Computer Sweden > IT

Thursday, 12 December, 07:39

Computer Sweden - 02 dec 19 kl. 10:25

"Är Sverige redo att kliva ombord på framtidståget mot ett innovationsdrivet samhälle 4.0?"
I Sverige är vi vana vid att vara bra på innovation. Men det krävs en kraftsamling om vi ska hänga med i nästa stora tekniksprång, skriver Avanades Niklas Annetun..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Sverige, Avanades Niklas Annetun

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är Sverige, redoatt , kliva, ombord, framtidståget, mot ett innovationsdrivet samhälle 4.0
Skånskan - 10 nov 17 kl. 15:07

Sverige redo för två tuffa playoff-matcher

Sverige inleder playoff-spelet mot Italien på hemmaplan. Att Italien är en stormakt inom fotbollen oroar inte förbundskapten Janne Andersson.
– Vad som hänt historiskt tycker jag är ganska ointressant.

GöteborgsPosten - 13 nov 18 kl. 15:47

Hopp om nya Jemensamtal – Sverige redo

Chanserna att få till nya fredssamtal om Jemen ser ljusare ut, enligt Storbritanniens utrikesminister Jeremy Hunt. Sverige är redo att stå värd för samtal så snart parterna är redo, bekräftar Sveriges utrikesminister Margot Wallström..

GöteborgsPosten - 13 nov 18 kl. 15:47

Hopp om nya Jemensamtal – Sverige redo

Chanserna att få till nya fredssamtal om Jemen ser ljusare ut, enligt Storbritanniens utrikesminister Jeremy Hunt. Sverige är redo att stå värd för samtal så snart parterna är redo, bekräftar Sveriges utrikesminister Margot Wallström..

Expressen - 22 mar 14 kl. 02:00

Sverige redo att stötta Ukraina med pengar

Sverige är redo att stödja Ukraina. Både med lån och teknisk hjälp. Det skriver Fredrik Reinfeldt och Carl Bildt på DN Debatt i dag..

IDG - 25 jun 15 kl. 07:00

Nu kan du prenumerera på kalsonger - är Sverige redo för heta e-handelstrenden?


E-handel i prenumerationsform har länge varit stort internationellt - men affärsmodellen har inte slagit i Sverige ännu. Nu knackar flera stora aktörer på dörren. Är vi redo denna gång?.

Västerbottens Folkblad - 17 mar 16 kl. 08:25

Sverige redo betala för flyktingplan

Regeringen är redo att betala mer pengar till flyktingmottagning i Turkiet och att avstå från att omfördela flyktingar från Sverige till andra EU-länder. En ordnad och säker migration till EU är viktigast, betonar statsminister Stefan Löfven. — Vi behöver få stopp på människosmugglingen och gå från en farlig och oordnad migration till en säker och […].

UNT - 17 mar 16 kl. 08:23

Sverige redo betala för flyktingplan

Regeringen är redo att betala mer pengar till flyktingmottagning i Turkiet och att avstå från att omfördela flyktingar från Sverige till andra EU-länder..

UNT - 17 mar 16 kl. 09:10

Sverige redo betala för flyktingplan

Regeringen är redo att betala mer pengar till flyktingmottagning i Turkiet och att avstå från att omfördela flyktingar från Sverige till andra EU-länder..

DI - 17 mar 16 kl. 08:57

Sverige redo betala för flyktingplan

Regeringen är redo att betala mer pengar till flyktingmottagning i Turkiet och att avstå från att omfördela flyktingar från Sverige till andra EU-länder. En ordnad och säker migration till EU är viktigast, betonar statsminister Stefan Löfven..

Västerbottens Folkblad - 18 mar 16 kl. 02:06

Sverige redo att bistå Grekland

Sverige är redo att bistå Grekland för att landet ska klara att genomföra EU:s flyktingplan. Enligt statsminister Stefan Löfven kan det handla om personal, fartyg och flygplan. De 28 EU-ledarna enades natten till fredagen om en position i förhandlingarna med Turkiet om en gemensam plan för att stoppa strömmen av flyktingar och migranter från Turkiet […].

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 30 minuter sedan

Snart färdigfaxat – Ygeman vill se bättre infoutbyte mellan myndigheter


Nu ska myndigheterna bygga en gemensam it-lösning för att underlätta utbytet av grunddata kring individer och företag. Digitaliseringsministern ser det också som ett sätt att på sikt ta död på faxen..

Computer Sweden - 17 timmar sedan

JDA rullar hem ännu en tung svensk kund


Scania ska använda JDA:s SaaS-lösning för att få en effektivare leveranskedja..

Computer Sweden - 18 timmar sedan

Ville komma över eftertraktad domän – anlitade torped


Den amerikanske studenten Rossi Lorathio Adams II drömde om att tjäna pengar på sociala medier, men det slutade med att han dömdes till 14 års fängelse..

Computer Sweden - 21 timmar sedan

Microsoft lanserar första Office 365-verktyget för Linux


Microsoft presenterar en förhandsversion av collaboration-verktyget Teams för Linux. Det är det första Office 365-verktyget som finns tillgängligt för det här operativsystemet..

Computer Sweden - 21 timmar sedan

Knowit köper digitalkonsult i Göteborg


Konsultbolaget Knowit köper nu Invativa, en digitaliseringskonsult med huvudkontor i Göteborg..

Computer Sweden - 22 timmar sedan

2010-talets bästa it-investering börjar på B och är inte ett företag


Vilken var det gångna årtiondets bästa it-investering? Du kanske tänker på alla de företag som startades och växte sig stora under 2010-talet, men om man tar bort kravet på att det måste vara ett företag är svaret bitcoin..

Computer Sweden - 22 timmar sedan

Efter ett år i Kanada – nu får Huaweis finanschef ta del av bevisningen


Huaweis finanschef Meng Wanzhou har fortfarande inte utlämnats från Kanada till USA trots att det gått över ett år sedan hon greps. Och nu har hon vunnit en delseger och får ta del av  dokument som låg till grund för gripandet..

Computer Sweden - Igår: 06:02

AWS toppchef: "Det här kommer att förändra hur människor gör affärer"


Molnjätten AWS går all-in i den heta tekniken maskininlärning. Chefen för det här området Bratin Saha berättar att de tagit koncepten som gjort moderbolaget Amazon så framgångsrikt inom e-handel och utvecklat verktyg för de breda massorna..

Computer Sweden - Igår: 09:53

Amazon beskyller Trump för missad jätteaffär – "ville skada Bezos"


Amazon anklagar president Donald Trump för att ha utövat ”olämpligt tryck” och för partiskhet som ledde till att försvarsdepartementet Pentagon tilldelade jätteaffären Jedi till Microsoft..

Computer Sweden - I förrgår: 06:02

Inte bara böcker – nu jobbar biblioteken med användarupplevelsen


Bibliotekens huvuduppgift är att ge människor tillgång till information och hjälpa dem att förstå den. Men i dag handlar det inte om att ta fram rätt bok – i stället gäller det att hjälpa till att hitta rätt i överflödet av information som ständigt strömmar mot oss..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.