YLE > Finland

Sunday, 08 December, 04:50

YLE - 02 dec 19 kl. 09:40

Bandet Sunrise Avenue lägger nerBandet Sunrise Avenue lägger ner efter sjutton år tillsammans. Beslutet är gemensamt, enligt sångaren Samu Haber..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Sunrise Avenue, Samu Haber

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bandet, Sunrise, Avenuelägger , ner
Expressen - 30 maj 12 kl. 15:28

Bandet läggs ner - då släpper Ebbot album

The Soundtrack of Our Lives lägger efter sommarens spelningar ner verksamheten. Sångaren Ebbot Lundberg verkar inte spilla någon tid utan har redan nu en klar soloplatta att släppas..

Cornucopia - 18 feb 15 kl. 15:01

Sammanfattning DAB: Nedsläckningen av FM-bandet kommer leda till mindre radiolyssnande

Dags för en sammanfattning kring hela dabaclet med att den internationella standarden FM-sändningar ska stängas ner 2022 för att tvinga folk att lyssna på en icke-efterfrågad digitalradio, DAB.

Se även tidigare artiklar i ämnet, som testet av DAB, Internetsänd digitalradio och FM-radio, eller att nya radioapparater kostar enbart hushållen minst två miljarder SEK och att stationär DAB är meningslös, då man i stationära installationer ändå har tillgång till Internet om inte strömmen gått.
Jag har sedan mitt DAB-test nu omkomfigurerat arbetsplatsen till nätsänd Internetradio, eller för den delen digital musik och ljud över huvud taget.

Kristianstadsbladet - 15 jul 19 kl. 19:08

Sista gången rock'n'roll bandet spelar på logen

Cadillac Band spelar på Calles loge i år igen. Men det blir deras sista år där. Bandet ska trappa ner.

YLE - 13 jan 15 kl. 12:00

UMK15: Otto Ivar

Karlebybon Otto Ivars låt Truth or dare baserar sig på sångaren och låtskrivarens egna erfarenheter. Videon till låten filmades in på Island eftersom musikern tyckte landskapet där bjöd på det ljus och skuggor som låten behövde. UMK15 // OTTO IVAR: “Truth Or Dare”2 min 49 sSpela upp klipp på Arenan: UMK15 // OTTO IVAR: “Truth Or Dare”Otto Ivar fick sin första elgitarr som liten femåring i Kelviå i mellersta Österbotten.

YLE - 11 aug 14 kl. 23:53

Dag 1: Blåvit urladdning

En hel drös med finländska friidrottare presenterar sig genast under öppningsdagen av friidrotts-EM i Zürich. Bland annat Nooralotta Neziri, Minna Nikkanen, Jukka Keskisalo och Hanna-Maari Latvala jagar avancemang när mästerskapet rivstartar. Finländare: Ingen mjuklandning här inte – öppningsdagen bjuder på det största antalet finländare av alla tävlingsdagar.

SVT - 08 nov 13 kl. 19:15

Ny film visar gripandet på Arctic Sunrise

Den ryska styrkan firades med rep ner från en helikopter. Med riktade vapen tog de sedan kontroll över fartyget Arctic Sunrise. Greenpeace släpper en ny video som visar hela händelseförloppet.

Kristianstadsbladet - 14 jun 11 kl. 06:30

Landat med bandet efter året i rampljuset

2009 blev han rikskändis när han kom tvåa i musiktävlingen "Idol". En obligatorisk coverskiva och turné senare så väntar första skivan med bandets egna låtar.
KRISTIANSTAD..

DI - 31 aug 15 kl. 12:03

Salesforce köper in sig i svenska Universal Avenue

Stockholmsbolaget Universal Avenue tar in 40 miljoner i riskkapital. En av de nya investerarna är amerikanska Salesforce.  "Det är en drömpartner", säger Johan Lilja, vd för Universal Avenue.

