YLE > Finland

Saturday, 07 December, 13:29

YLE - 02 dec 19 kl. 10:44

Utrikesminister för kurdområde i Syrien: Vi skickar inte hem barn till IS-krigare om mammorna blir kvarKurdiska myndigheter skickar inte barn som befinner sig på fångläger till barnens hemland utan deras mammor. Föräldralösa barn kan skickas hem. Det uppger Abdulkarim Omar som är utrikesminister för de kurdiska områdena i nordöstra Syrien till Yle per telefon..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Syrien, IS, Abdulkarim Omar, Yle

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utrikesministerför , kurdområdei , SyrienVi , skickarinte , hem, barn till IS-krigare om mammorna blir kvar
BT - 10 sep 13 kl. 13:50

Syrien uppges acceptera rysk plan

Ryssland står i kontakt med Syrien för att ta fram en "konkret plan" för hur kemiska vapen ska lämnas över, säger utrikesminister Sergej Lavrov. Syrien uppges acceptera, men USA är skeptiskt.- Jag tror att man måste ta det med en nypa salt, sade den amerikanske presidenten till NBC i en av de många intervjuer han gav i natt, svenskt tid, i jakten på stöd för ett militärt angrepp mot den syriska regimen.

GöteborgsPosten - 10 sep 13 kl. 00:31

FN-krismöte om Syrien i kväll

Ryssland står i kontakt med Syrien för att ta fram en "konkret plan" för hur kemiska vapen ska lämnas över, säger utrikesminister Sergej Lavrov. Syrien uppges acceptera, men USA är skeptiskt. FN:s säkerhetsråd håller ett krismöte om Syrien i kväll..

UNT - 10 sep 13 kl. 19:35

FN-krismöte om Syrien i kväll

Ryssland står i kontakt med Syrien för att ta fram en "konkret plan" för hur kemiska vapen ska lämnas över, säger utrikesminister Sergej Lavrov. Syrien uppges acceptera, men USA är skeptiskt.FN:s säkerhetsråd håller ett krismöte om Syrien i kväll..

UNT - 10 sep 13 kl. 13:31

Syrien uppges acceptera rysk plan

Ryssland står i kontakt med Syrien för att ta fram en "konkret plan" för hur kemiska vapen ska lämnas över, säger utrikesminister Sergej Lavrov.Syrien uppges acceptera, men USA är skeptiskt..

GöteborgsPosten - 10 sep 13 kl. 00:31

Syrien uppges acceptera rysk plan

Ryssland står i kontakt med Syrien för att ta fram en "konkret plan" för hur kemiska vapen ska lämnas över, säger utrikesminister Sergej Lavrov. Syrien uppges acceptera, men USA är skeptiskt..

Sydsvenskan - 10 sep 13 kl. 06:44

Syrien uppges acceptera rysk plan

Ryssland arbetar med Syrien för att ta fram en "konkret plan" för hur kemiska vapen ska lämnas över, säger utrikesminister Sergej Lavrov. Syrien uppges acceptera, men USA manar till att ta idén med en nypa salt.
.

BT - 27 aug 13 kl. 14:10

Attack mot Syrien allt mer trolig

Allt fler uppgifter pekar nu på att flera länder förbereder ett angrepp på Syrien efter förra veckans gasattack. Storbritanniens parlament kallas nu in och tvingas avbryta semestern med anledning av Syrien. Västmakter ska ha sagt till den syriska oppositionen att den kan vänta sig ett tillslag inom några dagar, hävdar källor som ska ha deltagit vid ett möte mellan representanter för väst och den syriska oppositionsalliansen.

YLE - 27 jun 12 kl. 14:12

Clinton fick frågor om Syrien

USA.s utrikesminister Hillary Clinton har träffat president Sauli Niinistö i presidentens residens Talludden. Clinton och Niinistö diskuterade bland annat Ryssland, läget i Syrien och det arktiska samarbetet.

NSD - 31 dec 11 kl. 09:25

Filippinier hjälps hem från Syrien

Filippinerna vill hjälpa hem medborgare som arbetar i Syrien och skickar sin utrikesminister Albert del Rosario till den oroliga staten. Han ska också verka för att filippinier som vill stanna skyddas från våldet..

