YA > Nyheter

Friday, 06 December, 02:28

YA - 02 dec 19 kl. 09:28

Byalaget tar över ansvaret för fotbollsplanenEtt återuppstått byalag, unga familjer som flyttat till byn och viljan att skapa en stark gemenskap har gjort att engagerade bybor nu tagit över ansvaret för fotbollsplanen mitt i Lindby. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Lindby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Byalaget, taröver , ansvaretför , fotbollsplanen
Skånskan - 10 jun 16 kl. 06:28

Morgonkollen: Byalaget tar strid för gatubelysningen

Morgonkollen LOKALT Kommunen går i borgen för bostäder till nyanlända
HÖRBY Genom att borga för hyreslägenheter vill kommunen göra det lättare för personer med svag ekonomi att få en lägenhet. SD, SPI och Moderaterna är emot idén. Odlarna mot duvor i  kolonitvist
MALMÖ Om brevduvorna ska flytta in i kolonierna måste en fjärdedel av odlarna flytta ut.

GöteborgsPosten - 06 aug 18 kl. 14:52

Vi tar ansvaret för vård och kollektivtrafik på största allvar

Det har betydelse vilken valsedel ni väljer i valet till Västra Götalandsregionen 9 september. Regionen ansvarar för hälso- och sjukvård och kollektivtrafik för 1,7 miljoner människor i 49 kommuner. Vi vänsterpartister som ber om ert förtroende i valet tar ansvaret för vården och kollektivtrafiken på största allvar, skriver Eva Olofsson (V) och Jan Alexandersson (V)..

Skånskan - 10 jun 16 kl. 06:00

Byalaget tar strid för gatubelysningen

Vallarum Det kan inte vara förenligt med kommunallagen att släcka ner gatubelysningen i en by. Det anser Vallarums byalag som skrivit till kommunen.– Vi tycker att det är uppenbart att en kommun inte kan göra så här.

Sydsvenskan - 22 jul 11 kl. 21:40

NYT: Islamistisk grupp tar ansvaret

Enligt obekräftade uppgifter från New York Times tar den islamistiska terrorgruppen Ansar al-jihad al-alami - ungefär "Det heliga krigets hjälpare" - har tagit på sig ansvaret för bombdådet i Oslo. Motivet ska vara Norges närvaro i Afghanistan.
Den islamistiska terrorgruppen Ansar al-jihad al-alami ?

YLE - 17 mar 14 kl. 18:50

Iltalehti: Tom Nybondas tar ansvaret

Helsingfors IFK åkte ur slutspelet i ishockey på söndag kväll efter den andra raka förlängningsförlusten mot Pelicans. I en intervju till Iltalehti säger Nybondas att han tar på sig ansvaret. Helsingfors IFK hade en turbulent säsong med tidvis bra spel men alltför många svackor.

YLE - 17 mar 14 kl. 18:50

Tom Nybondas tar ansvaret

Helsingfors IFK åkte ur slutspelet i ishockey på söndag kväll efter den andra raka förlängningsförlusten mot Pelicans. På klubbens hemsida säger IFK:s sportchef Tom Nybondas att han tar på sig ansvaret. Helsingfors IFK hade en turbulent säsong med tidvis bra spel men alltför många svackor.

Helsingborgs Dagblad - 10 okt 16 kl. 12:20

Tar ansvaret – men får ersättning

Martin Johnsrud Sundby tar det fulla ansvaret för att hans astmamedicinering resulterade i en dopningsavstängning. Den norske längdskidstjärnan får ändå ersättning av förbundet för indragna prispengar och juridiska kostnader, skriver norska Dagbladet. –.

SmålandsPosten - 10 okt 16 kl. 12:20

Tar ansvaret - men får ersättning

Martin Johnsrud Sundby tar det fulla ansvaret för att hans astmamedicinering resulterade i en dopningsavstängning. Den norske längdskidstjärnan får ändå ersättning av förbundet för indragna prispengar och juridiska kostnader, skriver norska Dagbladet.(TT).

Blekinge Läns tidning - 10 okt 16 kl. 12:20

Tar ansvaret - men får ersättning

Martin Johnsrud Sundby tar det fulla ansvaret för att hans astmamedicinering resulterade i en dopningsavstängning. Den norske längdskidstjärnan får ändå ersättning av förbundet för indragna prispengar och juridiska kostnader, skriver norska Dagbladet.(TT).

UNT - 10 okt 16 kl. 12:20

Tar ansvaret - men får ersättning

Martin Johnsrud Sundby tar det fulla ansvaret för att hans astmamedicinering resulterade i en dopningsavstängning..

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Bröder åtalas för insiderbrott

YA - 30 minuter sedan

Peo Örnsved (SD): Ekonomiskt haveri i familjenämnden

Familjenämnden i Tomelilla har under året brottats med att få budgeten i balans..

YA - 1 timme sedan

Lucka 6: Ferdinand ger sig ut i världen – vilken bok?

Det är fredag och lucka 6 ska öppnas. Härligt att vi kommer allt närmare jul. Och en julaktig mening i 24 ord.

YA - 1 timme sedan

”Maktordningen sattes redan i Bibeln. Kvinnan ska hållas på plats, föda barn och vara tyst!”

En rapport över jämställdheten får författaren och jämställdhetsstrategen i Östra Göinge kommun, Lotta Persdotter, att bli upprörd. Att det fortfarande i slutet av 2010-talet är såpass orättvist fördelat vad gäller makt och ekonomi. Men att det är så här finner hon förankrat djupt i historien, i Bibelns syn på vad det innebär att vara man och kvinna.

YA - 1 timme sedan

Nya utmaningar väntar för Tokarczuks förläggare

Genom sitt förlag utanför Linderöd är Mikael Nydahl den person som gett Olga Tokarczuk en publik i Sverige. Givetvis är han på plats när hon i veckan tar emot Nobelpriset. ”Att hon skulle få Nobelpriset är inte överraskande, däremot kom det tidigare än jag trodde.

YA - 1 timme sedan

Åke Andrén Sandberg (L): Personangrepp skapar bara politikerförakt

Ordet politik är ju grekiska och betyder ”statskonst”, och ordet demokrati betyder ”folkstyre”. För mig är orden positiva. Därför bli jag förundrad (och förfärad) över hur de praktiseras ibland – kanske eftersom jag fortfarande känner mig ny i politiken..

YA - 2 timmar sedan

Helgtips: Lyssna på Olga Tokarczuk

När debattens vågor går höga om Nobelpriset kan det vara idé att gå till källorna. Till litteraturen. Lyssna på Olga Tokarczuk..

YA - 2 timmar sedan

Spontana sångare på gudstjänsten

Nu söks sångare till Spontankören. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.