Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 14 December, 07:20

Affärsvärlden - 02 dec 19 kl. 10:39

Aktierna som klättrar mest på börsenStockholmsbörsen inledde december månads handel på plus. Oväntat starkt inköpschefsindex i Kina gav stöd på finansmarknaderna..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Aktiernasom , klättrar, mest, börsen
PrivataAffärer - 06 aug 18 kl. 13:00

Aktierna som gett mest de senaste 40 åren

Privata Affärer fyller 40 år: Vi firar genom att gräva djupt i arkiven, jämföra då och nu och se in i kristallkulan. Och vi har hittat flera guldkorn. Bland annat de aktier som gått bäst under vår livstid.

Dagens PS - 12 jun 19 kl. 08:40

Di-tips: Aktierna som ger mest klirr

De här aktierna är stora vinnare i kölvattnet av den dämpade ekonomin, enligt analysen. Tillväxtaktier är enligt artikeln de hetaste aktierna nu när konjunkturen och ekonomin är orolig. Defensiva bolag och värdeaktier, som de kallas, är däremot inga börspapper som aktiespekulanter bör lägga krut på.

DI - 29 dec 17 kl. 22:02

Aktierna som sjunkit mest 2017

Ett storbolag som levererat flera vinstvarningar, ett krisande rederibolag och ett läkemedelsbolag som inte lyckats leverera studieresultat tillhör 2017 års börsförlorare. Di listar aktierna som rasat mest på Stockholmsbörsen under det gångna året..

Affärsvärlden - 25 nov 19 kl. 10:56

Aktierna som klättrar mest på börsen

Stockholmsbörsen inledde måndagens handel uppåt. Optimism kring handelssamtalen mellan USA och Kina höjer stämningen på finansmarknaderna..

PrivataAffärer - 11 okt 18 kl. 09:25

Aktierna som tar mest stryk på börsen

Följ förlorarlistan här: Förlorare på Nasdaq Stockholm (15 min fördröjning) Inte mindre än 41 aktier på Nasdaq Stockholm hade en kvart in på börsdagen fallit över 5 procent. Allra sämst gick det för RNB och Kappahl som båda kommit med svaga rapporter under morgonen. Aktierna var ner 11,8 respektive 10,7 procent.

PrivataAffärer - 28 jul 15 kl. 12:19

Aktierna som tagit mest stryk

Börsen har hittills haft en turbulent sommar. Men även om Stockholmsbörsen faktiskt står högre än i dag än i början av juni så finns det ett antal aktier som fallit rejält....

PrivataAffärer - 28 feb 17 kl. 09:14

Småspararna rekordhandlar på börsen – här är aktierna som lockar mest

Den privata aktiehandeln nådde rekordnivåer under februari. Spararna sysslar framförallt med bottenfiske och flockas kring aktier som gått sämre än börsen i år....

Affärsvärlden - 10 aug 17 kl. 15:02

Aktierna som tappar mest på börsen

Stockholmsbörsen handlas nedåt på torsdagen, i likhet med den generellt dämpade riskaptiten på finansmarknader, i spåren av spänningarna mellan USA och Nordkorea..

Affärsvärlden - 26 okt 17 kl. 10:31

Aktierna som rapportfaller på börsen

Stockholmsbörsen inledde på negativt men återhämtade sig efterhand i inledningen av periodens mest rapportintensiva handelsdag..

VA - 11 jan 19 kl. 15:36

Aktierna som rusat mest på glödheta januaribörsen

Efter katastrofala börsåret 2018 ser det plötsligt ljusare ut för börsen. .

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 15 timmar sedan

Börslyft efter framsteg i handelsavtal

Kina och USA har gjort stora framsteg med ett "fas ett"-avtal och kommer att slutföra detta inom kort. De ska arbeta på texten och därefter försöka hitta ett datum för undertecknande..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Grus i handelsavtalen bromsar upp USA-terminerna

Terminerna för New York-börserna tappade en del av sin uppåtriktade kraft på fredagseftermiddagen. Tydligt bidragande till det var Kina, som enligt tv-kanalen CNBC är fortsatt skeptiskt till att införa ett så kallat "hårt mål" vad gäller omfattningen av köp av jordbruksprodukter från USA..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Fastigheter toppar noteringarna 2019

Det är många fastighetsbolag i topp när årets bästa nykomlingar på Stockholmsbörsen listas, visar Affärsvärldens sammanställning..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Delivery Hero rusar efter Woowa-köp

Svenskbekanta Delivery Hero, som har svensken Niklas Östberg som en av grundarna, köper den sydkoreanska foodtechappen Woowa i en affär som värderar Woowa till 4 miljarder dollar, enligt ett pressmeddelande. Aktien steg med 15 procent i Frankfurt efter nyheten..

Affärsvärlden - 16 timmar sedan

Analytikerna: Nu kommer nollräntan

Riksbankens kommer sannolikt att höja reporäntan med 25 punkter, till noll procent, vid det penningpolitiska mötet den 18 december (räntebesked lämnas den 19 december)..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Deutsche Bank kan sänka bonusar med 20 procent

Deutsche Bank överväger att sänka bonusar för 2020 med upp till 20 procent, att jämföra med en 5-procentig minskning 2019, rapporterar Bloomberg med hänvisning till källor..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Brittiska valet och tullhopp lyfter börsen

Stockholm steg rakt upp på fredagen, sedan USA:s president Donald Trump godkänt ett så kallat "fas ett"-avtal med Kina vilket gör att en ny omgång tullar som skulle träda i kraft på söndag kan undvikas. Dessutom vann det konservativa partiet i Storbritannien en tydlig majoritet i parlamentet, vilket banar väg för ett ordnat brittiskt EU-utträde..

Affärsvärlden - 17 timmar sedan

Inga exportkrediter till fossila verksamheter

Sverige ska sluta med exportkrediter som går till fossila verksamheter. Senast 2022 ska det vara stopp enligt den nya handelsstrategi som regeringen i dag presenterar..

Affärsvärlden - 20 timmar sedan

Storseger för Boris Johnson

När 649 av de 650 valkretsarna har räknats har de konservativa Tories vunnit 364 mandat (+47 från valet 2017) mot 203 för oppositionspartiet Labour (-59) i torsdagens brittiska parlamentsval..

Affärsvärlden - 18 timmar sedan

Därför säljer och köper Moberg Pharmas finanschef

Moberg Pharmas finanschef Mark Beveridge har på fredagen den 13 köpt 16.500 aktier i bolaget till kurs 15:68 kronor, motsvarande ett totalt värde på affären om 258.720 kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.