Affärsvärlden > Ekonomi

Saturday, 07 December, 16:06

Affärsvärlden - 02 dec 19 kl. 08:26

Antalet företagskonkurser minskarAntalet företagskonkurser minskade med 10 procent i november jämfört med motsvarande period föregående år..
Läs mer på Affärsvärlden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Antalet företagskonkurser, minskar
Affärsvärlden - 05 maj 14 kl. 13:53

Antalet företagskonkurser minskar

Antalet företagskonkurser i Sverige minskade med 11 procent i april jämfört med motsvarande månad året innan, enligt månadsstatistik från affärs- och kreditupplysningsföretaget UC..

DI - 01 dec 14 kl. 14:36

Företagskonkurser minskar kraftigt

Antalet företagskonkurser i Sverige sjönk med 14 procent i november jämfört med motsvarande månad året innan, enligt månadsstatistik från affärs- och kreditupplysningsföretaget UC..

DI - 01 dec 15 kl. 12:19

Antalet företagskonkurser minskar

Antalet företagskonkurser uppgick till 553 i november, vilket innebär en minskning med 5 procent jämfört med samma månad 2014..

DI - 01 jun 16 kl. 08:12

Företagskonkurser minskar

Antalet företagskonkurser sjönk med 6 procent i maj jämfört med motsvarande period föregående år. Det visar statistik från affärs- och kreditupplysningsföretaget UC, enligt ett pressmeddelande..

Nya Wermlands Tidningen - 05 jul 13 kl. 15:20

Konkurserna minskar mest i Värmland

Värmland går på tvärs med övriga landet och minskar antalet företagskonkurser trots lågkonjunkturen. Under juni var nedgången hela 75 procent vilket inga andra län kommer i närheten av. Det visar en ny rapport från kreditupplysningsföretaget UC..

Kristianstadsbladet - 14 jan 13 kl. 08:21

Företagskonkurser väntas öka 2013


Antalet företagskonkurser i världen väntas stiga med 4 procent i år, enligt en rapport från kreditförsäkringsbolaget Euler Hermes. Läget är allvarligast i Medelhavsländerna där de väntas gå upp med 19 procent. I Spanien väntas konkurserna öka med 25 procent och med 10 procent i Grekland.

Dalarnas tidningar - 17 okt 13 kl. 15:28

Konkurserna minskar i Dalarna

Under årets första nio månader minskade antalet konkurser i Dalarna med 38 till 124 företagskonkurser.

Affärsvärlden - 04 dec 13 kl. 08:57

Antalet konkurser minskar

Antalet företagskonkurser uppgick till 641 i november, vilket innebär en minskning med 4 procent jämfört med samma månad 2012..

DI - 04 dec 13 kl. 09:02

Konkurserna minskar

Antalet företagskonkurser uppgick till 641 i november, vilket innebär en minskning med 4 procent jämfört med samma månad 2012..

DI - 04 feb 14 kl. 08:20

Konkurserna minskar snabbt

Antalet företagskonkurser i Sverige minskade med 17 procent i januari jämfört med motsvarande månad året innan, enligt månadsstatistik från affärs- och kreditupplysningsföretaget UC..

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - Igår: 15:25

Alf Göransson föreslås ta klubban i NCC

NCC:s valberedning föreslår Alf Göransson att bli vald till ny styrelseordförande i NCC vid nästa ordinarie bolagsstämma som äger rum den 1 april 2020. Detta efter att nuvarande ordförande Tomas Billing har avböjt omval..

Affärsvärlden - Igår: 15:22

Stark jobbrapport ger USA-terminerna skjuts uppåt

En starkare jobbrapport för november än väntat eldade på uppgången i terminerna för de ledande amerikanska börserna inför fredagens öppning..

Affärsvärlden - Igår: 14:43

Urstarka amerikanska jobbsiffror

Antalet sysselsatta utanför jordbrukssektorn i USA ökade med 266.000 personer i november. Arbetslösheten uppgick till 3,5 procent, jämfört med 3,6 procent månaden före..

Affärsvärlden - Igår: 14:56

Miljardärernas paradis

KRÖNIKA Baserat på det vanliga Gini-måttet är Sverige ett av världens mest ojämlika länder när det gäller fördelningen av förmögenheter..

Affärsvärlden - Igår: 14:17

Bolund stödjer FI-förslag för kommersiella fastigheter

Det finns en stor samsyn inom finansiella stabilitetsrådet om att risker förknippade med utlåning till kommersiella fastigheter är något man behöver vara medveten om och det finns ett starkt stöd för Finansinspektionens förslag på detta område. Det sade finansmarknadsminister Per Bolund till journalister efter finansiella stabilitetsrådets möte på fredagen..

Affärsvärlden - Igår: 14:15

Inför noteringen av Saudi Aramco

Aktierna i Saudi Aramco kommer att börja handlas på Tadawul-börsen i Riyad på onsdag den 11 december, enligt ett uttalande från bolaget..

Affärsvärlden - Igår: 13:46

Alphabet stäms av fackförbund

Googles ägarbolag Alphabet stäms av amerikanska fackförbundet Communications Workers of America. Bolaget anklagas för att ha gett organisatörer som önskade engagera sig i facklig verksamhet sparken, enligt Reuters..

Affärsvärlden - Igår: 13:36

Därför minskar Perssons investeringsbolag i Hexagon

En kursuppgång på över 30 procent under 2019 och den efterföljande "något" ansträngda värderingen ledde fram till Ramsburys beslut att skala ned innehavet i Hexagon..

Affärsvärlden - Igår: 13:29

Starbreeze tar nedskrivning på 111 miljoner

Starbreeze och Smilegate har beslutat att avsluta samarbetet kring det Crossfire-relaterade spelprojektet, vilket medför en nedskrivning om 111 miljoner kronor under det fjärde kvartalet 2019..

Affärsvärlden - Igår: 13:31

Aktierna som backar på börsen

Stockholmsbörsen låg på plus vid lunchtid på fredagen, liksom andra Europabörser. Men vissa aktier går emot strömmen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.