Dagens PS > Ekonomi

Friday, 13 December, 02:22

Dagens PS - 02 dec 19 kl. 10:03

Voi ska omsätta en miljard nästa årVoi har ambitiösa mål för 2020. Elsparkcykelbolaget siktar på att växa med flera hundra procent och uppnå på en omsättning på över en miljard.  Det är nyhetsbyrån Finwire som rapporterar om de ambitiösa målen, som ska uppnås genom att företaget höjer sina bruttomarginaler samtidigt som man minskar på energiutgifterna. I ett föredrag för analyshuset Pareto i fredags berättade även företaget att det kommer att ersätta sina nuvarande scootrar med en ny version, som ska ha en batterilivslängd på över 1,5 år i stället för 9-12 månader. En viktig del i expansionen är också att Voi börjar få fäste i Tyskland.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Finwire, Pareto, Voi, Tyskland, DI Digital, Fredrik Hjelm, Vostok New Venture, Di Digital, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Voiska , omsättaen , miljardnästa , år
Dagens PS - 02 dec 19 kl. 10:03

Voi ska omsätta 1 miljard nästa år

Voi har ambitiösa mål för 2020. Elsparkcykelbolaget siktar på att växa med flera hundra procent och uppnå på en omsättning på över en miljard.  Det är nyhetsbyrån Finwire som rapporterar om de ambitiösa målen, som ska uppnås genom att företaget höjer sina bruttomarginaler samtidigt som man minskar på energiutgifterna.

Dagensanalys.se - 27 maj 16 kl. 08:40

Snapchat säger att de kommer omsätta en miljard dollar nästa år

Investerare lägger just nu miljarder dollar på Snapchat. En av anledningarna är att verksamheten växer mycket starkt just nu och den förväntas växa ännu mer under 2017. Snapchat beräknas omsätta någonstans mellan 250 till 350 miljoner dollar i år.

Dagensanalys.se - 27 maj 16 kl. 08:39

Snapchat säger att de kommer omsätta en miljard dollar företaget nästa år

Investerare lägger just nu miljarder dollar på Snapchat. En av anledningarna är att verksamheten växer mycket starkt och den förväntas växa ännu mer under 2017. Snapchat beräknas omsätt någonstans mellan 250 till 350 miljoner dollar i år.

SVT - 17 jun 19 kl. 12:59

SJ vinner stor upphandling i Norge – väntas omsätta 1 miljard per år

Svenska SJ tar över en stor del av den norska tågtrafiken efter att ha vunnit en upphandling. Enligt bolaget själva kommer Norgetrafiken att omsätta omkring 1 miljard kronor årligen..

Dagensanalys.se - 19 okt 16 kl. 09:20

VR kommer omsätta 700 miljarder kronor 2020 – det är 700 tusen miljoner kronor

Virtual Reality, även kallat VR i folkmun, är det som alla marknadsförare blickar mot när de vill visa att de ligger i framkant. Mark Zuckerberg har förutspått att VR-glasögonen kommer att ersätta iPad enheterna som man använder för att titta på sina favoritfilmer och serier på Netflix och för att spela, istället kommer man att ta på sig VR-glasögon och kliva in i en virtuell värld där man kan kliva in i sina filmer och spel. Med nya aktörer på konsumenthårdvarusidan som exempelvis Sonys som just släppt sin PlayStation VR, som förväntas sälja miljoner enheter redan i år, är VR och AR där den nya digitala marknaden växer.

Kristianstadsbladet - 10 dec 12 kl. 09:01

Julhandeln kan omsätta 660 miljoner

Foto: Scanpix
Varma kläder och vintersportprylar bedöms bli julens storsäljare. Men hur stor julhandeln blir återstår att se.
?

DI - 10 apr 17 kl. 08:46

Nibe vill omsätta 20 miljarder

Nibes mål om att omsätta 20 miljarder kronor senast år 2020 kommer att nås tidigare än så, och därför sätts nu målet upp att fördubbla omsättningen till 40 miljarder kronor inom fyra-sju år efter att omsättningen har nått 20 miljarder kronor..

Dagensanalys.se - 09 mar 16 kl. 10:16

Snapchat kommer att omsätta 2,5 miljarder kronor i år

Snapchat är troligtvis det snabbast växande sociala nätverket just nu. Investerare satsar stort just nu i bolaget som har värderats till 135 miljarder kronor eftersom verksamheten växer, eller åtminstone förväntas att växa kraftigt under 2016. Snapchat siktar på att omsätta drygt 2,5 miljarder kronor i år, det är sex-sju gånger mer än de dryga 420 miljoner kronor som de hade i intäkter förra året.

