Skånskan > Opinion

Friday, 13 December, 17:48

Skånskan - 02 dec 19 kl. 10:50

Anmäler cykelannonsSJÖBO 19-åringen upptäckte att det gjorts en betalning från hans mobiltelefon, 50 kronor för att annonsera ut en cykel på annonssajten Blocket.
Men någon annons hade 19-åringen absolut inte lagt ut så han har nu anmält det hela till polisen som ett bedrägeri..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
SjÖbo, Blocket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Anmäler, cykelannons
Dagens PS - 11 jan 18 kl. 12:09

Södersjukhuset anmäler Löwengrips bolagsstjärna

Natural Cycles – som nyligen värderades till 1 miljard kronor – anmäls till Läkemedelsverket. ”Det är såklart dåligt för oss”, säger grundaren. För en tid sedan rapporterade Breakit att svenska Natural Cycles – som nyligen blev den första appen i världen att klassas som preventivmedel av certifikatbolaget Tüv Süd – fått in serientreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip som en av företagets investerare.

SmålandsPosten - 05 nov 14 kl. 06:12

Två anmäler vårdmissar till IVO

Dottern till en nu avliden kvinna anmäler till Inspektionen för vård och omsorg hur hennes mamma blev felbehandlad när hon sökte vård. En kvinna som fick infektion efter en förlossning anmäler också det till IVO. En kvinna i 30-års­åldern fick några dagar efter förlossning kraftig smärta och hög feber.

Skånskan - 11 mar 17 kl. 05:00

Malmö stad anmäler salong för miljöbrott

malmö Kommunen polisanmäler Madone Estetik Center i Malmö för miljö­brott.
Man misstänker att företaget hanterat kemikalier som de inte haft tillstånd för.
Utredande polis efter­lyser lagförslag som hade reglerat bransch­en.

Skånskan - 08 mar 18 kl. 15:37

S anmäler kommun för webbpublicering

STAFFANSTORP Med sin text på kommunens hemsida har
Staffanstorps kommun utsatt de nyanlända i husvagnarna för missaktning och allvarlig kränkning.
Det menar Socialdemokraterna som JO-anmäler kommunen. ERWP.

Kristianstadsbladet - 30 jun 14 kl. 15:36

Svenska skivbolag anmäler Google

4 000 europeiska skivbolag anmäler internetjätten Google till EU-kommissionen. Enligt skivbolagsorganisationen Impala använder Google illegala metoder för att tvinga små skivbolag att ansluta sig till deras nya musiktjänst.
De skivbolag som inte ansluter sig till Googles nya musiktjänst - och accepterar företagets villkor - tas bort från Youtube.

Trelleborgs Allehanda - 30 jun 14 kl. 15:36

Svenska skivbolag anmäler Google

4 000 europeiska skivbolag anmäler internetjätten Google till EU-kommissionen. Enligt skivbolagsorganisationen Impala använder Google illegala metoder för att tvinga små skivbolag att ansluta sig till deras nya musiktjänst.
De skivbolag som inte ansluter sig till Googles nya musiktjänst - och accepterar företagets villkor - tas bort från Youtube.

Uppsalanyheter.se - 13 okt 15 kl. 05:04

Polisen anmäler två uppsalakrogar

Polisen anmäler de två uppsalakrogarna Stationen och Flustret till miljöförvaltningen efter tillsyn och misstanke om att dom har brutit mot alkohollagen.Polisen anmäler de två uppsalakrogarna Stationen och Flustret till miljöförvaltningen efter tillsyn och misstanke om att dom har brutit mot alkohollagen.   Det var under lördagnatten den 3:e oktober i år mellan mellan 01:50 - 02:45 som polisen i Uppsala gjorde en krogtillsyn på de två platserna.

Uppsalanyheter.se - 18 nov 15 kl. 02:57

Skyddsombud anmäler nya brevbärarkontoret

Ett skyddsombud på Postnord anmäler det nya brevbärarkontoret vid Björkgatan. Enligt ombudet är den nya lokalen olämplig och behäftad med stora risker för skador eftersom kaj- och vindskydd saknas.Ett skyddsombud på Postnord anmäler det nya brevbärarkontoret vid Björkgatan.

Dagens PS - 15 mar 17 kl. 13:53

Bert Karlsson hämnas: Anmäler 15.000 företag

”Det är för jävligt att en enskild person kan kräva att någon blir straffad. Jag ska visa på hur jävla dumt det här är.” Skaraborgs Läns tidning rapporterar att serientreprenören Bert Karlsson polisanmäler 15.

