UT > Nyheter

Sunday, 15 December, 22:52

UT - 30 nov 19 kl. 05:00

Ökad trygghet om nattis flyttarTranemo kommun utreder var ett nattis kan placeras i centralorten. Nattiset ska öka servicenivån i kommunen och även ge mer trygghet till personalen..
Läs mer på UT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökad, trygghetom , nattis, flyttar
Kristianstadsbladet - 22 feb 12 kl. 10:19

Nattis flyttar till nya förskolan

Foto: Bosse Nilsson
Det är hårt tryck på Bromöllas nattis. Inte på flera år har så många barn som nu varit inskrivna. När den nya storförskolan är klar flyttar nattis dit, vilket ska ge några fler platser.

Skånskan - 05 sep 18 kl. 17:22

Moderaterna sätter ökad trygghet i fokus

ystad En av Moderaternas viktigaste valfrågor är ökad trygghet och säkerhet i Ystads kommun. De ska öka med bland annat fler övervakningskameror, ordningsvakter och poliser, men också med livräddare, äldreombudsman och olika slags boenden för äldre.– Vi har lagt ett antal motioner och förslag om trygghet och säkerhet men vi har inte fått gehör från styret Socialdemokraterna och Centerpartiet för det.

Skånskan - 21 nov 15 kl. 14:00

Lovar mer synlighet och ökad trygghet

STAFFANSTORP Staffanstorp är redan testkommun i ett dna-märkningsprojekt för att förebygga bostadsinbrott och lättare spåra stulet gods.
Nu tar kommunen ännu ett steg och klubbar medborgarlöften till invånarna.Syftet är även här att minska bostadsinbrotten och öka tryggheten.

Sydsvenskan - 30 maj 18 kl. 05:29

S lovar ökad trygghet på arbetsmarknaden

Socialdemokraterna presenterar i dag en handlingsplan för ökad trygghet på arbetsmarknaden. Ett vallöfte är att avskaffa allmän visstidsanställning. – Det är en handlingsplan för ordning och reda och trygghet på arbetsmarknaden och den är ganska omfatta.

Polisen - 10 feb 17 kl. 15:00

Delaktighet för ökad trygghet

Ökad trygghet står i fokus när Mölndal lanserar sitt medborgarlöfte. Under året lovar polisen bland annat en ökad närvaro. Samtidigt satsar Mölndals stad på trygghetsskapande åtgärder.

SmålandsPosten - 23 jan 15 kl. 07:02

Digitala larm ger ökad trygghet

Sveriges kommuner har kommit olika långt i arbetet med övergången från analoga till digitala trygghetslarm. En del kommuner är klara med arbetet, andra har inte påbörjat. I Uppvidinge kommun är nu alla larm utbytta.

Polisen - 14 dec 15 kl. 14:50

Ett gemensamt medborgarlöfte för ökad trygghet i Hudiksvall

Medborgarna ska uppleva en ökad trygghet i de centrala delarna av Hudiksvall. Det är huvuddragen i Hudiksvalls medborgarlöfte som undertecknades idag av lokalpolisområdeschef Kristina Holgersson och kommunstyrelsens ordförande Mikael Löthstam..

UNT - 28 jan 16 kl. 20:15

Mer polisnärvaro för ökad trygghet

På torsdagen undertecknade lokalpolischefen i Tierp och kommunstyrelsens ordförande ett medborgarlöfte om mer samverkan för ökad trygghet..

Polisen - 23 jun 16 kl. 08:36

Central överenskommelse för ökad trygghet i Göteborg

Polisen i Storgöteborg och Göteborgs Stad har undertecknat en central samverkansöverenskommelse för ökad trygghet och minskad brottslighet..

Barometern - 21 okt 16 kl. 23:17

Mat och musik för ökad trygghet

Mat och musik för ökad trygghet och integration är ett vinnande koncept. Det märktes på besökarna på fredagens gemenskapskväll..

Skånskan - 17 nov 16 kl. 18:51

Löfte om ökad trygghet

MALMÖ Narkotikaförsäljning, buskörning och otrygga platser, särskilt på kvällstid ...
Det är något som oroar boende i både Kirseberg och Segevång. Men nu har polisen lovat ökad trygghet tillsammans med Malmö stad.

Fler nyheter från UT

UT - 4 timmar sedan

Ishockey: Nittorp tappade segern – UIF föll borta

Två dåliga minuter i tredje perioden kostade Nittorp tre poäng – både i matchen mot Mölndal och i fortsättningsserien. UIF föll borta mot Trollhättan i höstavslutningen..

UT - 6 timmar sedan

Anna Claesson: I vad ligger egentligen julens kärna?

När ska granen in? Vem är först med att härma repliken ”Jag har närt en kommunist vid min barm” när familjen slagit sig ner framför Karl-Bertil Jonssons jul? När kommer tomten och hur mycket kan man ändra på julen?.

UT - 8 timmar sedan

Tips: Så kan du få en mer miljövänlig jul

Pekpinnarna kan bli många och svåra att leva upp till. Men samtidigt måste vi verkligen hjälpas åt för att rädda klimatet. Börja därför med att förändra i alla fall en sak ordentligt.

UT - 13 timmar sedan

Ung man döms för misshandel på skola

En konflikt mellan elever ledde till att en ung man knäade och slog en annan. Nu har mannen dömts till villkorlig dom och böter. .

UT - 16 timmar sedan

Sabina Eskil: En nervös ja-sägares bekännelser

Det finns många ja-sägare. Nog är det nästan modernt att säga ja, för då säger man ju typ ja till livet..

UT - 16 timmar sedan

Bokhandlaren: ”Jag har aldrig haft en tråkig dag på jobbet”

Konkurrensen inom bokbranschen är stenhård, men för Torbjörn Leander på Ekeskogs bokhandel är kombinationen av böcker och kundkontakt värd allt slit – inte minst under julhandeln som innebär jobb 30 dagar på raken..

UT - Igår: 18:12

Odd vass i fria programmet – avancerade i SM

I torsdags blev hemmahoppet Julia Odd sist i juniorklassen i SM. I lördagens fria program gick det bättre. Efter ett fint åk belönades hon med 14:e plats..

UT - Igår: 18:05

Musikhjälpen tog plats även på torget i Ulricehamn

Musikhjälpen har sänt live från Västerås ända sedan i måndags men idag präglades även Ulricehamn av insamlingen. .

UT - Igår: 15:12

Vd:n om utmärkelsen ”Årets sämsta bygge” – ”Inte en rättvis bedömning”

Ulricehamnsföretaget Hanssons hus entreprenad är huvudentreprenör för bygget Six one i Barkabystaden, Järfälla. Bygget blev av tidningen Byggnadsarbetaren utsett till Årets sämsta bygge 2019 efter att flera brister uppdagats och en dödsolycka inträffat. Nu uttalar sig vd:n i UT om kritiken.

UT - Igår: 15:00

Turistchefen om Nutleys betydelse: ”Flera tusen googlingar när Änglagård visas”

Att Colin Nutley och Helena Bergström väljer att spela in sina filmer och tv-serie-projekt i Ulricehamn för med sig positiva bieffekter som på vissa sätt kan vara svårmätbara. – Det finns ett otroligt värde i att de väljer oss gång på gång, säger Helena Haglund, turistchef. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.