GöteborgsPosten > Nyheter

Sunday, 08 December, 09:51

GöteborgsPosten - 01 dec 19 kl. 20:52

400 fotbollsplaner skog kan röjas för kraftledningSka gå mellan Trollhättan och Lerum – precis i utkanten av naturreservatet • Träd har börjat märkas upp..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Trollhättan, Lerum

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 400, fotbollsplaner, skogkan , röjasför , kraftledning
SVT Debatt - 26 apr 14 kl. 08:00

Satsa på fredspolitik istället för JAS-plan och raketer

FÖRSVARET Det är patetiskt att ledande opinionsbildare närmast gottar sig åt att vi nu har en fiende, att västmakterna äntligen drar åt samma håll och att vi nu vet vart vi ska rikta de vapen som vi så gärna vill köpa. Den gångna veckan gjorde alliansregeringen ytterligare ett utspel om att ekonomiskt förstärka försvaret. Försvarsminister Karin Enström meddelande att våra JAS-plan ska utrustas för att skjuta raketer 1 000 km bort, vilket ska räcka för nå ”andra länder” och ”avskräcka” dem.

BT - 12 sep 14 kl. 16:54

Skolflyg nära krocka med Jas Gripen

Ett litet skolflygplan från Ronneby var bara 50-60 meter från att kollidera med försvarets stridsflygplan Jas Gripen, enligt en färsk rapport från Statens haverikommission. Incidenten inträffade på 400-500 meters höjd mellan Tvings kyrka och Listersjöarna nordväst om Karlskrona redan i april 2011. Men kommissionens slutrapport kom först i veckan, rapporterar Blekinge-Posten på nätet.

Kristianstadsbladet - 12 sep 14 kl. 16:54

Skolflyg nära krocka med Jas Gripen


Ett litet skolflygplan från Ronneby var bara 50-60 meter från att kollidera med försvarets stridsflygplan Jas Gripen, enligt en färsk rapport från Statens haverikommission.Incidenten inträffade på 400-500 meters höjd mellan Tvings kyrka och Listersjöarna nordväst om Karlskrona redan i april 2011. Men kommissionens slutrapport kom först i veckan, rapporterar Blekinge-Posten på nätet.

YLE - 19 okt 18 kl. 05:57

Morgonkollen: Åldersgränsen för tobak kan höjas till 20 år, mördad journalist efterletas i skog i Istanbul

Åldersgränsen för att få röka föreslås bli 20 år och mängden snus man får ta med för eget bruk från en resa begränsas till två dosor. Polisen i Turkiet söker nu igenom en skog i Istanbul i jakten på kvarlevor efter den försvunne saudiske journalisten..

BT - 05 jul 19 kl. 08:43

Markborna slänger mer – nu måste taxan höjas

Renhållningstaxan i Marks kommun behöver höjas med sju procent nästa år. En av anledningarna är att den nya återvinningscentralen på Skene skog har blivit så populär..

Helsingborgs Dagblad - 12 sep 14 kl. 16:56

Skolflyg nära krocka med Jas Gripen

Ett litet skolflygplan från Ronneby var bara 50—60 meter från att kollidera med försvarets stridsflygplan Jas Gripen, enligt en färsk rapport från Statens haverikommission. Incidenten inträffade på 400—500 meters höjd mellan Tvings kyrka och Listersjöarna nordväst om Karlskrona redan i april 2011. Men kommissionens slutrapport kom först i veckan, rapporterar Blekinge-Posten på nätet..

DN - 23 sep 16 kl. 20:54

Oslos biltull kan höjas med 400 procent


Oslo kommun vill till vintern kunna ta ut kraftigt höjd biltull under dagar med svåra luftföroreningar. I stället för 32 norska kronor (cirka 34 svenska kronor) ska en personbilsägare få punga ut med 160 kronor (170 svenska kronor) för att få passera tullstationer i den norska huvudstaden, en höjning med 400 procent..

VBL - 20 jun 12 kl. 09:21

Granbarkborren angriper skog i söder och sydväst

Granbarkborren sprider sig i skogarna söder om Stängselåsen, från Tavastland och Nyland ända till Vuoksen. I sydöstra Finland är skadorna mest omfattande i Kouvolaregionen, i Tavastland och Nyland i områdena kring Mäntsälä, Pukkila och Mörskom. Nya skadeområden avslöjas dagligen..

DI - 24 jan 14 kl. 09:53

Wahlroos vilda fasoner avslöjas i ny bok

Nu kommer storsäljande boken om finansmannen Björn "Nalle" Wahlroos även på svenska. På 400 sidor beskrivs hans karriär från stökig stalinist till mäktig bankman..

Hela Gotland - 19 aug 14 kl. 13:14

Då avslöjas namnet på Leonores föl

Över 400 förslag har kommit in. Bara ett kan vinna. Nu har juryn sammanträtt och prinsessan Leonores föl är redo att få sitt namn..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

1–0-seger för Linköping mot Malmö - Broc Little matchhjälte

Linköping vann bortamatchen mot Malmö i SHL med 1–0. Matchens enda mål stod Broc Little för i straffläggningen..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Rapport: Färre ställer om till ekojordbruk

Omställningen till ekologiskt jordbruk kommer sannolikt att minska under de kommande åren, enligt en rapport från intresseorganisationen Ekologiska lantbrukarna..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

En person död i trafikolycka

En person har omkommit i en trafikolycka på riksväg 56 norr om Heby. Det var en lastbil lastad med bilar som välte..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Starka reaktioner efter kinesiska handelshotet

GP:s artiklar har uppmärksammats både i Europa och Asien..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Uniteds sköna vecka – starkast i derbyt

Manchester Uniteds succévecka är fullbordad..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Seger för Malmö på hemmaplan mot HV 71

Malmö vann mötet med HV 71 hemma med 6–2 (0–0, 4–1, 2–1) på lördagen i J20 SuperElit södra herr i ishockey..

GöteborgsPosten - 12 timmar sedan

Poängkungen frälste Linköping efter straffar

Inga mål, inga mål, inga mål. Sedan vann Linköping på straffar borta mot Malmö i SHL. Efter en mållös match och förlängning avgjorde gästernas amerikanske poängkung Broc Little med en straff som betydde 1–0 i den tredje omgången..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Nobelpristagarna lyfte fram sina mödrar

En mor gav sitt barn "själ", en annan impulser till ett livslångt författarskap. Både Olga Tokarczuk och Peter Handke framhöll sina mödrars avgörande betydelse i sina Nobelföreläsningar..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Iran och USA friger fängslade forskare

En spiondömd amerikansk forskare har släppts av Iran. En iransk stamcellsexpert, anklagad för sanktionsbrott i USA, har i sin tur frigetts av USA..

GöteborgsPosten - 13 timmar sedan

Larm om stort slagsmål i Alingsås

Storbråk i centrala Alingsås. Polisen utreder grov misshandel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.