Kristianstadsbladet - 14 nov 12 kl. 10:02

USA skickar mer hjälp till Syrien


USA utlovar ytterligare 30 miljoner dollar, drygt 200 miljoner kronor, i humanitär hjälp till flyktingar i och utanför det konfliktdrabbade Syrien. Det extra stödet kommer efter att den syriska oppositionen i helgen enats om en ny allians, något som länge efterfrågats av bland andra USA. - Den nya syriska oppositionskoalitionen är ett viktigt steg framåt och kommer hjälpa det internationella samfundet att bättre rikta hjälpen till dem som behöver den mest, sade USA:s utrikesminister Hillary Clinton under ett besök i Australien..

Fler nyheter från YLE

YLE - 7 timmar sedan

Debatten om unga och deras porrkonsumtion – är vi blåögda eller har vi moralpanik?

Porrfritt, porrfilter, porrmyter, porrberoende. Ser man på den allmänna debatten om porrens ökade tillgänglighet i allmänhet och bland unga i synnerhet, ser den väldigt olika ut i Finland och Sverige. I Sverige går debatten het medan den knappt kommit igång här i Finland..

YLE - 19 timmar sedan

Missade du intervjun med Lotta Backlund? Eller vill du se om intervjun med Tim Sparv? Här hittar du de svenska intervjuerna på slottet

Svenska Yle har intervjuat intressanta gäster på festen på slottet under självständighetsdagen 2019..

YLE - Igår: 10:20

Självständighetsdagen var späckad av program - flagghissning, parad och festgudstjänst

Firandet av Finlands 102:a självständighetsdag inleddes i morse med traditionsenlig flagghissning på Observatorieberget i ett regnigt Helsingfors..

YLE - Igår: 13:23

Tusentals demonstrerade i Helsingfors centrum – polisen har gripit 13 personer

Det ordnas många demonstrationer i Helsingfors under självständighetsdagen. Vi livebloggade och sände live från marscherna och demonstrationerna under dagen och kvällen..

YLE - 19 timmar sedan

Marcus Rosenlund: Livet på jorden har tagit stryk otaliga gånger och har återhämtat sig - vi samlar alla intervjuer på slottet på svenska

Svenska Yle har intervjuat intressanta gäster på festen på slottet under självständighetsdagen 2019..

YLE - 17 timmar sedan

Se de bästa bilderna från slottsbalen här!

Stämningarna, glittret och glamouren, de festligaste ögonblicken och de glammigaste stassarna – här samlar vi bilderna från självständighetsdagens festmottagning på Presidentens slott..

YLE - 19 timmar sedan

Fotbollslandslagets kapten Tim Sparv läser för många självbiografier - vi samlar alla intervjuer på slottet på svenska

President Sauli Niinistö anser att alla inom politiken har ett ansvar för att öka förtroendet inom politiken. Niinistö intervjuades inför festen på slotet..

YLE - 18 timmar sedan

President Niinistö: Vi har haft politisk turbulens tidigare - och klarat oss

President Sauli Niinistö kommenterade den turbulenta politiska veckan, i intevrjun för Yle inför Slottsbalen. Det har varit turbulent tidigare och vi har klarat det, konstaterade han..

YLE - Igår: 13:23

Omkring 2 700 personer deltog i motdemonstration mot extremhögerns marsch i Helsingfors, 612-fackeltåget framme vid Sandudds begravningsplats – vi rapporterar live

Det ordnas många demonstrationer i Helsingfors under självständighetsdagen. Vi livebloggar och sänder live från marscherna och demonstrationerna under dagen och kvällen..

YLE - 19 timmar sedan

President Niinistö: Alla inom politiken har ett ansvar för förtroendet inom politiken - vi samlar alla intervjuer på slottet på svenska

President Sauli Niinistö anser att alla inom politiken har ett ansvar för att öka förtroendet inom politiken. Niinistö intervjuades inför festen på slotet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.