BT > Nyheter

Thursday, 12 December, 12:56

BT - 02 dec 19 kl. 10:41

Vaknar världen upp tillräckligt under COP 25?Utan tvekan öppnar FN:s klimatmöte idag förhandlingarna i ett historiskt allvarligt läge. Samtidigt har aldrig trycket varit högre för förändringar. Från en samlad forskarvärld, från allt mer medvetna företag och – kanske framförallt – från världens unga..
Läs mer på BT
Läs mer om:
COP, FN

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vaknarvärlden upp , tillräckligtunder , COP25
YLE - 25 aug 17 kl. 03:49

Rättspsykiater vill inte tala om terrorism i Åbo - "Vi vet inte tillräckligt"

Det har gått en vecka sedan terrorattacken i Åbo. Eller, stopp och belägg. Var det verkligen en terrorattack?

Supermiljöbloggen - 09 sep 14 kl. 09:35

70 procent av svenskarna tycker inte regeringen gör tillräckligt för att skydda miljön

Ny undersökning från EU-kommissionen ser på EU-medborgarnas uppfattningar, attityder och handlingsmönster i miljöfrågor. En ny Eurobarometerundersökning om miljön (pdf) har kommit, tre år efter den senaste. Sammanlagt 27 998 personer från EU:s 28 medlemsländer intervjuades under april och maj i år, det här framgår av ett pressmeddelande från EU-kommissionen som kom under gårdagen.

YLE - 22 okt 14 kl. 08:30

"Finland gör inte tillräckligt för att förhindra radikalisering"

Terrorismforskare Atte Kaleva är missnöjd med det förebyggande arbetet som görs för att nå de unga muslimer som hotas av radikalisering i Finland. Arbetet koordineras inte tillräckligt, säger han i en kommentar till Yle Nyheter. Lyssna på hela intervjun här intill!

HBL - 03 okt 14 kl. 03:58

FN: Finland gör inte tillräckligt för kvinnorna

Finland gör inte tillräckligt för att trygga kvinnors rättigheter. – Det här är ganska pinsamt, säger professor Ruth Halperin-Kaddarisom granskat läget.Den israeliska professorn Ruth Halperin-Kaddari kommer med hårda bud om jämställdhetsutvecklingen i Finland.

YLE - 24 feb 16 kl. 07:57

Få rör på sig tillräckligt mycket

Endast en bråkdel av finländarna rör på sig tillräckligt mycket, visar Institutet för hälsa och välfärd, THL:s undersökning. Över två timmars rask promenad per vecka är det som rekommenderas, men endast fem procent av befolkningen uppnår det. Inte ens nära på alla vuxna klarar av att springa hundra meter.

YLE - 29 apr 16 kl. 17:05

Finland guldfavorit i VM – men är målvakterna tillräckligt bra?

Finland ställer upp med en av de namnstarkaste Lejontrupperna som någonsin spelat i en VM-turnering. Laget kan gå hela vägen till guld ifall målvakterna håller tillräckligt hög klass. Slaget efter 12 behandlade Finlands VM-trupp på fredagen.

YLE - 01 jun 16 kl. 11:12

Anders Walls: Nu har vi utrett tillräckligt i Raseborg

Kalkylerna och utredningarna räcker till som underlag för de stora beslut som ska fattas i fullmäktige på måndag (6.6). Det säger stadsstyrelsens ordförande Anders Walls (SFP).

YA - 16 dec 13 kl. 07:14

Mobbad elev fick inte stöd tillräckligt snabbt

Elevens behov av särskilt stöd har inte utretts tillräckligt snabbt och det saknas formella beslut. Simrishamns kommun får nu kritik av Skolinspektionen.
Ärendet gäller en elev som enligt anmälan till inspektionen inte fått det stöd som behövs.

Posh24 - 24 feb 14 kl. 17:13

Carolina Gynning: "Jag är absolut inte tillräckligt rik!"

Mångsysslerskan Carolina Gynning är högaktuell som domare i programmet Talang som har premiär i kväll. Stjärnan, som även är konstnär, programledare, bloggerska och skådespelerska, drar in stora pengar på sina många järn i elden - men inte tillräckligt enligt henne själv.

"Ju mer pengar man tjänar desto bättre liv skaffar man sig," förklarar hon i en intervju med Klick.

YLE - 25 apr 14 kl. 13:32

IFK: Böter tillräckligt straff

IFK Mariehamn godkänner inte Bollförbundets beslut att frånta laget segern över VPS på grund av användningen av otillgängliga spelare. Enligt IFK berodde allt på ett mänskligt misstag och eftersom inga sportsliga fördelar uppnåtts, borde bötesstraff vara tillräckligt. IFK:s klubbdirektör Peter Mattsson skriver i sitt svar till Bollförbundet att man inom klubben uppfattade det som om allt var klart i och med att man betalat för transfers och interna överföringar, och att man inte kände till att det dessutom skulle göras en skild betalning för spelpass.

YLE - 15 maj 14 kl. 12:05

Svensk expert: Finlands backar inte tillräckligt bra

Den förre svenske landslagsbacken Sanny Lindström är inte imponerad av Finlands backbesättning i Minsk. Lindström räknar dock inte Lejonen ut ur medaljspekulationerna. Finland har inlett turneringen med förluster mot Lettland och Ryssland samt en seger över Tyskland.

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Efter bråket vid skolan – tonåring döms för flera brott till ungdomsvård

Efter bråket på Ängskolan i slutet på augusti i år döms en tonåring vid Borås tingsrätt till ungdomsvård för misshandel, olaga hot, ofredande och förolämpning. Tonåringen erkänner ofredande men förnekar annars brott..

BT - 1 timme sedan

S-veteranen: Han bör avgå efter bastuprotokollen – ”Belastar partiet”

Roland Andersson (S), mångårig toppolitiker, kräver att partikollegan Kent Hedberg ska avgå på grund av de så kallade bastuprotokollen. – Det är han som skrivit protokollen och stått för inslagen i dem. Det belastar partiet, säger Andersson till BT..

BT - 1 timme sedan

Efter avslöjandet om diagnosfusk – vårdcentraler tvingas betala 23 miljoner

Sju vårdcentraler i Sjuhärad tvingas betala tillbaka 23 miljoner efter avslöjandet om överdriven vårdtyngdsrapportering. – Sanktionerna står inte i proportion till ”brottet”, anser primärvårdschefen Maritha Bäck..

BT - 1 timme sedan

Nätjättarna ritar om kartan på leksaksmarknaden: ”Vi tävlar hela tiden”

Julhandeln står för dörren, men tomtens verkstad är sig inte längre lik. 7H Affärer har tagit tempen på leksaksbranschen, där små leksaksbutiker allt mer får lämna plats för stora lagerkomplex och nätjättar med hundratusentals följare på Instagram..

BT - 1 timme sedan

Företaget som peppar gravida: ”Finns en annan oro idag”

Många kvinnor som ska föda känner rädsla under graviditeten. För barnmorskan Ulrika Floberg har stöttning av gravida blivit till en affärsidé. .

BT - 1 timme sedan

Agnes Westberg: ”I slutändan är det barnet som bestämmer”

2018 föddes det 115 832 barn i Sverige. Ett av dem är mitt. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.