Dagens PS > Ekonomi

Friday, 06 December, 02:29

Dagens PS - 02 dec 19 kl. 10:03

Voi ska omsätta 1 miljard nästa årVoi har ambitiösa mål för 2020. Elsparkcykelbolaget siktar på att växa med flera hundra procent och uppnå på en omsättning på över en miljard.  Det är nyhetsbyrån Finwire som rapporterar om de ambitiösa målen, som ska uppnås genom att företaget höjer sina bruttomarginaler samtidigt som man minskar på energiutgifterna. I ett föredrag för analyshuset Pareto i fredags berättade även företaget att det kommer att ersätta sina nuvarande scootrar med en ny version, som ska ha en batterilivslängd på över 1,5 år i stället för 9-12 månader. En viktig del i expansionen är också att Voi börjar få fäste i Tyskland.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Finwire, Pareto, Voi, Tyskland, DI Digital, Fredrik Hjelm, Vostok New Venture, Di Digital, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Voiska , omsätta1 , miljardnästa , år
Dagens PS - 02 dec 19 kl. 10:03

Voi ska omsätta en miljard nästa år

Voi har ambitiösa mål för 2020. Elsparkcykelbolaget siktar på att växa med flera hundra procent och uppnå på en omsättning på över en miljard.  Det är nyhetsbyrån Finwire som rapporterar om de ambitiösa målen, som ska uppnås genom att företaget höjer sina bruttomarginaler samtidigt som man minskar på energiutgifterna.

Dagensanalys.se - 27 maj 16 kl. 08:40

Snapchat säger att de kommer omsätta en miljard dollar nästa år

Investerare lägger just nu miljarder dollar på Snapchat. En av anledningarna är att verksamheten växer mycket starkt just nu och den förväntas växa ännu mer under 2017. Snapchat beräknas omsätta någonstans mellan 250 till 350 miljoner dollar i år.

Dagensanalys.se - 27 maj 16 kl. 08:39

Snapchat säger att de kommer omsätta en miljard dollar företaget nästa år

Investerare lägger just nu miljarder dollar på Snapchat. En av anledningarna är att verksamheten växer mycket starkt och den förväntas växa ännu mer under 2017. Snapchat beräknas omsätt någonstans mellan 250 till 350 miljoner dollar i år.

SVT - 17 jun 19 kl. 12:59

SJ vinner stor upphandling i Norge – väntas omsätta 1 miljard per år

Svenska SJ tar över en stor del av den norska tågtrafiken efter att ha vunnit en upphandling. Enligt bolaget själva kommer Norgetrafiken att omsätta omkring 1 miljard kronor årligen..

Dagensanalys.se - 19 okt 16 kl. 09:20

VR kommer omsätta 700 miljarder kronor 2020 – det är 700 tusen miljoner kronor

Virtual Reality, även kallat VR i folkmun, är det som alla marknadsförare blickar mot när de vill visa att de ligger i framkant. Mark Zuckerberg har förutspått att VR-glasögonen kommer att ersätta iPad enheterna som man använder för att titta på sina favoritfilmer och serier på Netflix och för att spela, istället kommer man att ta på sig VR-glasögon och kliva in i en virtuell värld där man kan kliva in i sina filmer och spel. Med nya aktörer på konsumenthårdvarusidan som exempelvis Sonys som just släppt sin PlayStation VR, som förväntas sälja miljoner enheter redan i år, är VR och AR där den nya digitala marknaden växer.

Kristianstadsbladet - 10 dec 12 kl. 09:01

Julhandeln kan omsätta 660 miljoner

Foto: Scanpix
Varma kläder och vintersportprylar bedöms bli julens storsäljare. Men hur stor julhandeln blir återstår att se.
?

DI - 10 apr 17 kl. 08:46

Nibe vill omsätta 20 miljarder

Nibes mål om att omsätta 20 miljarder kronor senast år 2020 kommer att nås tidigare än så, och därför sätts nu målet upp att fördubbla omsättningen till 40 miljarder kronor inom fyra-sju år efter att omsättningen har nått 20 miljarder kronor..

Dagensanalys.se - 09 mar 16 kl. 10:16

Snapchat kommer att omsätta 2,5 miljarder kronor i år

Snapchat är troligtvis det snabbast växande sociala nätverket just nu. Investerare satsar stort just nu i bolaget som har värderats till 135 miljarder kronor eftersom verksamheten växer, eller åtminstone förväntas att växa kraftigt under 2016. Snapchat siktar på att omsätta drygt 2,5 miljarder kronor i år, det är sex-sju gånger mer än de dryga 420 miljoner kronor som de hade i intäkter förra året.