DI - 10 mar 17 kl. 12:21

Peckas Naturodlingar siktar på att omsätta 230-250 Mkr

Peckas Naturodlingar genomför just nu en nyemission inför en kommande notering på NGM. Härnösandsbolaget skalar upp produktionen och siktar på att omsätta 230-250 miljoner kronor år 2021, säger vd Hugo Wikström till Finwire..

Länstidningen i Jämtland - 21 dec 18 kl. 12:00

Än en gång spås julhandeln slå nya rekord - beräknas omsätta 80 miljarder

Julhandeln verkar slå nya rekord även i år, svenskarnas julklappshandlande väntas omsätta nära 80....

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 10 timmar sedan

Ferraris elbil kommer tidigast 2025

Italienska lyxtillverkaren Ferrari kommer att släppa en elbilsversion efter 2025 då batteritekniken kräver mer utveckling. Det har vd Louis Camilleri uppgett, rapporterar Reuters. ”Känslan är att elbilen kommer att komma efter 2025.

Dagens PS - 11 timmar sedan

Kinnevik-vd vill möta Baylan: ”Måste ta sitt ansvar”

Kinneviks vd Georgi Ganev efterfrågar ett möte med Ibrahim Baylan för att diskutera konflikten mellan TV4 och Tele2. Som ansvarig för statliga bolag är Baylan ansvarig för att se till att TV4 hanterar situationen på ett ansvarsfullt sätt, menar Ganev. Kinnevik är huvudägare i Tele2, som i sin tur äger Com Hem.

Dagens PS - 12 timmar sedan

Greta grejar toppen på Twitter

I går utsågs hon till årets person av Time. Nu kan klimataktivisten Greta Thunberg även inkassera flera topplatser på Twitter. Twitter summer varje år vad svenskar och folk i världen om vilka ämnen som dominerat i det sociala mediet.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Här är börsproffsens 10 aktiefavoriter

Ett av börspappren på topplistan bedöms kunna rusa 77 procent, framgår det. Di.se berättar med hänvisning till Bloomberg om de tio aktierna som får köprekommendationer av samtliga analytiker som bevakar bolagen.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Volvos ex-miljöchef sågar suv-hajpen

”Djupt olyckligt”, säger han om den populära men klimatfarliga biltypen. På 1990-talet var Axel Wenblad miljöchef på Volvo. I dag är han ordförande för Världsnaturfonden WWF och han får ihop det när Volvo Cars å ena sidan säger sig värna miljön, å den andra säljer stora, tunga suvar som aldrig tidigare.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Digital vård redo att ta nästa kliv

Digitala vårdbesök kan i större utsträckning kombineras med fysiska insatser. En vårdjätte vill att sjukvårdssystemet förändras i grunden. Det är Towa Jexmark, innovationschef på vårdjätten Ramsay Santé, som uttalar sig för DI Digital.

Dagens PS - 16 timmar sedan

Var du smart och satsade på rätt kort?

Missa inte dagens techbrief med gott och blandat om bästa investeringen under 2010-talet och senaste nytt om efterlängtat spel.  Det är 2010-talets bästa investering Kan du gissa vad du borde satsat på, om du inte redan gjort det?
Jo men visst är svaret bitcoin.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Efter konfliktfyllda hösten – AIK:s vd avgår

AIK fotbolls vd Jens T Andersson avgår, meddelar klubben via ett pressmeddelande. Andersson och övrig klubbledning har haft en spänd relation till lagets supportergrupper. I ett pressmeddelande under torsdagen skriver Andersson: ”Det arbete som jag såg framför mig när jag tillträdde som klubbdirektör har startats och på flera områden också avslutats.

Dagens PS - 16 timmar sedan

Skistar får ny vd från Ikea

Skidanläggningsbolaget Skistar har utsett Stefan Sjöstrand till ny vd. Han kommer att tillträda senast den 11 juni nästa år. Sjöstrand kommer närmast från Ikea där han arbetat i 13 år på olika positioner och nu närmast som Commercial & Digital Manager på Ingka Centres.

Dagens PS - 16 timmar sedan

Bezos utnämnd till årtiondets affärsman

Världens finanschefer utser Jeff Bezos till årtiondets affärsman. Han klår därmed flera namnkunniga konkurrenter. Amazons grundare Jeff Bezos anses vara den mest imponerande affärsmannen enligt de flesta av de tillfrågade finanscheferna, enligt en undersökning från CNBC.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.