VA > Ekonomi

Saturday, 07 December, 23:38

VA - 02 dec 19 kl. 10:42

Försäkringen som håller dina medarbetare borta från ”väggen”Genom att kombinera förebyggande arbete med rehabilitering kan långvariga sjukskrivningar undvikas – det vet försäkringsbolaget Euro Accident som tagit fram försäkringen PlanSjuk. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Euro Accident, PlanSjuk

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Försäkringensom , hållerdina , medarbetare, bortafrån , väggen
Västerbottens Folkblad - 19 feb 16 kl. 07:38

Bestulen på trygghetsboende – försäkringen gäller inte

Den 86-åriga kvinnan i Västerbotten blev bestulen på smycken och ett kontokort. Hon är på ett trygghetsboende – försäkringen gäller inte. För  trots hemförsäkring vill försäkringsbolaget inte betala ersättning eftersom hon lämnat nyckel till hemtjänsten, rapporterar Norran.

Helsingborgs Dagblad - 09 feb 18 kl. 09:09

Cornelius, 15, blir utan ersättning för sin försvunna moped – försäkringen gäller inte vid provkörning

Försäkringen gäller inte vid provkörning..

VA - 11 nov 19 kl. 13:33

Försäkringen som håller dina medarbetare borta från ”väggen”

Genom att kombinera förebyggande arbete med rehabilitering kan långvariga sjukskrivningar undvikas – det vet försäkringsbolaget Euro Accident som tagit fram försäkringen PlanSjuk. .

Dalarnas tidningar - 09 jul 13 kl. 20:40

Hemförsäkringen gäller inte

? Jag har pratat med Dalarnas Försäkringsbolag och de säger att hemförsäkringen inte gäller! Det säger en bedrövad Terje Johnsson, en av de värst drabbade av de boende..

Cornucopia - 01 sep 19 kl. 10:04

Din försäkring gäller inte vid krig i Sverige

Angående bankskatten för att finansiera återtagning av svensk försvarsförmåga, och att de som sitter på kapital i Sverige har mest att förlora på krig, så gäller specifikt dina försäkringar inte vid krig i Sverige. Förstörs din bostad vid krigshandlingar mot Sverige gäller inte din försäkring. Däremot kommer dina skulder på bostaden bestå.

BT - 05 aug 14 kl. 17:49

Det gäller för försäkringar

Medan skogsbranden fortsätter härja i Västmanland växer oron bland fastighetsägarna. Försäkringen gäller om huset slukas av lågorna, men hur är det med kostnader för evakuering? – Brandmomentet finns med i samtliga husförsäkringar och täcker skador på både byggnad och lösöre, säger Mats Sjögren på Konsumenternas försäkringsbyrå.

LV - 05 maj 15 kl. 09:15

Avbrottsförsäkringen gäller väl inte när Sevedegatan stängs av

I vanlig ordning så är vi mindre butiker/företagare nedanför Lindex i Vimmerby totalt ointressanta för beslutsfattarna. Tre månader avstängning av Sevedegatan förbi torget, när det faktiskt fungerat med gångfartstrafik..

Expressen - 21 jan 16 kl. 15:50

Försäkringen gäller – med eller utan körkort

Den friande tingsrättsdomen angående borttappade utländska körkort har ännu inte skapat någon större oro i försäkringsbranschen. – Domen innebär ju inte något prejudikat. Men vi följer utvecklingen, säger Åsa Sköldefalk, på försäkringsbolaget Folksam..

Alliansfritt Sverige - 18 feb 14 kl. 20:15

Hanne Kjöller sprider myter för 10 000 gången

Hanne Kjöller, till vardags ledarskribent på Dagens nyheter och numera ökänd för att ha skrivit boken "En halv sanning är också en lögn" och själv byggt sin karriär på halvsanningar, därav denna lista bland annat -  är i farten igen. Den här gången, vilket hon gjort tidigare, ger hon sig på trygghetssystemen. Hon kallar dem bidrag, både sjukförsäkringen och arbetslöshetsförsäkringen är ett "bidrag" i hennes värld.

SVT Debatt - 16 sep 13 kl. 05:45

Utöka föräldraförsäkringen så att HBTQ-familjer inkluderas

FÖRÄLDRAFÖRSÄKRINGEN Vi vill ha en modern föräldraförsäkring som premierar familjer som använder den mer jämställt. Bonusfamiljer kan ha en extramamma eller extrapappa som vill vara mer närvarande i barnets liv ? och i HBTQ-familjer kan det finnas fler föräldrar än de två vårdnadshavare som lagen nu medger.

Fler nyheter från VA

VA - Igår: 16:15

IPO: Startup-företaget som digitaliserar avfallsbranschen

Kollect-on-Demand, som erbjuder bokning av avfallstjänster via bolagets digitala plattform, ska modernisera avfallsbranschen genom att underlätta kontakten mellan avfallsentreprenörer och avfallskunder. .

VA - Igår: 15:44

Han vill vara snällast i Silicon Valley

Medan kritiken bubblar mot IT-jättar som Facebook och Google väljer Marc Benioff, vd och grundare av Salesforce, en helt annan strategi. Han bygger istället sin framgång på att bli snällast i Silicon Valley. .

VA - Igår: 15:47

Avhoppade Google-bossen: ”Vi måste uppfostra AI bättre”

Vi får den AI vi förtjänar är avhoppade Googlechefen Mo Gawdats budskap: ”Många chattbottar har fått stängas ned för att de har blivit mobbare. Det beror på att människor har lärt dem.” .

VA - Igår: 14:50

Svenskarna spenderar mindre på julklappar i år

Undersökningen visar också att 86 procent av svenskarna saknar ett maxtak för julutgifterna. .

VA - Igår: 14:19

Pokémon Go:s utvecklare och chipjätten i samarbete kring AR-brillor

Niantic och Qualcomm ska skapa AR-glasögon för 5G.  .

VA - Igår: 13:55

Fördelar och fallgropar: Här är allt du behöver veta om löneväxling

Det är hett med löneväxling just nu. Men vad innebär det egentligen? Hur fungerar det?

VA - Igår: 13:52

EU backar Sverige i handelskonflikten med Kina

EU står i full solidaritet på Sveriges sida i konflikten med Kina efter kinesiska hot om att begränsa handeln. .

VA - Igår: 13:20

Studie: Kineser oroade när Kina ökar övervakning och insamling av biometrisk data

Deltagarna i studien var mest oroliga över att den biometriska id-datan skulle kunna hackas eller läckas på andra sätt .

VA - Igår: 13:00

Efter granskningen – Hövding ändrar sin marknadsföring

Att en Hövding airbag-hjälm skulle vara säkrare än de traditionella hjälmarna grundar sig i forskning, från en enskild rapport.  .

VA - Igår: 11:44

Domaryrket förde Märit Bergendahl till Palestina

Som domare i det svenska rättsväsendet finns många möjligheter att göra olika saker, utöver den dömande uppgiften. Det är Märit Bergendahl ett bra exempel på. I sin domarroll har hon bland annat haft uppdrag som lärare och deltagit i internationellt arbete.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.