Skånskan > Opinion

Sunday, 15 December, 22:51

Skånskan - 02 dec 19 kl. 10:06

Berusadförare körde i diketSkurup I söndags kväll vid 23.30-tiden körde en man av vägen vid Örsjö. Mannen körde av vägen vid den skarpa kurvan innan Rydsgård på länsväg 796 och voltade med bilen. Han lämnde därefter bilen och gömde sig enligt ett vittnes uppgifter till polismyndigheten. Polishund spårade därefter mannen in till Skurup där han anträffades med blödande skador efter olyckan.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Örsjö, Rydsgård, Skurup

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Berusadförare, kördei , diket

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 5 timmar sedan

Kvinnorna i Picassos liv gör entré

recension KONST
Älskad av Picasso
– Kärlekens makt
Arken, Ishøj
Till och med den 23 februariFå konstnärer har blivit så stötta, blötta, omdiskuterade och genomanalyserade som Pablo Picasso (1881-1973). Och det finns gott om infallsvinklar. Hittills har det varit hans olika stilar och tekniker som stått i fokus men i Arkens pågående vinterutställning Älskad av Picasso – Kärlekens makt har ytterligare ett tema tillkommit: Kvinnorna i hans liv.

Skånskan - 6 timmar sedan

Hon fick Lions ungdomspris

Sjöbo Ebba Jönsson, 20, ledare i Friluftsfrämjandet Blentarp-Sövde tilldelas Lions club Sjöbo ungdomsstipendium.Ebba Jönsson har hand om en av Friluftsfrämjandet Blentarp-Sövdes barngrupper, en strövargrupp med barn i tio-elvaårsåldern.
”Där har hon ett stort engagemang och kunnande i friluftsliv som hon på ett fantastiskt och glädjesmittande sätt delar med sig av, både till barnen, ledarkollegor och övriga ledare i vår lokalavdelning.

Skånskan - 9 timmar sedan

De flesta vill ha en riktig julgran inne

brodda I Brodda är det högsäsong för familjen Olsson som driver Nybyggets granar.
Över 1 000 granar stora som små säljs under några intensiva veckor.Inte precis någon julstämning bjuder denna askgråa lördagsförmiddag.

Skånskan - 11 timmar sedan

Nej till ny cykelväg vid Stehag

STEHAG/SJÖHOLMEN Politikerna i Eslövs miljö- och samhällsbyggnadsnämnd säger nej till ett medborgarförslag om att bygga en rakare cykelväg inne i Stehag mot Sjöholmen.
Det handlar om en sammankoppling inne i samhället som man vill ha söder om järnvägen. Det finns en alternativ väg intill som inte är mycket längre.

Skånskan - 11 timmar sedan

Ska ta fram en ny energiplan

ESLÖV Eslövs kommun ska ta fram en ny energiplan.
– Det handlar om att minska energianvändningen i kommunens verksamheter. Både vad gäller exempelvis bilar och el.

Skånskan - 11 timmar sedan

Fick ja till puts i tegelstad

ESLÖV En fastighetsägare i Eslövs norra del får till slut lov att putsa sitt delvis teglade hus trots att det ligger i ett område där Eslövs kommun egentligen vill bevara tegelstaden.
När miljö- och samhällsbyggnadsnämnden behandlade ärendet vållade det en del huvudbry.
Fastighetsägaren fick för några år sedan bygglov för att bygga till huset med en ny del som fick lov att putsas utvändigt, trots att ursprungshuset är en tegelbyggnad.

Skånskan - 11 timmar sedan

Kan gå miste om skadestånd

mellanskåne En man som utsatts för misshandel kan gå miste om det skadestånd som han tilldömdes av tingsrätten.Mannen utsattes för misshandel sommaren 2018 och en man dömdes senare för brottet.
Domstolen beslutade att gärningsmannen skulle betala 16 200 kronor i skadestånd.

Skånskan - 11 timmar sedan

Skärp ton mot inspektion

Finansinspektionen har inspekterat 13 banker sedan 2015. Ingen har fällts eller klandrats. För att försäkra sig om den saken har chefer bland annat strukit formuleringar i anställdas rapporter.

Skånskan - 11 timmar sedan

Man gav en örfil – får villkor dom

Svalöv Den 62-årige mannen tyckte att pojkarna körde sina mopeder lite väl vårdslöst och tillrättavisade.Det hela slutade med att en 16-åring fick ta emot ett slag i ansiktet och nu döms mannen till villkorlig dom och dagsböter för misshandel.
Händelsen inträffade vid en kiosk i ett samhälle i Svalövs kommun och enligt domen ska det uppstått en dispyt mellan den dömde mannen och ett antal mopedburna ungdomar.

Skånskan - 11 timmar sedan

Konstruktivt av tragedi

Sveriges enda stödlinje för personer med självmordstankar, driven av föreningen Mind, kommer att sponsras av Tim Bergling Foundation, grundad av artisten Aviciis familj efter sonens självmord. Det handlar om en kostnad på 30 miljoner.
Hjälplinjen tog förra året emot 31 000 samtal och kontakter men det var bara en fraktion av alla som ville ha hjälp.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.