YLE > Finland

Wednesday, 11 December, 02:24

YLE - 02 dec 19 kl. 09:59

Justitiekanslern har tagit emot flera klagomål om Posten, statsminister Rinne och tidigare ministern PaateroJustitiekanslern har under den senaste tiden mottagit flera klagomål som bottnar i postkrisen. Många av klagomålen handlar om statsminister Antti Rinne (SDP), men också klagomål om f.d. ägarstyrningsminister Sirpa Paatero (SDP), samt Postens styrelse har lämnats in..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Posten, Rinne, Paatero, Antti Rinne, SDP, Sirpa Paatero, Postens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Justitiekanslernhar tagit , emotflera , klagomålom , Posten, statsminister, Rinne och tidigare ministern Paatero
YLE - 16 okt 19 kl. 05:55

MT: Majoritet av finländarna emot privatisering av posten

Majoriteten av finländarna är emot en privatisering av posten. Det här visar en färsk gallup som tidningen Maaseudun tulevaisuus låtit göra. Fler än femtio procent kan också tänka sig att stöda postväsendet med skattemedel..

YLE - 01 mar 13 kl. 08:36

De sociala mediernas makt överraskade posten

De sociala medierna har blivit ett effektivt sätt att få gehör för klagomål på dålig service. Posten har nu överraskats av respons på ett klagomål, som publicerades deras sida på Facebook. En missnöjd kund skrev att han inte fick ett paket hemlevererat, trots att leveransen redan var betald, skriver Yle Uutiset.

YLE - 17 maj 16 kl. 07:00

Posten börjar klippa gräs idag

Posten börjar klippa sina kunders gräs idag. Posten har tagit emot förhandsbeställningar i hela landet, men kommer främst att klippa gräs i södra Finland. Tjänsten går ut på att anställda vid Posten klipper gräsmattor längs utdelningsrutterna, så länge vädret är lämpligt.

YLE - 17 maj 16 kl. 07:00

Nu börjar Posten klippa gräs

Posten börjar klippa sina kunders gräs idag. Posten har tagit emot förhandsbeställningar i hela landet, men kommer främst att klippa gräs i södra Finland. Tjänsten går ut på att anställda vid Posten klipper gräsmattor längs utdelningsrutterna, så länge vädret är lämpligt.

YLE - 08 dec 16 kl. 11:08

Posten och Demokraatti i luven på varandra

På torsdag morgon gick SDP:s partitidning Demokraatti ut med nyheten att Posten slarvat bort hela tidningens nyaste upplaga. Posten tillbakavisar påståendet, men då kontrar Demokraattis chefredaktör med att säga att Posten ljuger. Demokraatti skriver själv på sin webbplats att Posten inte har koll på var den senaste upplagan på 10 000 tidningar finns.

Barometern - 12 aug 13 kl. 07:57

Villaägare hotas av vite efter klagomål

I nästan tio år har byggnadsnämnden försökt få en fastighetsägare att städa upp på tomten. Redan 2004 kom det klagomål från grannarna på den fastighet som ägs av en man i en av kommunens mindre tätorter. De retade sig på att tomten är full av bilar och cyklar och krävde att kommunen skulle få mannen att städa upp, vilket man försökte göra.

Kristianstadsbladet - 08 jan 14 kl. 01:30

Hälsobluffar gav flest klagomål


2013 var året då fler svenskar än någonsin lurades av oseriösa bolag i bantnings- och hälsobranschen. Det visar statistik över anmälningar till Konsumentverket.Bolagen erbjuder "gratisprover" av preparat som påstås förbättra hälsan och minska vikten.

BT - 08 jan 14 kl. 01:32

Hälsobluffar gav flest klagomål

2013 var året då fler svenskar än någonsin lurades av oseriösa bolag i bantnings- och hälsobranschen. Det visar statistik över anmälningar till Konsumentverket. Bolagen erbjuder "gratisprover" av preparat som påstås förbättra hälsan och minska vikten.

