FriaTider > Nyheter

Tuesday, 10 December, 10:09

FriaTider - 02 dec 19 kl. 09:33

Parkerar mitt på motorvägen i hala väglaget: "Helt galet"
Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Parkerarmitt på , motorvägeni , hala, väglaget, Helt, galet
YLE - 22 jan 18 kl. 20:21

Bilister struntade i halkan på motorvägen – polisen stoppade många som körde för fort

Polisen tog fast flera bilister för att ha kört rejält för fort på motorvägen mellan Åbo och Helsingfors i helgen. Det här trots det hala väglaget..

UNT - 02 feb 18 kl. 10:28

Larm: Rådjur på motorvägen

Det har varit besvärligt på E18 mellan Enköping och Stockholm under fredagsmorgonen på grund av det hala väglaget..

YLE - 26 okt 12 kl. 07:00

Snöfall gör väglaget dåligt

Snöfall och köldgrader försvårar vägtrafiken på många håll, rapporterar Trafikverket. . Väglaget är mycket dåligt i Mellersta Österbotten och Birkaland, och dåligt på många håll i södra Finland.

YLE - 15 feb 16 kl. 06:38

Två långtradare körde av vägen samtidigt i Hangö

På fredag kväll körde två långtradare så gott som samtidigt i diket endast en kilometer från varandra. Olyckorna skedde på riksväg 25 i Hangö nära Lappvik och Skogby (Raseborg) strax innan klockan åtta på kvällen. Den ena lastbilens släp hade blivit kvar på vägen vilket ledde till att också två personbilar körde in i släpet.

BT - 15 mar 14 kl. 08:20

Skåpbil blåste av vägen

SMHI har utfärdat en klass 2-varning för storm i Skåne på lördagsmorgonen. Även i Västra Götaland blåste det rejält. Stormen har dragit fram över Skåne på morgonen.

YLE - 16 nov 15 kl. 07:43

Halt väglag orsakade krockar

På måndagmorgon orsakade det hala väglaget ett flertal krockar, bland annat på motorvägen i Vasa. Trafiken på motorvägen var avstängd, men nu löper trafiken igen. Enligt räddningsverket var det fråga om tre krockar på motorvägen, men utan allvarliga skador.

YLE - 22 jun 14 kl. 13:53

Midsommartrafiken avtar

Returtrafiken efter midsommarhelgen var som livligast i eftermiddags. Trafiken försvårades av det hala väglaget efter helgens hagelskurar, men det har inte rapporterats om några dödsolyckor i trafiken. Trafiken kom i gång tidigare än vanligt.

YLE - 22 jun 14 kl. 13:53

Midsommartrafiken avtog

Returtrafiken efter midsommarhelgen var som livligast på eftermiddagen. Trafiken försvårades av det hala väglaget efter helgens hagelskurar, men det rapporterades inte om några några dödsolyckor i trafiken. Den återvändande trafiken kom i gång tidigare än vanligt.

YLE - 12 jan 17 kl. 05:56

Stormen påverkar många i Åboland - 13,9 meters vågor i natt

På torsdag morgon blåser det fortfarande upp till 24 meter i sekunden på Skärgårdshavet och i vindbyarna upp till 30 meter i sekunden, varnar meteorologerna. Stormen har orsakat elavbrott, och vid 9-tiden var närmare 1 000 hushåll utan el i Egentliga Finlnad, såsom i Kimito, Salo, Lundo och Åbolands ytterskärgård. Här finns en länk till elavbrotten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.