Skånskan - 07 feb 19 kl. 17:45

Kommunen anmäler sig själv efter mordet

Hässleholm Mamman mördades av sin man. Nu anmäler kommunen sig själv enligt Lex Sarah,Mitt på dagen i måndags mördades en kvinna på en adress i centrala Hässleholm. I samband med mordet greps em man som var på plats i lägenheten.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 15 minuter sedan

LBK-back klar för Olympic

FOTBOLL Nye BK Olympic-tränaren Mladen Blagojevics lagbygge börjar nu ta rejäl fart.Från Lunds BK handplockas en av hans gamla vapendragare, 23-årige försvararen Geronimo Balint.
Det blir fjärde klubben som Blagojevic och Malmö FF-fostrade Balint kommer att samarbeta i.

Skånskan - 1 timme sedan

Barn och unga ska fångas upp med nytt samarbete

ystad Barn och unga kan hamna mellan stolarna när de behöver hjälp av olika myndigheter.
Därför har Ystad kommun tillsammans med polisen och Region Skåne nu tecknat ett avtal för att bättre samarbeta kring tidiga insatser.Socialtjänsten och utbildningsförvaltningen i Ystad kommun har länge haft ett samarbete, men man har sett ett behov av att fånga upp fler barn och unga som lider av psykisk ohälsa och de som riskerar att hamna på den kriminella banan.

Skånskan - 45 minuter sedan

55 kvadratmeter stort hus i Blentarp sålt till ny ägare

Blentarp Nu är det klart vem som köpt huset på adressen Råsåkravägen 17 i Blentarp av Gustav Skoog. Ny ägare är Olof Ludvig Jönsson, 35 år. Priset blev 1 150 000 kronor och den nya ägaren tog över huset i november 2019.

Skånskan - 1 timme sedan

Opposition nobbade plats

ESLÖV När vård- och omsorgsnämnden hade sitt senast sammanträde skulle man också utse två representanter som ska sitta i Rådet för Hälsa och Trygghet under det kommande året.
Nämndens ordförande, Tony Hansson (S), konstaterar att det brukliga är att majoriteten får den ordinarie platsen i rådet och att oppositionen tar ersättarplatsen.Den här gången var intresset svalt från oppositionspartierna.

Skånskan - 1 timme sedan

Snattare hade dåligt minne

Lund En 65-årig kvinna har dömts av Lunds tingsrätt för att ha snattat på City Gross den 26 september. En anställd ska ha sett kvinnan lägga ner en gul förpackning i sin ficka. Han följde henne genom butiken där hon fick med sig fler saker, främst hygien- och städartiklar.

Skånskan - 2 timmar sedan

Äldre kvinna tros ha smugglat vapen

Malmö Ett par i 70-årsåldern begärdes på fredagen häktade misstänkta för vapenhantering.
Kvinnan tros ha smugglat hjälpt en tredje person, 47-år gammal, att smuggla in vapen i landet.– Det rör insmuggling av vapen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Underhållning för att hjälpa

SVEDALA Med musik, underhållning och utställning går en rad verksamheter i Svedala ihop på Mötesplats Linden för att samla in pengar till Musikhjälpen.Med temat ”sex är inte ett vapen – med fokus på sexuellt våld i krig och konflikter” bjuds det på lördagen den 14 december på underhållning på Mötesplats Linden.
Allt med Musikhjälpens pågående insamling i Sveriges Radio.

Skånskan - 2 timmar sedan

Dockteater i mellandagarna

hög Bellerofon. Så heter Staffan Björklunds nya dockteaterdrama om gudarna på Olympen. Urpremiären är på annandagenFör fjärde året i rad arrangeras julföreställningar på dockteatern i Hög.

Skånskan - 2 timmar sedan

Efterlängtad invigning närmar sig

Svalöv Invigningen av Svalövs bibliotek närmar sig.
Den 3 januari är det dags att slå upp portarna till de nyrenoverade rummen på Forslidsgården.Under flera veckor har arbetet pågått för att göra lokalerna mer tillgängliga och det bjuds på mycket kul under dagen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Färre hus får ge plats åt ny skola i Hjärup

HJÄRUP Sextio planerade småhus tas bort från planförslaget för Västerstad etapp 1 i Hjärup.
På marken som frigörs planeras i stället för en grundskola, lika stor som Uppåkraskolan och med plats för 550 elever.Utbyggnaden i Staffanstorps kommun gör att fler familjer med barn flyttar in vilket i sin tur ökar trycket på både förskola och skola.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.