Sydöstran - 12 okt 16 kl. 12:21

Många klagomål mot Postnord

Brev som är försenade, paket som kommer fram trasiga och post som försvinner helt. Klagomålen mot posten har ökat kraftigt och Blekinge är inget undantag..

YLE - 09 maj 17 kl. 12:09

Posten flyttar kodningsarbete till Filippinerna - politiker ser det som skandalöst

Posten flyttar en del av sitt kodningsarbete från Finland till Filippinerna, skriver Talouselämä. Avsikten är att förbättra hastigheten i sorteringen av brev och tidningar. Behandlingen av okända adressuppgifter ska effektiveras med hjälp av en digitaliseringstjänst utomlands.

Fler nyheter från YLE

YLE - 5 timmar sedan

Källa till Yle: Finland har en klar plan för att återbörda finländarna på al-Hol – de flygs hem då kurderna hämtar dem till gränsen vid Irak

Finland strävar aktivt till att återbörda de kvinnor och barn som befinner sig på fånglägret al-Hol i Syrien, enligt uppgifter Yle kommit över..

YLE - 6 timmar sedan

Här är Västnylands lucior 2019 - sprider ljus i sex olika delar av regionen

Nu är det klart vem som kröns till lucior i Västnyland. Totalt handlar det om sex lucior i Raseborg, Ingå, Lojo och Sjundeå..

YLE - 7 timmar sedan

Anette Karlsson: "Nog är jag besviken på att Borgå inte är med i sysselsättningsförsöket"

Borgå stad gick miste om både kommunförsöket med sysselsättning och en fjärde uppsökande ungdomsarbetare. Anette Karlsson (SDP) är besviken men hoppas på ett nytänk för att hjälpa arbetslösa..

YLE - 8 timmar sedan

Sannfinländarna undertecknar interpellation om al-Hol – Samlingspartiet överväger att göra det samma

Sannfinländarna meddelar att de kommer att lämna in en interpellation angående det syriska fånglägret al-Hol och de finländska medborgare som befinner sig där. De vill också utreda utrikesminister Pekka Haavistos förfaranden, för att se ifall han gjort sig skyldig till tjänstebrott..

YLE - 8 timmar sedan

Tunnel till skärgården och back för kommunreform när Åland fick ny regering

Centerns partiledare Veronica Thörnroos valdes idag till lantråd för Ålands landskapsregering. I regeringsprogrammet för den åtta personer starka regeringen går man tvärt emot vad den tidigare landskapsregeringen beslutat om skärgårdens trafiksystem och om kommunreformen..

YLE - 9 timmar sedan

Egentliga Finland satsar minst på bashälsovården - i Nyland ökar kostnaderna mest fram till 2030

Det finns stora variationer i vad social- och hälsovården kostar i olika delar av landet. Det här kommer fram i THL:s omfattande granskning..

YLE - 9 timmar sedan

Här är Finlands regering - ung, erfaren och kvinnodominerad

Det här är Sanna Marins regering som efterträder den kortlivade regeringen Rinne..

YLE - 15 timmar sedan

Tjänsteman vid Esbopolisen dömd till böter för sexuella trakasserier – jobbar fortfarande kvar

En civil tjänsteman vid Västra Nylands polisinrättning i Esbo har dömts till böter för att ha trakasserat en kvinnlig kollega sexuellt..

YLE - 11 timmar sedan

Hissarna vid järnvägsbron i Karis blir klara först i slutet av januari

Den nya busstationen i Karis har tagits i bruk. Staden tog emot området vid mottagningsgranskningen på måndag (9.12).

YLE - 13 timmar sedan

Rinne ut, Marin in: Riksdagen sade ja till Marin, presidenten godkände nya regeringen – vi sänder och rapporterar live

Finland får en ny regering i dag ledd av Sanna Marin. Riksdagen och president Sauli Niinistö ska utnämna Marin till statsminister och godkänna den nya regeringen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.