Sydsvenskan > Sport

Thursday, 12 December, 02:31

Sydsvenskan - 02 dec 19 kl. 10:46

Saab får stororder från TysklandFörsvarskoncernen Saab har tecknat ett kontrakt värt 870 miljoner kronor med tyska armén gällande hantering och underhåll av utrustningen på ett träningscenter. Saab ska sköta driften av träningscentret Güz som förutom tyska armén även används av andra.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Tyskland, Saab, Güz

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabfår , stororderfrån , Tyskland
Affärsvärlden - 15 feb 13 kl. 09:56

Saab: Stororder påverkar utdelningsnivå

Den stora beställning på Gripen E som Saab aviserade under fredagsmorgonen har i viss mån påverkat beslutet om årets aktieutdelning, enligt vd Håkan Buskhe..

Helsingborgs Dagblad - 02 dec 19 kl. 10:46

Saab får stororder från Tyskland

Försvarskoncernen Saab har tecknat ett kontrakt värt 870 miljoner kronor med tyska armén gällande hantering och underhåll av utrustningen på ett träningscenter. Saab ska sköta driften av träningscentret Güz som förutom tyska armén även används av andra.

GöteborgsPosten - 02 dec 19 kl. 10:49

Saab får stororder från Tyskland

Försvarskoncernen Saab har tecknat ett kontrakt värt 870 miljoner kronor med tyska armén gällande hantering och underhåll av utrustningen på ett träningscenter..

PrivataAffärer - 28 sep 18 kl. 09:07

Saab lyfter efter Boeings stororder

Sent på torsdagen stod det klart att det amerikanska flygvapnet valt Boeing som leverantörer av ett nytt pilotträningssystem, med ett totalt värde om 9,2 miljarder dollar, motsvarande cirka 81 miljarder kronor. Ordern omfattar i huvudsak 350 skolflygplan. Boeing är utvald huvudleverantör och Saab är en så kallad ”riskdelande partner”.

Magazin24 - 29 dec 11 kl. 18:58

Ny stororder till Saab

Saab har fått en beställning värd 500 miljoner kronor från FMV, Försvarets Materielverk för att utveckla Gripen-systemet. På torsdagen gick försvars- och säkerhetsföretaget Saab ut med ett pressmeddelande om en ny storbeställning från FMV. Beställningen gäller bland annat kontinuerligt uppdateringsarbete för Gripen C/D och att tillgodose upprätthållandet av Gripen C/D-systemets operativa förmåga genom exempelvis teknisk support och flygutprovning.

Kristianstadsbladet - 18 feb 11 kl. 03:00

Kristianstadsföretag bygger framtidens bilar med Saab

Foto: Lasse Ottosson
Kuhnke i Kristianstad samarbetar nu med Saab. Företaget levererar teknik till nästa generation bilar.
Saab planerar att öka produktionen och i nästa generation modeller från fabriken i Trollhättan finns teknik levererad av Kuhnke Automation AB i Kristianstad.

Expressen - 08 apr 13 kl. 19:56

Ännu en stororder till Saab i Göteborg

Saab har fått ännu en beställning på sin uppgradering av det flygburna radarsystemet "Erieye". - Det är ett viktigt projekt och Erieye är en viktig produkt för Saab i Göteborg, säger Anna Bergenlind, kommunikationschef för Saab Electronic Defence Systems..

Helsingborgs Dagblad - 08 okt 13 kl. 10:40

Saab får stororder

Försvarskoncernen Saab har fått en order värd 434 miljoner kronor på komponenter till det bärbara vapensystemet Carl-Gustaf. Avtalet innehåller även optioner på ytterligare leveranser till ett värde av 114 miljoner kronor, skriver Saab i ett pressmeddelande. Leveranserna kommer att äga rum under 2013 och 2014.

TA - 08 okt 13 kl. 10:38

Saab får stororder


Försvarskoncernen Saab har fått en order värd 434 miljoner kronor på komponenter till det bärbara vapensystemet Carl-Gustaf.Avtalet innehåller även optioner på ytterligare leveranser till ett värde av 114 miljoner kronor, skriver Saab i ett pressmeddelande.Leveranserna kommer att äga rum under 2013 och 2014.

Kristianstadsbladet - 08 okt 13 kl. 10:38

Saab får stororder


Försvarskoncernen Saab har fått en order värd 434 miljoner kronor på komponenter till det bärbara vapensystemet Carl-Gustaf.Avtalet innehåller även optioner på ytterligare leveranser till ett värde av 114 miljoner kronor, skriver Saab i ett pressmeddelande.Leveranserna kommer att äga rum under 2013 och 2014.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Svag norsk krona – men varför?

Sedan 2016 har norska kronan tappat kraftigt i värde. Men varför är mer osäkert, och därför ska forskare vid norska motsvarigheten av Statistiska centralbyrån granska fallet. Några hypoteser finns i varje fall, som ska testas.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Råd ska stoppa miljardläckaget inom välfärden

Finansdepartementets delegation för korrekta utbetalningar från välfärdssystemen presenterar flera förslag till regeringen för att minska felaktiga utbetalningarna, skriver delegationens ordförande Sven-Erik Österberg på DN Debatt. Minst 11, kanske 18 e.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Securitas köper säkerhetsbolag i Australien

Säkerhetsbolaget Securitas köper det australiska säkerhetsföretaget Fredon Security. Prislappen är 210 miljoner kronor och köpet ska slutföras och konsolideras i Securitas under januari 2020. Med förvärvet stärker Securitas sin position på den australis.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Fedbesked gav modest ökning på Wall Street

USA-börserna rörde sig svagt uppåt efter Fedbeskedet om bibehållen ränta på onsdagen. Beslutet att hålla kvar vid intervallet 1,50–1,75 procent var mycket väntat. Fortfarande är investerarna mest spända på ett besked om det blir några nya tulltariffer r.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Utvisningarna fällde Höllviken

Förlust i förlängning trots ledning större delen av matchen..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Efter bonde-resan: ”Hoppas på kärleken igen”

Efter slutvalet i "Bonde söker fru" hördes knappt mjölkbonden Alexander Andersson och hans dejt Madeleine Sundin. Men en tur till Åland fick känslorna att tina upp mellan dem. – Så länge man har kommunikation kommer ingen oro, säger Alexander Andersson..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Fed lämnar räntan oförändrad

Det blev som väntat inga överraskningar när den amerikanska centralbanken kom med årets sista räntebesked på onsdagen. Räntan ligger kvar oförändrad i intervallet 1,50–1,75 procent. Det var ett beslut analytikerna var helt överens om skulle komma.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Bachelor-Simon: Jag hade velat välja båda två

De två singelkillarna i "Bachelor" våndades inför vem av deras utvalda dejter som skulle få den allra sista rosen. För Simon Hermansson blev det inte klart förrän i sista sekund. – Jag hade inte den blekaste aning om vem jag skulle välja, säger han till.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Bråk på Hermodsdal – två personer misshandlade

Flera personer var under onsdagskvällen inblandade i ett bråk på Eriksfältsgatan i Malmö..

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Staten ratar Stihl efter lättklädd reklam

Statliga Skogsstyrelsen slutar köpa in verktyg från motorsågstillverkaren Stihl i protest mot att företaget använder sig av lättklädda kvinnor i sin marknadsföring, skriver Dagens Nyheter. – Det behövs tydliga markeringar och avståndstaganden. Jag tycke.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.