Sydsvenskan > IT

Tuesday, 10 December, 01:47

Sydsvenskan - 02 dec 19 kl. 11:04

Semlorna höll på att knäcka Robert GustafssonNär Robert Gustafsson fick frågan om att spela Ture Sventon tvekade han inte – trots riskerna i att ta sig an den "temmelätande" detektiven. – Det finns 1 miljon 499 tusen sätt att göra fel på, säger han Ture Sventon är tillbaka. Efter Jarl Kulle och He.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Robert Gustafsson, Ture Sventon, Jarl Kulle, He

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Semlorna, höllpå att , knäcka, Robert, Gustafsson
Helsingborgs Dagblad - 02 dec 19 kl. 11:04

Semlorna höll på att knäcka Robert Gustafsson

När Robert Gustafsson fick frågan om att spela Ture Sventon tvekade han inte – trots riskerna i att ta sig an den "temmelätande" detektiven. – Det finns 1 miljon 499 tusen sätt att göra fel på, säger han Ture Sventon är tillbaka. Efter Jarl Kulle och He.

GöteborgsPosten - 02 dec 19 kl. 11:04

Semlorna höll på att knäcka Robert Gustafsson

När Robert Gustafsson fick frågan om att spela Ture Sventon tvekade han inte – trots riskerna i att ta sig an den "temmelätande" detektiven..

Barometern - 06 dec 19 kl. 09:23

Semlorna höll på att knäcka Robert Gustafsson

När Robert Gustafsson fick frågan om att spela Ture Sventon tvekade han inte – trots riskerna i att ta sig an den "temmelätande" detektiven. Det finns 1 miljon 499 tusen sätt att göra fel på, säger han.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Enighet om ”nya Nafta” uppges nära

Demokraterna i USA:s representanthus och den amerikanska regeringen uppges vara nära att nå en enighet om detaljerna i ett nytt nordamerikanskt handelsavtal. Parterna är nära att nå en preliminär uppgörelse, rapporterar CNBC med hänvisning till flera kä.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Spanska spelare frikända i matchfixningsdom

Samtliga 36 spelare som stod åtalade i en rättegång rörande matchfixning frikändes i spansk domstol. Domaren menade att bevis saknades och totalt över 40 personer kunde lämna rätten friade från alla anklagelser. Till grund för åtalet låg anklagelser om.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Kritik mot att låta provfuskare behålla poäng

Studenter som fuskat sig in på högskolan ska få behålla sina poäng, föreslår regeringens utredare. Men poängen borde ryka, anser Sveriges förenade studentkårer (SFS). – Fusk ska få konsekvenser, säger ordförande Matilda Strömberg.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Nu är det klart: alla finalisterna i Malmö näringslivsgala

Sammanlagt 18 kandidater gör upp om priserna..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Regeringen backar om AF-reform. Nya nederlag hotar.

Reträtten från regeringen och dess samarbetspartier är välkommen..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Avspärrning i Bålsta – misstänkt föremål

Polisen har spärrat av ett område i Bålsta nordväst om Stockholm sedan ett misstänkt föremål hittats på en parkeringsplats. Det nationella bombskyddet är inkallat. Upprinnelsen var en bilägare som ringde polisen för skadegörelse på fordonet.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Utan Metoo hade inte dokumentären om Josefin Nilsson vinklats så hårt

SVT fälls av Granskningsnämnden för "Älska mig för den jag är"..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Nu kliver programledarna in i glasburen

Det har blivit dags för programledarna att kliva in i buren på Stora torget i Västerås för att leda årets "Musikhjälpen". – Man är lite nervös inför det tekniska. Det är ju som att styra ett rymdskepp, säger Miriam Bryant.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Larm om olycka på Inre Ringvägen

Klockan 16.22 kom larm om att två bilar varit inblandade i en olycka på Inre Ringvägen, strax söder om Lindeborgsrondellen..

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Ingen rysk flagga under fotbolls-VM

Fotbolls-EM nästa år påverkas inte av internationella antidopningsorganisationen Wadas beslut att stänga av Ryssland från mästerskap i fyra år framåt. Däremot påverkas VM i Qatar 2022. Om Ryssland kvalar in till mästerskapet kommer laget inte att få spe.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.