DI - 10 mar 17 kl. 12:21

Peckas Naturodlingar siktar på att omsätta 230-250 Mkr

Peckas Naturodlingar genomför just nu en nyemission inför en kommande notering på NGM. Härnösandsbolaget skalar upp produktionen och siktar på att omsätta 230-250 miljoner kronor år 2021, säger vd Hugo Wikström till Finwire..

Länstidningen i Jämtland - 21 dec 18 kl. 12:00

Än en gång spås julhandeln slå nya rekord - beräknas omsätta 80 miljarder

Julhandeln verkar slå nya rekord även i år, svenskarnas julklappshandlande väntas omsätta nära 80....

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 10 timmar sedan

Uppgifter: Percy Nilsson i förhör för insiderbrott

Byggentreprenören Percy Nilsson har under veckan varit anhållen för grovt insiderbrott, enligt vad Dagens Industri erfar. Kvällsposten var först ut med uppgifterna på onsdagskvällen men kunde då inte ange orsaken. Till Di dementerar Percy Nilsson, som äger fastighetsbolaget Parkfast, uppgifterna och säger i stället att han kallats till polisen i egenskap av vittne.

Dagens PS - 10 timmar sedan

Majoritet för misstroende mot Nordmark

En majoritet i riksdagen vänder sig nu mot arbetsmarknadsminister Eva Nordmark (S). Moderaterna och Kristdemokraterna ger regeringen fem dagar. Efter turerna med Arbetsförmedlingen rycker nu en politisk konsekvens allt närmare.

Dagens PS - 11 timmar sedan

Euronext köper aktiemajoritet i Nordpool

Börsoperatören Euronext köper aktiemajoriteten, 66 procent, i elbörsen Nordpool. I och med det förstärker börsen sin position ytterligare i Norden. Nordpool är Europas näst största kraftbörs och har sitt huvudkontor i Oslo, likt Oslobörsen som Euronext redan förvärvat.

Dagens PS - 13 timmar sedan

SAS aktie rasar – största tappet på tio år

SAS redovisade i dag sin delårsrapport för fjärde kvartalet. När flygbolaget nu stänger böckerna för 2019 är det med ett resultat i linje med prognosen – men 1,3 miljarder lägre än ifjol. Aktien rasar på rapporten.

Dagens PS - 13 timmar sedan

Hon blir ny generaldirektör på AF

Arbetsförmedlingen får en ny generaldirektör. Det är Maria Mindhammar som ska försöka vända på skutan. Maria Mindhammar kommer närmast ifrån en position som överdirektör på Arbetsförmedlingen.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Scanias vd sågar EU-policyn: ”Går i fel riktning”

Efter nyåret 2020 väntas ett EU-direktiv ta bort de skattelättnader som är på plats för bland annat etanol. Något som gör Henrik Henriksson, vd på Scania, upprörd. ”Det går precis i fel riktning”, säger han.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Scania-vd:n sågar EU-policyn: ”Går åt fel håll”

Efter nyåret 2020 väntas ett EU-direktiv ta bort de skattelättnader som är på plats för bland annat etanol. Något som gör Henrik Henriksson, vd på Scania, upprörd. ”Det går precis i fel riktning”, säger han.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Analys: Bubbelvarning på fastighetsmarknaden

Senaste fastighetskraschen var 1992 och då rasade Sverige ner i en lågkonjunktur. Det här skriver Di.se i en analys med fokus på K-fastigheter, som på bara fyra dagar sedan börsentrén rusat med närmare 70 procent, framgår det.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Pablo Escobars bror säljer telefon med svensk hjälp

Narkotikakungen Pablo Escobars bror lanserar en ny smartphone. Till sin hjälp har han svenske vd:n Olof Gustafsson. Det är 71-årige Roberto Escobar som släpper smartphonen Escobar Fold 1 genom bolaget Escobar Inc.

Dagens PS - 15 timmar sedan

Norskt bolag tar sikte på notering i Sverige

Norska bolaget Hudya har genomfört köpet av fintechbolaget Payr, ett förvärv som annonserades i somras. Nu siktar man på börsnotering – i Sverige. Det framgår av ett pressmeddelande.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.