SVT > Inrikes

Tuesday, 10 December, 23:28

SVT - 02 dec 19 kl. 11:06

SVT:s meteorolog: Varning för ishalka



Under tisdagen kommer kylan bytas mot mildare väder – snö mot regn. SVT:s meteorolog varnar för ishalka på vägarna och det finns anledning för bilister att vara extra försiktiga vid väderomslag..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SVT:s, meteorolog, Varningför , ishalka
SVT - 11 jan 19 kl. 11:01

SVT:s meteorolog: ”Blir en väldigt hård kraft i de här vindarna”

Skolor har tvingats hålla stängt och tåg- och bussavgångar har ställts in till följd av stormen Jan. Enligt SVT.s meteorolog Pia Hultgren är det värst i Kirunafjällen och Lapplandsfjällen, där det blir en period med orkanbyar.

SVT - 21 dec 18 kl. 07:39

Chatta med SVT:s meteorolog Pererik – ställ dina frågor om julvädret

Julhelgen är precis runt hörnet. SVT Nyheter rapporterar direkt om trafik- och väder från hela landet. Redan under morgonen kan du snacka väder med SVT:s meteorolog Pererik Åberg.

SVT - 24 maj 11 kl. 11:18

SVT:s meteorolog om vulkanaskan

SVT:s meteorolog Elin Torstensson berättar om vulkanskan och dess eventuella påverkan på flygtrafiken. Från Gomorron Sverige..

SVT - 28 maj 13 kl. 11:15

SVT:s meteorolog går i pension efter 18 år

SVT:s meteorolog Lage Larsson gjorde i dag sin sista vädersändning..

SVT - 23 maj 14 kl. 17:01

SVT:s meteorolog varnar för skyfall

Under lördagen finns det risk för skyfall i södra Sverige, varnar SVT:s meteorolog Pia Hultgren..

SVT - 05 aug 14 kl. 12:59

SVT:s meteorolog: ”Ingen hjälp av vädret”

Man har ingen hjälp av vädret just nu. Det handlar bara om lokala regnåskväder. Och sannolikheten är väldigt låg att de kommer att gå just över brandområdena tyvärr, säger SVT:s meteorolog Mats Andersson..

SVT - 09 jul 15 kl. 14:22

SVT:s meteorolog chattade om semestervädret

När kommer solen och värmen kommer tillbaka? Det ville många fråga när SVT:s meteorolog chattade om semestervädret. Men det fanns också många andra frågor.

SVT - 09 apr 17 kl. 11:43

SVT:s meteorolog: I dag kan bli säsongens hittills varmaste dag – passa på och njut!

En solkysst söndag söder om Sundsvall utlovas, och trots sina slöjmoln kan säsongsrekordet på 21,3 grader överstigas. Tora Tomasdottir, SVT:s meteorolog, uppmanar alla att passa på att njuta, underbart är som bekant kort, och redan i morgon blir det påtagligt kallare..

SVT - 27 apr 17 kl. 21:36

SVT:s meteorolog: Svårt göra prognos för Valborgsvädret

Det är ovanligt svårt att göra prognos för valborgsvädret i år. -Det beror på att ett lågtryck är på väg rakt mot Sverige söderifrån, och bara en liten förändring i dess bana kan göra stor skillnad eftersom Sverige är ett avlångt land, säger SVT:s meteorolog Pia Hultgren..

SVT - 05 sep 17 kl. 14:16

SVT:s meteorolog förklarar hur orkanen får sin kraft

Orkanen Irma tilltar i styrka. SVT:s meteorolog Pia Hultgren förklarar hur det det varma havsvattnet har betydelse..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Ökänd plastikkirurg förlorar legitimationen igen

Den plastikkirurg vid Nackakliniken som skadat ett stort antal patienter i samband med näsoperationer får sin legitimation återkallad på nytt. Det slår kammarrätten i Stockholm fast i en ny dom. Legitimationen återkallas på grund av att läkaren har varit grovt oskicklig i sin yrkesutövning..

SVT - 3 timmar sedan

Veckans brott avslöjar: Öppen knarkhandel på dejtingapp

Grindr beskriver sig som världens största dejtingapp för HBTQ-personer. Men här samlas också köpare och säljare av narkotika. Det kan Veckans brott avslöja..

SVT - 5 timmar sedan

Nobelpriserna utdelade i Konserthuset

Årets Nobelprisutdelning är avslutad i Konserthuset i Stockholm. Allt gick som smort under den högtidliga ceremonin. Med särskild värme applåderades den hittills äldste i Nobelhistorien – den 97-årige kemipristagaren John B.

SVT - 7 timmar sedan

Rösta: Vilken är den bästa julfilmen?

Hjälp oss att utse den bästa julfilmen! Go'kvälls filmexpert Johan Lundström har valt ut 15 julfilmer som du kan rösta på. Finns din julfilmsfavorit med i listan?.

SVT - 9 timmar sedan

Marin godkänd som ny statsminister i Finland

Finlands riksdag har röstat fram världens yngsta regeringschef. 34-åriga Sanna Marins tillträde uppmärksammas världen över, särskilt som alla fem regeringspartier i Helsingfors nu leds av kvinnor..

SVT - 11 timmar sedan

KD och M lämnar energiöverenskommelsen

Kristdemokraterna och Moderaterna lämnar energiöverenskommelsen. ”Vi ser ingen framtid för den”, säger Kristdemokraternas energipolitiska talesperson Camilla Brodin..

SVT - 12 timmar sedan

Regeringen: Lättare göra husrannsakningar

Det ska bli lättare för polisen att göra husrannsakningar kopplat till kriminella gängmiljöer. Det sa inrikesminister Mikael Damberg (S) när han på tisdagen presenterade förslaget som är kopplad till regeringens 34-punktsprogram mot gängkriminaliteten..

SVT - 13 timmar sedan

Skolverket: Fortsatt stora behov av fler lärare

Det kommer att saknas cirka 45 000 behöriga lärare och förskollärare om 15 år. Det spår Skolverket i sin senaste lärarprognos. Den framtida bristen förväntas minska, men enligt Skolverket är läget fortsatt allvarligt..

SVT - 13 timmar sedan

Arbetsförmedlingen: Avmattning på arbetsmarknaden

Avmattningen i ekonomin blir allt mer tydlig enligt Arbetsförmedlingen. Mellan 2020-2021 ökar antalet sysselsatta med 45 000 människor, vilket är en dämpning jämfört med tidigare år..

SVT - 13 timmar sedan

Nära tusen orosanmälningar om barn varje dag

Landets socialtjänster tog förra året emot närmare 1 000 orosanmälningar om barn varje dag. Det visar Socialstyrelsens första kartläggning på området..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.