SR > Nyheter

Saturday, 07 December, 18:46

SR - 02 dec 19 kl. 11:03

Alkoholhandläggare utsätts för påverkan från politikerMer än var tredje alkoholhandläggare uppger att de utsatts för försök till påverkan från politiker eller andra tjänstemän det visar P1-programmet Kalibers granskning..
Läs mer på SR
Läs mer om:
P1, Kalibers

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Alkoholhandläggare, utsättsför , påverkanfrån , politiker

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Tre vapen kan ha stulits från regeringskansliet

Polisen tror att vapen kan ha stulits från regeringskansliet vid tre olika tillfällen. Redan förra vintern försvann en pistol av märket Glock, men det uppdagades inte förrän i april – och polisutredningen las ner efter ungefär två veckor..

SR - 45 minuter sedan

Greenpeace: Spanien bör gå före i miljöfrågan

Allt mindre av Spaniens energi kommer från kolkraft och landet håller på att fasa ut sina kolkraftverk – men miljöorganisationen Greenpeace efterlyser tydligare miljömål..

SR - 45 minuter sedan

Utbildningsminister Anna Ekström: "Konstig situation"

I Ekots lördagsintervju kommenterade utbildningsminister Anna Ekström de överläggningar som regeringen har med samarbetspartierna om förändringen av Arbetsförmedlingen, för att undvika en misstroendeförklaring..

SR - 3 timmar sedan

Lättare för kommunerna att få bidrag till rättvis skola

Regeringen gör det nu lättare för kommunerna att få statliga pengar för att göra skolan mer rättvis..

SR - 3 timmar sedan

Långlyssning: Var finns klimatbromsen?

Ekots lördagsintervju tittar närmare på var hindren finns för omställningen till ett klimatneutralt samhälle. Är det näringslivet eller politiken som håller tillbaka?.

SR - 5 timmar sedan

Vänsterpartiet kräver att få delta i samtalen

På tisdag ska regeringen lämna besked om eventuella förändringar i omgörningen av Arbetsförmedlingen. Gör den inte det väntar en misstroendeomröstning i riksdagen mot arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S)..

SR - 5 timmar sedan

S i Tyskland: ett parti i spagat

De tyska socialdemokraterna, SPD, fortsätter i dag sin partikongress i Berlin. Igår kväll beslutade partiet att inte brådstörtat lämna det pågående regeringssamarbetet med Angela Merkels kristdemokrater. Istället bestämde man att man skulle föra fram nya förslag om bland annat höjd minimilön och skärpt koldioxidskatt, men utan direkt hot om att man lämnar samarbetet om CDU och CSU säger nej..

SR - 6 timmar sedan

Uppgifter: Drönarattack mot Shialedarens hem

Från Irak rapporteras att en drönarattack har genomförts mot den shiamuslimske milisledaren Muqtada al-Sadrs bostad..

SR - 7 timmar sedan

Ericssons vd: ”Vi har dragit lärdom av de här”

Telekomjätten Ericsson har accepterat böter på drygt 10 miljarder svenska kronor till amerikanska myndigheter för korruptionsbrott. I förmiddags höll Ericsson en presskonferens där vd:n Börje Ekholm uttryckte lättnad över att den utdragna processen nu är över..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.