. Enligt kvinnan ska mannen ha stört henne i hemmet i över en månads tid. Det framgår inte i polisanmälan exakt vad mannen har gjort för att ofreda kvinnan..

Helsingborgs Dagblad - 05 mar 13 kl. 12:24

Mamma anmäler ofredande man

En mamma till en 12-årig flicka i Hyllinge har gjort en polisanmälan om ofredande.Enligt henne ska en man som beskrivs vara i 40?50-årsåldern och cirka 195?

Helsingborgs Dagblad - 26 okt 16 kl. 19:18

Chef avstängd efter anmält ofredande

En chef vid en verksamhet i Malmö stad har stängts av från sitt arbete. Kommunstyrelsens arbetsgivarutskott fattade beslutet efter att ha fått information om ett misstänkt sexuellt ofredande. – Medarbetaren som var med på festen har berättat om en händ.

BT - 26 okt 16 kl. 19:18

Chef avstängd efter anmält ofredande

En chef vid en verksamhet i Malmö stad har stängts av från sitt arbete. Kommunstyrelsens arbetsgivarutskott fattade beslutet efter att ha fått information om ett misstänkt sexuellt ofredande.(TT).

SmålandsPosten - 26 okt 16 kl. 19:18

Chef avstängd efter anmält ofredande

En chef vid en verksamhet i Malmö stad har stängts av från sitt arbete. Kommunstyrelsens arbetsgivarutskott fattade beslutet efter att ha fått information om ett misstänkt sexuellt ofredande.(TT).

Kristianstadsbladet - 26 okt 16 kl. 19:18

Chef avstängd efter anmält ofredande

En chef vid en verksamhet i Malmö stad har stängts av från sitt arbete. Kommunstyrelsens arbetsgivarutskott fattade beslutet efter att ha fått information om ett misstänkt sexuellt ofredande.(TT).

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 9 timmar sedan

KRÖNIKA: Galet att sparka Rösler efter detta

Vilken total succé. Malmö FF:s säsong – och Markus Rosenbergs karriär – slutade på allra bäst tänkbara sätt i en enorm himmelsblå eufori på Parken i Köpenhamn.
Inte bara det att MFF äntligen lyckades besegra den danska ärkerivalen, ”storebror” FCK som man drömt om att detronisera som bästa laget i Skandinavien.

Skånskan - 11 timmar sedan

Musikavgifter höjs nästa år

STAFFANSTORP
Från och med den 1 januari 2020 höjs avgifterna i musikchecksystemet. Det beslöt en majoritet i kommunfullmäktige på onsdagen men beslutet var långt i från enigt. Beslutet innebär att avgifterna höjs från 1 300 till 1 500 per termin i ämneskurs, från 650 till 800 för liten grupp och från 500 till 600 kronor per termin i stor grupp.

Skånskan - 11 timmar sedan

Han forskar om brädspelens mysterier

SPELPAPPA. Jimmy Wilhelmsson tycker om att spela brädspel. Men kanske ännu mer tycker han om att forska kring dem, hur de kom till, vem som kläckte idén.

Skånskan - 12 timmar sedan

Leksaksmuseet vill växa

ESLÖV Platsen räcker inte till för det populära leksaksmuseet i Eslöv. Nu ansöker man om att få bygga till för att kunna visa ännu fler föremål.Tusentals föremål finns redan att se på Eslövs leksaksmuseum, som ligger på Kvarngatan.

Skånskan - 12 timmar sedan

Vikingar och ponnyridning

HJÄRUP De två kommande helgerna blir det julkul i Jakriborg i Hjärup.
Det är trettonde året i rad som julmarknad arrangeras här och nu är programmet klart.Genuin julstämning i medeltida miljö utlovas liksom hantverk, besök av vikingar med mera.

Skånskan - 12 timmar sedan

Stal plånbok från 87-åring

Kävlinge När den 62-åriga kvinnan handlade med sin demenssjuka mor passade hon på att stjäla från en 87-åring. Nu döms kvinnan mot sitt nekande för stöld.Det var i maj i år som 62-åringen var på Netto med sin svårt demenssjuka mamma.

Skånskan - 12 timmar sedan

Nöbbelöv får 700 bostäder

lund Byggnadsnämnden tog på torsdagskvällen rad viktiga beslut för kommunens utveckling.
Politikerna gav grönt ljus för 700 nya bostäder på Nöbbelöv, för lägenheter i den byggnad där historiska institutionen tidigare låg samt för en ny fördjupad översiktsplan för Veberöd utan järnvägsplaner.Nämnden gav även klartecken till Skanska att gå vidare med planerna på ett kongresscenter på fastigheten där gamla tingsrätten ligger.

Skånskan - 13 timmar sedan

Slog på fel bil som sen brann

Furulund/Lund Slumpen tycks spela stor roll för paret som står åtalade för tretton av sommarens bilbränder. Bitvis har det varit svårt för rätten att hänga med i förklaringarna. Nu tar rättegången julledigt.

Skånskan - 13 timmar sedan

Miljoner i minus för nämnd

ESLÖV Året går mot sitt slut och vård- och omsorgsnämnden kan konstatera att man ser ut att gå mot ett minusresultat på åtta miljoner kronor för helåret.
Tony Hansson (S) konstaterar att läget i alla fall inte verkar ha försämrats, utan att det är ungefär samma prognos som delårsprognosen visade..

Skånskan - 13 timmar sedan

Ny norm för socialbidrag

ESLÖV Regeringen tar varje år beslut om en riksnorm som ska ligga till grund för beräkningen av försörjningsstöd. Normen för nästa år räknas upp med 1,9 procent jämfört med årets norm.
Det är sedan kommunerna som ska dela upp riksnormen i olika kostnadsposter som motsvarar de kostnader i ett hushåll som riksnormen är tänkt att täcka.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.