Skånskan - 12 jun 16 kl. 16:45

Sabaton kröner sitt segertåg på scenen

Peter Eliasson festival
Sweden Rock
Lördagen den 11 juni Sabaton har medvetet byggt upp sitt varumärke med både en årlig festival hemma i Falun och en dito kryssning. Vad spelar då det faktum att fyra av medlemmarna helt sonika hoppade av våren 2012? Inte mycket, har det visat sig.

Kristianstadsbladet - 20 nov 11 kl. 10:18

Upp och ner med Whitesnake

Ja, så står han där, snurrar sitt mikrofonstativ i luften och skojar om att det tagit honom 30 år att lära sig ett icke tryckbart svenskt ord som börjar på k.
David Coverdale, tillsammans med det som idag kallas Whitesnake. Inledningen är stark, bandet skjuter iväg ?

Fler nyheter från YLE

YLE - 8 timmar sedan

Det första av Veijo Baltzars offer träder fram – rapartisten Mercedes Bentso: ''Jag trodde han såg min talang''

Rapartisten Mercedes Bentso berättar i en intervju för Yle att hon är ett av kulturrådet Veijo Baltzars offer. Hon skrev en låt om sina erfarenheter före Baltzar greps i november..

YLE - 7 timmar sedan

Rinne ratas av folket i Yles undersökning: Majoriteten anser att statsministerns avgång beror på honom själv

Regeringskrisen kulminerade i statsminister Antti Rinnes (SDP) avgång i tisdags. Enligt folket borde Rinne se sig i spegeln, majoriteten anser att regeringskrisen var Rinnes eget fel..

YLE - 8 timmar sedan

Det första av Veijo Baltzars offer stiger fram – rapartisten Mercedes Bentso: ''Jag trodde han såg min talang''

Rapartisten Mercedes Bentso berättar i en intervju för Yle att hon är ett av kulturrådet Veijo Baltzars offer. Hon har skrivit en låt om sina erfarenheter före Baltzar greps i november..

YLE - 11 timmar sedan

Veckoslutsläsning: Den finländska fattigdomens anatomi, gymnasierankning och Kanye Wests nya image

Här kommer kvällsläsning för lördagen..

YLE - 11 timmar sedan

Asylsökande irakier: “Väntan är som ett fängelse"

Sedan i torsdags står ett svart tält utanför Migrationsverkets kontor i Böle i Helsingfors. Det är asylsökande irakier som demonstrerar mot att Migrationsverket anser att Irak är ett säkert land att skicka tillbaka asylsökande till..

YLE - 13 timmar sedan

Partierna i den avgångna regeringen säger ja till fortsatt regeringssamarbete under ledning av SDP

De fem parter som medverkade i statsminister Antti Rinnes regering har svarat jakande på de två frågor Rinne ställde i egenskap av regeringssonderare..

YLE - 14 timmar sedan

Nästan 2,3 miljoner såg slottsbalen på tv

Yles tvåspråkiga tv-sändningar från presidentens självständighetsmottagning sågs på självständighetsdagen av i genomsnitt 2,28 miljoner människor..

YLE - 14 timmar sedan

Raseborg fortsätter köpa läkar- och fjärrläkartjänster för sina äldre invånare: "Telefontjänsterna ersätter inte läkarbesök"

Raseborgs stad fortsätter köpa privata läkartjänster för äldre som bor på stadens olika vårdboenden eller bor hemma, men är inskrivna i Vård i hemmet. Nu utvidgas avtalet också till vårdavdelningen vid Raseborgs hälsovårdscentral..

YLE - 15 timmar sedan

Buller och lukter kan förekomma vid raffinaderiet i Nådendal under strejken - verksamheten på sparlåga

Raffinaderiet går på sparlåga under industrifackets strejk. Endast kritiska säkerhetssystem hålls i bruk..

YLE - 22 timmar sedan

Debatten om unga och deras porrkonsumtion – är vi blåögda eller har vi moralpanik?

Porrfritt, porrfilter, porrmyter, porrberoende. Ser man på den allmänna debatten om porrens ökade tillgänglighet i allmänhet och bland unga i synnerhet, ser den väldigt olika ut i Finland och Sverige. I Sverige går debatten het medan den knappt kommit igång här i Finland..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.